• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dünün menüsü:
Sabah(08.00): yarım dilim ekmek, 1 yumurta, domates, salatalık, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin
Ara(10.00): Filtre Kahve
Öğle(12.00): 1 tabak yoğurtlu haşlanmış brokoli
Ara(17.00):1 elma
Akşam(18.30):5 kaşık pilav, yarım tabak kuru fasülye,3 küçük kornişon turşu
Akşam yemek yedikten 2 saat sonra canım fena halde yumurta istedi. Ben de sahanda 1 yumurta yapıp 1 dilim peynir ile yedim. Benim bu iniş çıkışlı halim ne olacak bilemiyorum.

Su: 2 lt
Yürüyüş:15000 adım
seni acıktıran pilav. pilavı yemeseydin de 2 tabak kuru fasulye yeseydin acıkmazdın diye düşünüyorum. hatta 1 bardak ayran içersen o da seni tok tutar.

Burdayım Anka Anka ruh halim berbat.. takip ediyorum ama yazmıyorum...
Cuma bildirim yaparım İnşaAllah...
Konuşmak anlatmak istersen herzaman hazırım bende çok ruh hali sıkıntıları yaşadım anksiyetem ve panik atağım var yıllardır Rabbim beterinden korusun seni çok iyi anlıyorum umarım en kısa sürede enerjini toplarsın :(

sabah sabah tartıda ne gördüysem sen düşün artık :KK70:
Heee simdi anlaşıldı sabahki enerjinin kaynağı:D :D korku insana neler yaptiriyor yarebbelalemin :D
Salatalık yemişsin süper 😍 yoğurt beni güzel keser sarıcivciv söylemiş zaten 😘

Ya neye kızacam. Spor için Ben gaza geldim benim oğlan reddediyor 🤣🤣🤣 daha 3 yaşında velet 🤣🤣🤣

Ben dün çok kötüydüm 11de sızmışım. İyi olmuş yazdığın. 😍
Çok karbonhidrat olmuş. Bugün sıfır karbonhidrat bekliyorum 😍

Harika afiyet olsun canım.

Ay bilmiyorum teli falan yok bende

Ne gördün ne gördün? 🤣🤣 ben Cuma’ya bomba gibi geliyorum 😍😍
Ben de gecen chloe nin 8. Gününü yaparken 3 dakika yapabildim benim rekorum daha hoş bence :KK8: :D

Tabiki gidecekler baska sanslari mi var bizim gibi bi gruba karşı :KK59:
Yaptin mi leslieyi? Bizi birakma lütfen biliyorsun ki imam salarsa cemaat sey yapar :KK70: :KK70:
Evet 3 mil yaptım başta sauna eşofmanla başladım sonra sesinden başım ağrıdı taytla devam ettim :D üzerine de yeşil çayımı içtim.

valla pillerim gelmedi, tartılamıyorum motivem düşüyor gibi.
inşallah olacak.
Daha da hırs yap. En son kaçtın mesela tartıldığında. Ondan daha da daha da az çıkacağım diye daha da asıl. Nasıl pil ki bu neden gelmedi. Benimki yuvarlak pillerden geçen hafta bime gelmiş duracell aldım yedekledim 😂😂

Evet 3 mil yaptım başta sauna eşofmanla başladım sonra sesinden başım ağrıdı taytla devam ettim :KK70: üzerine de yeşil çayımı içtim.
Bravooo bravooo:KK9: ben de totomu kaldirip yapiyim birazdan☺️
Dün gece hic aclik hissetmedim sanirim alisiyorum geceleri yememeye ama cook guzel bi hafiflik gerçekten özlemisim

Back
X