Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar benim heryerim yag fıcısı oldu ya. Ben 36 numara ayakkabi giyen yüzük numarasi esinin yarisi kdr olan bir insandim yani normalde. Heryerime orantili bir sekilde yaglarim dagilmis durumda öyle altim üstümden büyük kücük olmuyor ikisine de ayni bedeni alabiliyorum. Benim vücut tipime ne deniyor? Elma degilsem armut deilsem ben neyim? neyim ben? 😂 Anka Anka suukaa suukaa madamhd madamhd sudem34 sudem34 MuMu85 MuMu85 @Sivaskayseri @Psikolojik Deliii unuttugum kaldi mi?
Dikdörtgen oluyormuşsun
66C8FDB9-E2D4-4DD7-BC85-8DDEF2597F99.webp

İyi aksamlar kızlar nasılsınız
Anka Anka cim seviyelere baslamıssın nasıl gidiyor bende bir hevesle basladım hatta
burda konu felan da actım ama bugun bozdum tekrar baslamayı dusunuyorum sen ne durumdasın

Suan bitki cayi iciyorum aralarda meyve cayi ve türk kahvesi icmistim

Anka Anka cim seviyelere baslamıssın nasıl gidiyor bende bir hevesle basladım hatta
burda konu felan da actım ama bugun bozdum tekrar baslamayı dusunuyorum sen ne durumdasın
Anka Anka nın da dün doğum günüydü eşi pasta yaptırmış diye bozdu. Bugün de hangi diyete başlayayım diye anket yapacaktı :KK70: :KK70: :KK70:

Anka Anka nın da dün doğum günüydü eşi pasta yaptırmış diye bozdu. Bugün de hangi diyete başlayayım diye anket yapacaktı :KK70: :KK70: :KK70:
Hadi ya :KK70: onunkide cok kısa surmus hangi diyete karar verecek acaba ben apayı tamamlamak cok istiyorum ama 😂olmuyor bu arada iyi ki dogdun Anka Anka 💛

Son düzenleme:
1. Seviye ıf mantığında aslında donmesi cokta sıkıntı degil ıf e alıskınsan seviye 1 cok zor gelmez ben suan diyet moduna giremiyorum sureklı ne yesem kafasındayım
Ya 30 gün yaptım birinci seviyeyi bana çok iyi gelmişti karbonu ve şekeri kesince alt bölgem baya incelmişti. O yüzden 1in yasaklarına uymam lazım. Kahvaltı ve akşam yiyorum zaten ara yapmıyorum. Bide başka biyerde yemek yerken sıvı kuralına uyamıyorum 🤷🏻‍♀️

Ya 30 gün yaptım birinci seviyeyi bana çok iyi gelmişti karbonu ve şekeri kesince alt bölgem baya incelmişti. O yüzden 1in yasaklarına uymam lazım. Kahvaltı ve akşam yiyorum zaten ara yapmıyorum. Bide başka biyerde yemek yerken sıvı kuralına uyamıyorum 🤷🏻‍♀️
Genelde herkesi sıvı kuralı zorluyor ya normalde bende sabahları cay aramazken seviyelere baslayınca kahvaltıda cay canım cekıyor kahvede sut canım cekıyor bunun gibi bı cok sey cevremde yapıpta saglıgına kavusanları gorunce de yapmak istiyorum ama ıradede gosteremıyorum en azından sımdılık :KK51:

Genelde herkesi sıvı kuralı zorluyor ya normalde bende sabahları cay aramazken seviyelere baslayınca kahvaltıda cay canım cekıyor kahvede sut canım cekıyor bunun gibi bı cok sey cevremde yapıpta saglıgına kavusanları gorunce de yapmak istiyorum ama ıradede gosteremıyorum en azından sımdılık :KK51:
Bi an geliyo bi başladın mı devamı geliyo ama hazır olmadınmı akşamı bile getiremiyorsun. Hazır olduğun zaman çok yakındır inşallah :KK39:

Merhabalar herkese nasılsın Anka Anka kaptanım ben geldim nasıl gidiyor 😂😂😍😍
Ayyy hoş geldinnnn 😍😍 seni görmek ne büyük şeref 😍😍nasılsın :36:
Benide alım nolur kilo vermem lazımmış adet olamıyorum da
Hoş geldiniz:36: tabii ki alırız ne demek. Disiplinli olduktan sonra verirsin inşallah. Kaç ki kilon şu anda. Biz elimizden gelen desteği veririz :5:
Hoşgeldinnn😍😍😍
Bu gün akşam yemeğiyle yine niyetlendim inşallah bu sefer başarırım bakalım. :-) çok ciddiyim bu sefer :-)
Apada karar kıldım 3-5 KT raporu daha okuyup iyice gazlıcam kendimi :D
Hadi ya :KK70: onunkide cok kısa surmus hangi diyete karar verecek acaba ben apayı tamamlamak cok istiyorum ama 😂olmuyor bu arada iyi ki dogdun Anka Anka 💛
Teşekkür ederimmmmm. 😍😍😍
Sen de başla o zaman destek olalım bir birimize :5:

Hem de ne armut :olamaz:
Benimde üstle alt 2 beden farkediyor
Ya olsun şu an trend zaten o değil mi bel ince kalça büyük 🤣🤣
Benimde instagramim yok esim instagramdan kiskaniyor beni nedense🤣 kiz aralikli oruc topigine geri dönmek istiyorm ama utaniyorum🙈
Utanma uğraşmam senle🤪🤪🤪

Kizlar benim heryerim yag fıcısı oldu ya. Ben 36 numara ayakkabi giyen yüzük numarasi esinin yarisi kdr olan bir insandim yani normalde. Heryerime orantili bir sekilde yaglarim dagilmis durumda öyle altim üstümden büyük kücük olmuyor ikisine de ayni bedeni alabiliyorum. Benim vücut tipime ne deniyor? Elma degilsem armut deilsem ben neyim? neyim ben? 😂 Anka Anka suukaa suukaa madamhd madamhd sudem34 sudem34 MuMu85 MuMu85 @Sivaskayseri @Psikolojik Deliii unuttugum kaldi mi?
Dikdörtgen geldi aklıma belin ince ise kum saati var bide başka tip yok zaten
Ayyy hoş geldinnnn 😍😍 seni görmek ne büyük şeref 😍😍nasılsın :KK36:

Hoş geldiniz:KK36: tabii ki alırız ne demek. Disiplinli olduktan sonra verirsin inşallah. Kaç ki kilon şu anda. Biz elimizden gelen desteği veririz :KK5:

Hoşgeldinnn😍😍😍
Bu gün akşam yemeğiyle yine niyetlendim inşallah bu sefer başarırım bakalım. :-) çok ciddiyim bu sefer :-)

Apada karar kıldım 3-5 KT raporu daha okuyup iyice gazlıcam kendimi :KK70:

Teşekkür ederimmmmm. 😍😍😍
Sen de başla o zaman destek olalım bir birimize :KK5:
3-5 KT raporu ne be?
Ben bişey bilmiyorum ya🙄🙄

Back
X