Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anka birsey sorucam, sen siteden atıldın mi hiçTamam yarın başlıyoruz![]()
ÇoooooooookkkkAnka birsey sorucam, sen siteden atıldın mi hiçyani ben atıldım da ondan böyle rahat soruyorum.
Ya acaba seninle yazistik mi onu merak ettimÇoooooooookkkk
Ne gibi canım başka topiklerde mi?Ya acaba seninle yazistik mi onu merak ettim.
Burdan görüştüklerin vardır herhalde
Sadece negoonun konusunda ve burda konuşmuşuz başka ortak konumuz yok canım isim değiştirmediysen eğerYa acaba seninle yazistik mi onu merak ettim.
Burdan görüştüklerin vardır herhalde
Yok telden canm. Sanki ismin tanıdık geldi de,Sadece negoonun konusunda ve burda konuşmuşuz başka ortak konumuz yok canım isim değiştirmediysen eğer
Hiç bişey anlamadımYok telden canm. Sanki ismin tanıdık geldi de,
Neyini anlamadın. Burdan görüştüğün kişiler var mı diye sordum. Normalde WhatsApp ta falan diye, işim benzerliği galibaHiç bişey anlamadım
Telden görüştüşüm çok kişi var tabii ama senle görüştüğümü hatırlamıyorum
Var canım çok var. Rehberin yarısı KK danNeyini anlamadın. Burdan görüştüğün kişiler var mı diye sordum. Normalde WhatsApp ta falan diye, işim benzerliği galibaneyse
Sizin yaptığınız sporla ilgili konuşmalara baya fransız kalıyorum leslie ne meselaLeslie yapalım mı senle yarından itibaren.
3 fast miles videosunu çok seviyorum ben ona başlamak niyetim bakalım.
Leslie sansone 58 yaşında bi teyze youtube da evde yürüyüş yaptıran videoları varSizin yaptığınız sporla ilgili konuşmalara baya fransız kalıyorum leslie ne mesela
Hmm bi ara bakıyım bendeLeslie sansone 58 yaşında bi teyze youtube da evde yürüyüş yaptıran videoları var
Belki konuştuk kimbilirVar canım çok var. Rehberin yarısı KK dan![]()
Yok canım dediğim gibi kullanıcı adını değiştirmediysen eğer konuşmamışız. Bu konu dışında sadece negoo nun konusu var ortakBelki konuştuk kimbilir![]()
Bak bak ben çok seviyorum aslında ama üşeniyorum bazen kışın evde yapılacak en kolay sporlardanHmm bi ara bakıyım bende![]()
Çorba gibi bişey. Bi otTirşik ne ola ki
58 olmuş mu ya maşallahLeslie sansone 58 yaşında bi teyze youtube da evde yürüyüş yaptıran videoları var
Aynen isim benzerliği. Diğer karıştırdığın arkadaşla kötü anın var galibaAnladım canım. Bu kaçıncı kullanici adım bilmiyorum..burda konuşmadık onu biliyorum
neyse isim benzerliği o zaman
Hımmm belki buralarda başka ismi vardır.Çorba gibi bişey. Bi ot
58 olmuş mu ya maşallah![]()