Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim diyet ajandası var da üşeniyorum yazmaya 😅😅
Kız üşenme ben elimde oda oda onla geziyorum.
Sporumu
Vücut yağ su ölçülerimi
Haftalık kilo değişim
Önemli bilgileri not ediyorum.
Diyetle ilgili vücut ölçüleri standart lari filan ek kitabi gibi oldu
Arada Dukan kitabına bakıp hoşuma giden yeri deftere de not ediyorum

Aynen. Yemeğe gelecek misin ona göre yemek yapcam dedim gelcem dedi. Kalktım yemek yaptım geç gelicem diye mesaj atmış. Zamanıma mı yanayım çıkan bulaşığa mı :KK12:
Kız 4 çocuk illa yenir yemek dert etme

Aynen. Yemeğe gelecek misin ona göre yemek yapcam dedim gelcem dedi. Kalktım yemek yaptım geç gelicem diye mesaj atmış. Zamanıma mı yanayım çıkan bulaşığa mı :KK12:
En kotu at buzluğa çok acil durm olur çıkarır isitirsin

Firsat bulmusken menümü yazayim takip edemiyorum fazla

Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 corba kasigi tahin pekmez
7 zeytin

Ara
2 mandalina
1 portakal

Aksam
4 köfte
Bool salata
1.5 dilim ekmek

Su 2
Spor 0 :(

Onlar çok biliyor zaten her şeyi :sinirli:
😁Fazla bilmişler
Onu eşimde cok yapıyor kızlar cok fazla yemek secıyor ben desen sureklı diyet modunda evde herkese ayrı yemek telası esim gec gelince en azından daha az yemek telası oluyordu ama mart ayından beri full herkese ayrı yemek evden calısması bir turlu bitmedi birde gunduz cay kahve atustırmalikları cıktı basıma😂😂

Isi uzamistirya yazik. Yarin yersiniz artik olsun. Yarinki zamandan kar etmis olursun.

😁Fazla bilmişler

Onu eşimde cok yapıyor kızlar cok fazla yemek secıyor ben desen sureklı diyet modunda evde herkese ayrı yemek telası esim gec gelince en azından daha az yemek telası oluyordu ama mart ayından beri full herkese ayrı yemek evden calısması bir turlu bitmedi birde gunduz cay kahve atustırmalikları cıktı basıma😂😂
Herkesi diyete sok kurtul 🤭🤭
Eşin kiloluysa sağlık sıhhat muhabbetine kandır 🤪🤪🤪

Aboo o ne ki?
63 kilo mu 🤪🤪
Benim ki 82 iken zayıf diye 10 kilo.aldirdim 3 ayda şimdi binpismanim o kiloları aldirdigima

Süper 🤩
Maşallah doğum günü yaradı
Benimki de 90li kilolarda ama sikayetci degilim kilolu da görünmüyor zaten disardan.

Back
X