• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün menü
Sabah 10.45
2 yumurta haşlanmış
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir
7 Çiğ badem

Akşam 16.30
3 yk bulgur pilavı
8 yk etli patlıcan yemeği
1 kase cacık

2 lt su içildi.
Spor
60 dk eliptik yapıldı
Dışarıda tempolu 2 saat yürüyüş yapıldı ;))

Bugün menü
Sabah 10.45
2 yumurta haşlanmış
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Yeşillik

Ara
1ç.bardağı kefir
7 Çiğ badem

Akşam 16.30
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık

2 lt su içildi.
Spor
60 dk eliptik yapıldı
Dışarıda tempolu 2 saat yürüyüş yapıldı :KK66:)
Harikasın süper 😍
Insallah cnm ya. Kendimi o gelene kdr spora diyete vereyim de geldiginde 2 kg falan vermis olayim diye motive falan etmeye calisiyorum. Bakalim hayirlisi...
Çok mantıklı bir hedef. Hadi yaparsın sen. 😍😍

Bugün menü
Sabah 10.45
2 yumurta haşlanmış
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Yeşillik

Ara
1ç.bardağı kefir
7 Çiğ badem

Akşam 16.30
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık

2 lt su içildi.
Spor
60 dk eliptik yapıldı
Dışarıda tempolu 2 saat yürüyüş yapıldı :KK66:)
Oo süpersin yine. Orda bardaktan bosanircasina yagmur yagiyor sabahtan beri. Bi markete gideyim dedim icime kdr islandim.

17 Kasım Salı

09.00
1 kupa filtre kahve

Kahvaltı 13.00
2 haş yumurta
1,5kk kaşar
Biraz fındık ve ceviz

15.00 (Bi doğum günü vardı işyerinde 🙄)
ince bir dilim yaş pasta 🙈

Akşam 18.30
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak patatesli fasülyeli pirinçli bir yemek

10813 adım

17 Kasım Salı

09.00
1 kupa filtre kahve

Kahvaltı 13.00
2 haş yumurta
1,5kk kaşar
Biraz fındık ve ceviz

15.00 (Bi doğum günü vardı işyerinde 🙄)
ince bir dilim yaş pasta 🙈

Akşam 18.30
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak patatesli fasülyeli pirinçli bir yemek

10813 adım
Bir yemege hem patates hem fasülye hemde pirinc neden koyulurki acaba😅 Bende gecen esimin dogumgünü pastasini yemistim bisey olmaz afiyet olsun canisi🥰

U21 macini izleyeniniz var miydi? Iste orda yagan yagmur burdaki yagmurdu. Zavalli cocuklar o yagmurun altinda mac yapip Kosovayi 3-0 yendiler.

Amannn anka nerde olur elimde bez çocuk peşinde koştum belim ağrıdı valla :mad: uyusunlar gelicem inşallah. Bi de kakasını yapıyor anne bak kaka diye gösteriyor çıldıracağım vallahi halılar 1 hafta önce yıkandı 1 hafta sonra gene göndericem böyle giderse :olamaz:
Yaa tuvalet eğitimi macerasında mısınız? Allah kolaylık versin. Benim oğlan 3 yaş 3 aylık. Daha bişey yok. Bugün akşam anne çişim geldi dedi. Sevinçten uçarak WC’ye götürdüm çocuğu. 🤣🤣🤣 ve yaptı oleyyy 😆😆😆
Hemen geldim degistirdim üstümü ama bakalim. Esim yokken hasta olmam cocuklarima hic iyi gelmez. Insallah olmam gercektende😥
olumlu düşün canım. 😘

Yaa tuvalet eğitimi macerasında mısınız? Allah kolaylık versin. Benim oğlan 3 yaş 3 aylık. Daha bişey yok. Bugün akşam anne çişim geldi dedi. Sevinçten uçarak WC’ye götürdüm çocuğu. 🤣🤣🤣 ve yaptı oleyyy 😆😆😆
Yok canım ya 2 yaşına girmedi benimki ama 2-3 aydır bez taktırmıyor. Sürekli bezsiz dolaşıyor. Lazımlığa yapacağım diyor. Orda oturup oturup gidip odanın ortasına yapıyor :olamaz: yoruldum artık sinirlerim de harap oldu işi gücü bıraktık. Artık bastığınız yerleri toprak diye geçmeyin çiş kaka var mı dikkat edin diye dalga geçiyor çocuklar:olamaz:
Çıtçıtlı atlet giydiriyorum bakıyorum önü ıslak nereyr yaptı oraya mı yaptı buraya mı yaptı evin içinde çiş avına çıkıyoruz :olamaz:

Back
X