Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni acıktıran pilav. pilavı yemeseydin de 2 tabak kuru fasulye yeseydin acıkmazdın diye düşünüyorum. hatta 1 bardak ayran içersen o da seni tok tutar.Dünün menüsü:
Sabah(08.00): yarım dilim ekmek, 1 yumurta, domates, salatalık, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin
Ara(10.00): Filtre Kahve
Öğle(12.00): 1 tabak yoğurtlu haşlanmış brokoli
Ara(17.00):1 elma
Akşam(18.30):5 kaşık pilav, yarım tabak kuru fasülye,3 küçük kornişon turşu
Akşam yemek yedikten 2 saat sonra canım fena halde yumurta istedi. Ben de sahanda 1 yumurta yapıp 1 dilim peynir ile yedim. Benim bu iniş çıkışlı halim ne olacak bilemiyorum.
Su: 2 lt
Yürüyüş:15000 adım
Konuşmak anlatmak istersen herzaman hazırım bende çok ruh hali sıkıntıları yaşadım anksiyetem ve panik atağım var yıllardır Rabbim beterinden korusun seni çok iyi anlıyorum umarım en kısa sürede enerjini toplarsınBurdayımAnka ruh halim berbat.. takip ediyorum ama yazmıyorum...
Cuma bildirim yaparım İnşaAllah...
Demekki bugün kuruyu yicem pilava dokunmucamseni acıktıran pilav. pilavı yemeseydin de 2 tabak kuru fasulye yeseydin acıkmazdın diye düşünüyorum. hatta 1 bardak ayran içersen o da seni tok tutar.
Valla o kadar çok bahanem var ki hiç de utanmıyorumAy söyle hadi. Söylersen utanıp daha sıkı asılıyorsunyada söyleme tamam
sen nasılsın canım adapte oldun mu tam olarakseni acıktıran pilav. pilavı yemeseydin de 2 tabak kuru fasulye yeseydin acıkmazdın diye düşünüyorum. hatta 1 bardak ayran içersen o da seni tok tutar.
Kusura bakma canım ya ben resim paylaşmıyorum hiç kimseyle.Anka seni merak ediyorum bana resmini atabilirmisin özelden rica etsem![]()
Estağfurullah çok şekersindir eminimKusura bakma canım ya ben resim paylaşmıyorum hiç kimseyle.
Zombiden hallice biriyim yani![]()
Heee simdi anlaşıldı sabahki enerjinin kaynağısabah sabah tartıda ne gördüysem sen düşün artık![]()
Ben de gecen chloe nin 8. Gününü yaparken 3 dakika yapabildim benim rekorum daha hoş benceSalatalık yemişsin süperyoğurt beni güzel keser sarıcivciv söylemiş zaten
Ya neye kızacam. Spor için Ben gaza geldim benim oğlan reddediyordaha 3 yaşında velet
Ben dün çok kötüydüm 11de sızmışım. İyi olmuş yazdığın.
Çok karbonhidrat olmuş. Bugün sıfır karbonhidrat bekliyorum
Harika afiyet olsun canım.
Ay bilmiyorum teli falan yok bende
Ne gördün ne gördün?ben Cuma’ya bomba gibi geliyorum
![]()
Ay ben kimi etiketlemişim@psikolojik delii de kayıp![]()
Estağfurullah çok şekersindir eminimtabiki saygı duyarım öptüm
Heee simdi anlaşıldı sabahki enerjinin kaynağı![]()
korku insana neler yaptiriyor yarebbelalemin
![]()
Tabiki gidecekler baska sanslari mi var bizim gibi bi gruba karşı![]()
neyse ya geldiği gibi giderler napalım
![]()
valla pillerim gelmedi, tartılamıyorum motivem düşüyor gibi.sen nasılsın canım adapte oldun mu tam olarak
yanına mutlaka büyük bir salata ve yoğurt.Demekki bugün kuruyu yicem pilava dokunmucam![]()
Evet 3 mil yaptım başta sauna eşofmanla başladım sonra sesinden başım ağrıdı taytla devam ettimTabiki gidecekler baska sanslari mi var bizim gibi bi gruba karşı
Yaptin mi leslieyi? Bizi birakma lütfen biliyorsun ki imam salarsa cemaat sey yapar![]()
![]()
Yok yok hic düşmesin menülerin ciddi güzel şu bikac günde bile eminim eksisindir vücut şasırmıstır.valla pillerim gelmedi, tartılamıyorum motivem düşüyor gibi.
inşallah olacak.
Daha da hırs yap. En son kaçtın mesela tartıldığında. Ondan daha da daha da az çıkacağım diye daha da asıl. Nasıl pil ki bu neden gelmedi. Benimki yuvarlak pillerden geçen hafta bime gelmiş duracell aldım yedekledimvalla pillerim gelmedi, tartılamıyorum motivem düşüyor gibi.
inşallah olacak.
Bravooo bravoooEvet 3 mil yaptım başta sauna eşofmanla başladım sonra sesinden başım ağrıdı taytla devam ettimüzerine de yeşil çayımı içtim.