• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben dayanamadım bu sabah tartıldım. Neyseki haftasonu kaçamağının verdiği +400 gr gitmiş durumda :) Güncel 72.00 kg

Dünki menüm:
Sabah(08.00): domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 yumurta
Öğlen(12.00): 1 kase kuru fasülye, 1 dilim ekmek
Akşam(18.30): 1 Tabak kuru fasülye, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, 2 kornişon turşu
Ara(19.00): 1 nar,1 orta türk kahvesi

19.00 sonrası birşey yemedim. Sadece yarım bardak şekersiz çay içtim o kadar. Canan Karatay ablama uydum.

Su: 1.5 lt
Spor: 5000 adım(yürüyüşe çıkamadım)
Menü de adım da güzel canim afiyet olsun.
Giden 400 gr icin de tebrik ederim :KK55: :KK73:

Günaydın,
Dünkü menümü yazamadım

Sabah: 11:00
fırında 2 dilim ekmek, üzerine ev yapımı domates sos ve kaşar.

Ara: (saati hatırlamıyorum)
yaptığım hurmalı yulaflı tatlı

Akşam: 19:30
fırında balık
havuç salatası

Su / Çok az :sinirli:
Afiyet olsun canim menü güzel👏

Önce koca bir bardak su içtim 5-10 dk sonra yemek yedim. O kadar doydum ki midem yeni yeni sindirmeye başladı.

Güzel menü canım afiyet olsun. 1e tamamladan leslieyi daha iyi olurdu 😅
Ya çocuklar sağolsun tamamlatmadılar. 🤣🤣🤣
Şu an tam motiveyim. Hiç bozamam 😆
Menün güzel ama sporunu daha cok beğendim 😁
Bende onu çok beğendim 🤣🤣🤣
Ben dayanamadım bu sabah tartıldım. Neyseki haftasonu kaçamağının verdiği +400 gr gitmiş durumda :) Güncel 72.00 kg

Dünki menüm:
Sabah(08.00): domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 yumurta
Öğlen(12.00): 1 kase kuru fasülye, 1 dilim ekmek
Akşam(18.30): 1 Tabak kuru fasülye, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, 2 kornişon turşu
Ara(19.00): 1 nar,1 orta türk kahvesi

19.00 sonrası birşey yemedim. Sadece yarım bardak şekersiz çay içtim o kadar. Canan Karatay ablama uydum.

Su: 1.5 lt
Spor: 5000 adım(yürüyüşe çıkamadım)
Ohh afiyet olsun
Günaydın,
Dünkü menümü yazamadım

Sabah: 11:00
fırında 2 dilim ekmek, üzerine ev yapımı domates sos ve kaşar.

Ara: (saati hatırlamıyorum)
yaptığım hurmalı yulaflı tatlı

Akşam: 19:30
fırında balık
havuç salatası

Su / Çok az :sinirli:
Afiyet olsun. Evet su içmek lazım ya.

Bozma zaten canım kaybedecek zaman yok bana bakma uykusuzluğun acısını tatlılardan çıkardım enerjiye ihtiyacım var 80 olmadan ben de motive olurum inşallah :KK70:
Bende öyle olurum. Olmazsın olmazsın merak etme. Sen işleri yoluna bi koy gel 😍😍

x

niye böyle oldu canım takip edemedim ben bişey yememişsin
Ya çok yiyorum Ya az ortayı bi türlü bulamadım hün geçtikçe ödem ve artan kilom oluyo bu yüzden az yemeyi tercih ediyorum artık zor olucak ama bünyemi alıştırıcam bu defa kurtulucam bu koca göbekden :(

Back
X