Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O arkadasin nickini nasil unuttun benim böregimi bile unutmuyondaHadi ya ben evlenirken pırlanta almamıştı
Sonra gün parası ile gidip kendim aldım
Oda bir gün düştü taşı
Ama çok güzeldi yaa
Veliler çok sevindi taşı düşünce
Hepimiz eşit diye diye güldüler
Biri okulda bir arkadaş biride 70-79 arası zayıflıyor dan yine bir öğretmen arkadaş müdür yardımcıligi yapıyordu da nickini hatırlamıyorum![]()
HariksınLeslie tamamlandıyanında da
Çan çin çon kadın var ya sporun adini hatırlamıyorumonu çalıştım karın
pertim cikti
Anka
Yok canım oğlan doğduktan sonra iki kez taşındıksudem34 sen 2011 deki evde mi oturuyorsun taşındınız mı
Olsun başlarsınHariksın![]()
![]()
Ben 3 saatlik uykuylA duruyorum kalacak bu gün![]()
Kız sana karşı kendimi sorumlu hissettimO arkadasin nickini nasil unuttun benim böregimi bile unutmuyonda![]()
Heee alaturka tuvalet olmadığı için kilo veremiyorum diyordunYok canım oğlan doğduktan sonra iki kez taşındık
O evi de mi hatırlıyorsun yoksa
Senden beklerim senin hafıza Maşallah Allah nazardan saklasın![]()
Kacmadim hayatim yolunda gitmiyordu sadece. Herkesin hayatinda zorlayici dönemler vardiya iste onlardan.Kız sana karşı kendimi sorumlu hissettim
Seni zayıflatacaz dedim senle ilgilendim ama sen karabatak gibi bir görünüp kayboldun
Zaten ya bir gün iki gün sonra kaçtın![]()
Hadi ya tembelim boğazımı tutamıyorum yiyorum demedim de WC ye mi attım suçuHeee alaturka tuvalet olmadığı için kilo veremiyorum diyordunşimdiki evde var mı
Bi de ben sana cadı diyordum sen çok seviniyordun![]()
Tamam canım geçmişi unut bugüne odaklanKacmadim hayatim yolunda gitmiyordu sadece. Herkesin hayatinda zorlayici dönemler vardiya iste onlardan.
Ha haHeee alaturka tuvalet olmadığı için kilo veremiyorum diyordunşimdiki evde var mı
Bi de ben sana cadı diyordum sen çok seviniyordun![]()
Ayyyy ama çok sevindim ki çok teşekkür ederimmmmm
Büyüdük artık ya boyum kadar oğlum var kendime yakıştıramam bi kereHa ha
Bide ordan taşındıktan sonra 16 kilo aldım
Orda ne güzel 67 olmuştum
Alaturkali evlerde 83 u bile gördum
Şimdi de cadı de bakalım
Hala hoşuma gidecek mi bakarız![]()
15inde de benim esimin dogumgünü bakalim. Yememeye calisacagim.Dün akşam eşim pasta yaptırmış. O kadar özenmiş yemesem ayıp olacaktı. Bu gün seviyelere sıfırdan devam inşallah![]()
Sen ince bir dilim ye canım. Seviyelerde yasak ya ondan bozuldu benim. Eşimin doğum gününde yememiştim15inde de benim esimin dogumgünü bakalim. Yememeye calisacagim.
Seviyeler icin grup var mi?Dün akşam eşim pasta yaptırmış. O kadar özenmiş yemesem ayıp olacaktı. Bu gün seviyelere sıfırdan devam inşallah![]()
Diyetisyen apa mı verdi sana?Dün akşam eşim pasta yaptırmış. O kadar özenmiş yemesem ayıp olacaktı. Bu gün seviyelere sıfırdan devam inşallah![]()