- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
Ben bir tane gunluk aldım kendime yedigımı ıctıgımı yazıyorumbazen esim dalga gecıyor yazmayla olsaydı diye
Ankaya koca demeyin koca yok koca yokOnlar çok biliyor zaten her şeyi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir tane gunluk aldım kendime yedigımı ıctıgımı yazıyorumbazen esim dalga gecıyor yazmayla olsaydı diye
Ankaya koca demeyin koca yok koca yokOnlar çok biliyor zaten her şeyi![]()
Aynen. Yemeğe gelecek misin ona göre yemek yapcam dedim gelcem dedi. Kalktım yemek yaptım geç gelicem diye mesaj atmış. Zamanıma mı yanayım çıkan bulaşığa mıAnkaya koca demeyin koca yok koca yok![]()
![]()
![]()
Kız üşenme ben elimde oda oda onla geziyorum.Benim diyet ajandası var da üşeniyorum yazmaya![]()
Kız 4 çocuk illa yenir yemek dert etmeAynen. Yemeğe gelecek misin ona göre yemek yapcam dedim gelcem dedi. Kalktım yemek yaptım geç gelicem diye mesaj atmış. Zamanıma mı yanayım çıkan bulaşığa mı![]()
En kotu at buzluğa çok acil durm olur çıkarır isitirsinAynen. Yemeğe gelecek misin ona göre yemek yapcam dedim gelcem dedi. Kalktım yemek yaptım geç gelicem diye mesaj atmış. Zamanıma mı yanayım çıkan bulaşığa mı![]()
Çocukların yiyeceği vardı bize yeterdiKız 4 çocuk illa yenir yemek dert etme
Vay be 5 kişiye yeten yemek bir adama yetmiyor heÇocukların yiyeceği vardı bize yeterdi![]()
Ne tombiği ya 63 kilo gıcıkVay be 5 kişiye yeten yemek bir adama yetmiyor he
Adam tombik mı kız
Kaç kilo![]()
Evet 2 gündür içiyorum canım.Anka sıcak su içmeye başladın mı?
Onlar çok biliyor zaten her şeyi![]()
Onu eşimde cok yapıyor kızlar cok fazla yemek secıyor ben desen sureklı diyet modunda evde herkese ayrı yemek telası esim gec gelince en azından daha az yemek telası oluyordu ama mart ayından beri full herkese ayrı yemek evden calısması bir turlu bitmedi birde gunduz cay kahve atustırmalikları cıktı basımaAynen. Yemeğe gelecek misin ona göre yemek yapcam dedim gelcem dedi. Kalktım yemek yaptım geç gelicem diye mesaj atmış. Zamanıma mı yanayım çıkan bulaşığa mı![]()
Aboo o ne ki?Ne tombiği ya 63 kilo gıcık![]()
SüperEvet 2 gündür içiyorum canım.
Isi uzamistirya yazik. Yarin yersiniz artik olsun. Yarinki zamandan kar etmis olursun.Aynen. Yemeğe gelecek misin ona göre yemek yapcam dedim gelcem dedi. Kalktım yemek yaptım geç gelicem diye mesaj atmış. Zamanıma mı yanayım çıkan bulaşığa mı![]()
Herkesi diyete sok kurtulFazla bilmişler
Onu eşimde cok yapıyor kızlar cok fazla yemek secıyor ben desen sureklı diyet modunda evde herkese ayrı yemek telası esim gec gelince en azından daha az yemek telası oluyordu ama mart ayından beri full herkese ayrı yemek evden calısması bir turlu bitmedi birde gunduz cay kahve atustırmalikları cıktı basıma![]()
Demi dinlenen yemek daha lezzetli oluyorIsi uzamistirya yazik. Yarin yersiniz artik olsun. Yarinki zamandan kar etmis olursun.
Benimki de 90li kilolarda ama sikayetci degilim kilolu da görünmüyor zaten disardan.Aboo o ne ki?
63 kilo mu
Benim ki 82 iken zayıf diye 10 kilo.aldirdim 3 ayda şimdi binpismanim o kiloları aldirdigima
Süper
Maşallah doğum günü yaradı
Pilav ve makarna degilse evet dinlenmis daha güzel oluyorDemi dinlenen yemek daha lezzetli oluyor![]()
Evde benden Baska tombiş yok canımHerkesi diyete sok kurtul
Eşin kiloluysa sağlık sıhhat muhabbetine kandır![]()
Benimki kilolu yaBenimki de 90li kilolarda ama sikayetci degilim kilolu da görünmüyor zaten disardan.