• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
22 Kasım Menüm
Sabah 07.40 2 catal omlet zeytin peynir 1 dilim ekmek 1 cay kasigi tereyag bal
Ara 09.00 türk kahvesi+bikac tane cakiltasi cikolata

Öğlen 13.30 yarım tabak domatesli makarna+salata
Ara 16.00 1 küçük kase yogurt icinde 4 tatli kasigi nar

Akşam 18.30 1 kase tarhana corbasi 3 kasik barbunya bol salata 1 dilim ekmek

Spor 5600 adım + ev işi (yapabilirsem leslie yapcam)
Su 2 litre

22 Kasım Menüm

Su 2 litre
Afiyet olsun canım sen kilo boy hedef yazdın mı?

Bir sürü şey yedim valla kaç gündür yemediğim kalmadı. Paketli gıda değil tabii hepsi ev yapımı :-)
Ohhh afiyet olsun. Ne yediğini söylemedin bari kaç kilo çıktın bugün onu söyle. Gaza geleyim. Şu an acayip bişeyler yeme isteğim var. Seni geçme bahanesiyle yemem bari 🤣🤣🤣
22 Kasım Menüm

Su 2 litre
Afiyet olsun. Yerinde olsam bir süre karbonhidrattan uzak dururdum. Öğlenleri makarna yerine yulaflı muzlu süt, çorba içebilirsin 😍

Ohhh afiyet olsun. Ne yediğini söylemedin bari kaç kilo çıktın bugün onu söyle. Gaza geleyim. Şu an acayip bişeyler yeme isteğim var. Seni geçme bahanesiyle yemem bari 🤣🤣🤣

Afiyet olsun. Yerinde olsam bir süre karbonhidrattan uzak dururdum. Öğlenleri makarna yerine yulaflı muzlu süt, çorba içebilirsin 😍
Ya evet normalde cook uzun zamandir makarna yapmiyorum da evde vardi bitsin artik diye yedim. Yarin daha iyi olcak insallah🤗

Şimdi senden çoksam ankayı geçmişim diyip yiyecek misin onu bilemedim :D
Senin profilindeki güncel kilona +600 ekle 😅😅 yarın da o çıkan Sonuca 1 kilo daha ekleriz galiba :D

Ya evet normalde cook uzun zamandir makarna yapmiyorum da evde vardi bitsin artik diye yedim. Yarin daha iyi olcak insallah🤗
Bunu en iyi ben anlarım. Bende evde aburcubur yenmemesi gereken bişey olunca hemen icabına bakarım. Çöpe atsam daha sağlıklı ama neyse 🤣🤣🤣

Şimdi senden çoksam ankayı geçmişim diyip yiyecek misin onu bilemedim :KK70:
Senin profilindeki güncel kilona +600 ekle 😅😅 yarın da o çıkan Sonuca 1 kilo daha ekleriz galiba :KK70:
Matematiğimi senin sayende zinde tutuyorum 🤣🤣🤣 senden azmış kilom. Yemeyeyim bari. Ya da yesem daha mı iyi acaba? Yarın kendini yalnız hissetmezdin 🤣🤣🤣

Kahvaltı 10:30
2 yumurtayla çemen
2-3 parça peynir
5 zeytin

12:00 1 elma

15:00 Türk kahvesi

akşam 16:00
7-8 yk yeşil mercimek yemeği
3 yk erişte
1 bardak ayran
3 kaşık salata

19:45
1 sb yoğurt yarım elma 5 badem

1,5 lt su
5000 adım
Oov cok temiz bir menü tebrik ediyorum cnm. Cok yakinda 9lardan kurtuluyoruz birlikte💪

Back
X