Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu indirim haftası beni feci vurdu. Neler aldım neler Allah affetsin 🤣🤣🤣
Gelelim menüme
8.00
1.5 yumurta
Peynir
Salatlık
9.30
Filtre khve
12.00
Yulaflı süt

16.00
1 kuru kayısı
1 hurma
Az leblebi
1 mandalina

18:00
yarım kase tarhana çorbası
6 yk taze fasulye

2 lt su

Kızlar bu indirim haftası beni feci vurdu. Neler aldım neler Allah affetsin 🤣🤣🤣
Gelelim menüme
8.00
1.5 yumurta
Peynir
Salatlık
9.30
Filtre khve
12.00
Yulaflı süt

16.00
1 kuru kayısı
1 hurma
Az leblebi
1 mandalina

18:00
yarım kase tarhana çorbası
6 yk taze fasulye

2 lt su
Güle güle kullan canım. Afiyet olsun. Ara biraz çok mu ne

O ara cik sıkıntılarim vardi cnm. Kuzenim 2. Kez karaciger nakli oldu. Doktorlar hicbir ümit yok dediler. Cok zor badireler atlattik. Esim cezaevinde calisiyor onlara izolasyonlu calisma sistemi getirdiler. 30 gün boyunca cikmadan karantina da kaldi. Ben hemsireyim biliyorsun. Annem bakiyordu cocuklarima. Kronik hastalara sokaga cikma yasagi getirdiler annem hipertansiyon hastasi raporlu ilac kullaniyordu.Cocuklarim kaldi ortada. Bakicilar saglikci cocugu diye bakmak istemiyordu zaten. Inanki burasi aklimin en ufak kösesinden bile gecemiyordu o ara. Yoksa ben if yi cok benimsedim. Suanda da yine if yapiyorum. 8.500tl de ucuzmus alirim ne var hıh🤣
Sağlık olsun.
Al al 😁
Haa bide etiketlerini hic hatirlamiyorum suan cok tsk ederim ama beni hatirlayip etiketledigin icin🥰
He ya senlen ilgilendim arkadaş olarak ekledim menülerine filan bakıyordum iki günde kaçtın 🤭 nerdesin gel diye etiket yaptım sen arazi😁😁😁
Bu sefer kaçma asilalim seni de fıstık gibi yapalım 😁
Kroyum ama para bende diyorsun 😬

Amannnn ben sizi zayıflatayım yeter geçti benden artık :KK70:
Ha ha pırlanta bin taşı düşüyor yaa🤪🤪🤪
Evvelki sene düşürdüm 🤭🤭🤭
Sadece taşı takmak için 1800 istediler 🤣🤣🤣
Tek taşım taşsız kaldı 🤪
Doğrudur canım bilemiyorum valla. lcw dan alırsam 40 oluyor ama seni mi kırcam :KK70: ama armine 42-44 maalesed :olamaz: göbeğim çok benim. :olamaz: kalça 100 göbek(göbek deliğinden tam) 103 çıktı sabah düşün yani :olamaz: 4 sezaryenden olsa gerek :olamaz:
Aboo 4 sezeryan duyduğum 3. Kişisin 🤭

Tek taşım taşsız kaldı 🤪
Hiç tek taşım olmadı fikrim yok😅bi doğal taşlardan kolye aldım işte onu takıyorum takıyla hiç alakam yok :D
İlk olmadığıma sevindim :KK45:

Sağlık olsun.
Al al 😁

He ya senlen ilgilendim arkadaş olarak ekledim menülerine filan bakıyordum iki günde kaçtın 🤭 nerdesin gel diye etiket yaptım sen arazi😁😁😁
Bu sefer kaçma asilalim seni de fıstık gibi yapalım 😁

Tek taşım taşsız kaldı 🤪

Ay valla mi ya hic farketmemistim. Yine bak menülerime kendime dogumgünüme kdr bari bozmayayim diye hedef yaptim. 128 günüm kaldi. Bozmadan gidersem bayagi yol katederim kendime bir dogumgünü hediyesi olur diye düsünüyorm.

Hiç tek taşım olmadı fikrim yok😅bi doğal taşlardan kolye aldım işte onu takıyorum takıyla hiç alakam yok :KK70:

Benim servisten bir arkadasimda 4 sezeryan gecirdi. Bi de cocugun olmaz demis doktorlar ona 2. Cocugunu falan asilamayla yapmis. Sonrasi olmaz diye düsünüp hep kaza oldu😅

Hiç tek taşım olmadı fikrim yok😅bi doğal taşlardan kolye aldım işte onu takıyorum takıyla hiç alakam yok :KK70:

Hadi ya ben evlenirken pırlanta almamıştı 🤪🤪
Sonra gün parası ile gidip kendim aldım 🤭
Oda bir gün düştü taşı 🤪🤪
Ama çok güzeldi yaa🤪🤪
Veliler çok sevindi taşı düşünce 🤣
Hepimiz eşit diye diye güldüler 🤭🤭

Biri okulda bir arkadaş biride 70-79 arası zayıflıyor dan yine bir öğretmen arkadaş müdür yardımcıligi yapıyordu da nickini hatırlamıyorum🤪🤪

Ay valla mi ya hic farketmemistim. Yine bak menülerime kendime dogumgünüme kdr bari bozmayayim diye hedef yaptim. 128 günüm kaldi. Bozmadan gidersem bayagi yol katederim kendime bir dogumgünü hediyesi olur diye düsünüyorm.
Kız ilk gün halana gidip öğlen börek yemiştin🤭🤭🤭

Benim servisten bir arkadasimda 4 sezeryan gecirdi. Bi de cocugun olmaz demis doktorlar ona 2. Cocugunu falan asilamayla yapmis. Sonrasi olmaz diye düsünüp hep kaza oldu😅
benim de 1 tane planlı :olamaz: ama ben olmaz diye düşünmedim tabii çift dikiş dikkat ettim ama yiyeceği ekmeği olan geliyor valla rabbim ol derse olur

benim de 1 tane planlı :olamaz: ama ben olmaz diye düşünmedim tabii çift dikiş dikkat ettim ama yiyeceği ekmeği olan geliyor valla rabbim ol derse olur
Kız son iki de mi yanlışlıkla 🤗
İlk ikiyi biliyorum da benim son ikiden bir kaç ay önce haberim oldu seninkiler in

Bu arada bugün 10.043 adım attım.
Dün de 1 saat Leslie artı 6 bin küsur adım attım 😁

Back
X