• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de unutmustum sevgili rakibem:KK17:
Mutfağa falan gitmiyo musun bi dolabi ac bakalim neler var gece gece iyi gider :KK69:
9 dan sonra Su bile içmedim :KK70:
Hosbuldumm 😊diyete bursadan katıliyorum oğretmenim bekarim bide diyetteyim cok açım şu an bu kadar 😊
Hoşgeldiniz aramıza :KK28:
3 Aralık Perşembe

Kahvaltı 12.00
2 haş yumurta
1 kk süzme peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Biraz fındık

Akşam 18.00
1 dolu tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 yk et sote

11112 adım (30 dk leslie boosted var içinde)
Harikasın canım gerçekten maşallah 🧿

Dur dur bekle gitme:KK4::KK4::KK4:
Hadi tartil da gel:KK22:

Hemen pes etme belki seninki daha fazladir sen benden daha az kacamak yaptin sanki :KK43:
:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:

Tartılmam kahvaltıya kadar duracağım :KK33:

Kaçamağım az ama reglim 8 gün oldu geçiyor .polikistim var da benim kilo aldım yine gecikmeler başladı :KK61:

:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:

Tartılmam kahvaltıya kadar duracağım :KK33:

Kaçamağım az ama reglim 8 gün oldu geçiyor .polikistim var da benim kilo aldım yine gecikmeler başladı :KK61:
Inşallah vericez o aldigimiz kilolari canim vücudumuza cok iyi gelcek.

Olsun canim az da vermis olabilirsin nolcak önemli olan eksi ya da sabit olmak arti olmasak yeter☺️
Sil o sümügünle gözyaşlarını :sinirli:

İyi akşamlar kızlar
Menüm
8.00
1 bardak su
8.30
2 yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 cennet hurması üzerine tahin ceviz
9.00
Filtre kahve

12.30
yulaflı süt
17.00
Çok az kuruyemiş
18.15
Fırında somon
Salata
1 kase tarhana çorbası
Çok az fırında patates
2 lt su
10000adım olacak şu an 7000
Harika afiyet olsun canım 🥰🥰
3 Aralık Perşembe

Kahvaltı 12.00
2 haş yumurta
1 kk süzme peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Biraz fındık

Akşam 18.00
1 dolu tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 yk et sote

süpersin canım 🤗🤗afiyet olsun

Günaydın kızlar🙋🏼‍♀️

Geçen cuma: 71.2 kg
Bugün: 69.7 kg
Fark: 1.5 kg
🧿🧿🧿🧿🧿maşallah nasıl güzel bir sonuç böyle tebrikler canım 🥰🥰🥰
Günaydın arkadaşlar

Geçen hafta: 72.4
Bu hafta: 71.8
Fark: 0.6 kg
🧿🧿🧿harikasın canım tebrikler 🥰🥰🥰🥰

3 Aralık Menüsü:

Sabah: Domates, salatalık, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 yumurta
Öğlen: 4 kaşık bulgur pilavı, 5 kaşık çorba, 5 kaşık etli patates yemeği, 2 mandalina
Akşam: 2 kaşık pilav, 6 kaşık tavuklu patates yemeği
Ara: 3 ceviz, orta türk kahvesi, 1 nar

Spor: 12000 adım.
Su: 2 lt
Dün karbonhidrat ağırlıklı bir gün oldu. Etkilerini bugün tartıda gördüm zaten. Ekmek artık menümden kalktı sayılır. Bu pilava hayır deme olayını da başarabilirsem, hayatım boyunca sürdürülebilir bir diyet yapabilirim diye düşünüyorum.

3 Aralık Menüsü:

Öğlen: 4 kaşık bulgur pilavı, 5 kaşık çorba, 5 kaşık etli patates yemeği, 2 mandalina

Dün karbonhidrat ağırlıklı bir gün oldu. Etkilerini bugün tartıda gördüm zaten. Ekmek artık menümden kalktı sayılır. Bu pilava hayır deme olayını da başarabilirsem, hayatım boyunca sürdürülebilir bir diyet yapabilirim diye düşünüyorum.
Afiyet olsun canım
Çok güzel adım atmışsın ama 👏👏👏

Unutmuştum bunuuuu:skandal:
Hahaha böyle hatırlatılır 😍😍
Ben de unutmustum sevgili rakibem:KK17:
Mutfağa falan gitmiyo musun bi dolabi ac bakalim neler var gece gece iyi gider :KK69:
Ay alemsin örgü Ören emojiye bayıldım 😍😍
Hosbuldumm 😊diyete bursadan katıliyorum oğretmenim bekarim bide diyetteyim cok açım şu an bu kadar 😊
Yaşın boyun kilon kaç acaba? Akşamları aç olmak iyidir. Yağlar yanar cayır cayır 🤣🤣🤣
3 Aralık Perşembe

Kahvaltı 12.00
2 haş yumurta
1 kk süzme peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Biraz fındık

Akşam 18.00
1 dolu tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 yk et sote

Her zamanki gibi harika 😍
Günaydın kızlar🙋🏼‍♀️

Geçen cuma: 71.2 kg
Bugün: 69.7 kg
Fark: 1.5 kg
Oooo süperrrr harikasın. 😍😍😍 dünün karbonu az olsaydı şimdi daha azdın 😍😍
Günaydın arkadaşlar

Geçen hafta: 72.4
Bu hafta: 71.8
Fark: 0.6 kg
Harika 😍😍
3 Aralık Menüsü:

Evet canım pilavı kessen süper hafiflersin. Ben pilavsız bir öğün asla geçirmezdim. Çünkü ailemde öyle gördüm. Ama baktım ki hep şişim kilo da veremiyorum. Bıraktım 😍😍😍

Afiyet olsun canım
Çok güzel adım atmışsın ama 👏👏👏
Teşekkürler canım. Ben işin hayatım boyunca devam etmesi için bir şeyler yapmak istiyorum. Ekmek ve pilavı bırakmak benim için büyük bir olay. Temiz hava alma amaçlı bile olsa her hava şartında ve her gün adım atmak da bir diğer hedefim. (Pandemi dönemi hariç )
Her zaman bu kadar hareketli bir iş yaşamım olmayacak. Oturmaktan her yerimin tutulduğu zamanları biliyorum. (Boyun fıtığım da o günlerin eseri)

Evet kızlar gelelim bana. Bu sabah 71.4 çıktım 😍😍😍 1 kasımdan beri çok dengesiz besleniyordum. Pazardan beri menülerimde gördüğünüz gibi hiç bozmadım. Pazar günü doğum günüm. Hafif geçirmeye çalışıcam 😍😍

Teşekkürler canım. Ben işin hayatım boyunca devam etmesi için bir şeyler yapmak istiyorum. Ekmek ve pilavı bırakmak benim için büyük bir olay. Temiz hava alma amaçlı bile olsa her hava şartında ve her gün adım atmak da bir diğer hedefim. (Pandemi dönemi hariç )
Her zaman bu kadar hareketli bir iş yaşamım olmayacak. Oturmaktan her yerimin tutulduğu zamanları biliyorum. (Boyun fıtığım da o günlerin eseri)
Kesinlikle katılıyorum canım mis gibi havada adım atmak gibisi yok ☺️ Ben sürekli masa başında çalışıyorum çok bunalıyorum boynumda düzleşme oldu işim yüzünden pandemiden dolayı evde çalışıyorum en azından yarım saatliğine işi bırakıp bahçeye yürüyüşe çıkıyorum inşallah biraz yürümeyi arttırırsam benim içinde iyi olacak

Back
X