• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamam canım bi şoka girdik çıktık kendimize geldik :KK70: yok canım gerçekten çok çökmüş durumdayım ben ama senden aldığım gazla toparlanacağım inşallah :KK70:
Yarın diyete başlıyorum inşallah:KK70:
Çok sevindim ☺️Canım ee kolay değil 4 evlat yetiştiriyosun sen ilk önce harika bi annesin 🧿❤️

Merabayin. 😅
Bugün tartılmadim,canım istemedi, şiştim falan, ama olsun..
Dışardan okudum sizi.
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik ve diğer arkadaşlarımı tebrik eder,yarışmada başarılar dilerim 😅😅🤪

Anka Anka sana katılıyorum ortmenim, çünkü ben tartıda ekside görmesem ölçülerimi almıştim. Ve ayna da inceldigimi görüyorum,eşimde goruyo, arkadaşlarım da görüyor( tabi fotoda.)
Keşke atabilsem öncesi sonrası.. neyse lafı kısa keseyim 😅🤪🤪kaldığım yerden devam 💪💪 İnşaAllah

Merabayin. 😅
Dışardan okudum sizi.
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik ve diğer arkadaşlarımı tebrik eder,yarışmada başarılar dilerim 😅😅🤪

Anka Anka sana katılıyorum ortmenim, çünkü ben tartıda ekside görmesem ölçülerimi almıştim. Ve ayna da inceldigimi görüyorum,eşimde goruyo, arkadaşlarım da görüyor( tabi fotoda.)
Keşke atabilsem öncesi sonrası.. neyse lafı kısa keseyim 😅🤪🤪kaldığım yerden devam 💪💪 İnşaAllah
Tebrikler 🧿

Tamam canım bi şoka girdik çıktık kendimize geldik :KK70: yok canım gerçekten çok çökmüş durumdayım ben ama senden aldığım gazla toparlanacağım inşallah :KK70:
Yarın diyete başlıyorum inşallah:KK70:
Ya sen diyette değilmisin zaten :KK11:
Kızlar farkındamısınız Anka sürekli bizi ekiyor sizce napalım bunu yarın da yarın :KK62:
Birlik olup tutalım şunun saçını başını

Merabayin. 😅
Dışardan okudum sizi.

Tartıda nasıl eksi görmedin ya başladığımızdan beri en çok kiloyu veren sensin gözün doysun psikolojik deliii m tımarhaneye gönderirim bak seni :D

Buz gibiydi 😅 Allah'ım kendime kızıyorum bananeyse,🤦🏻‍♀️
Aynen yaa çok saçma olmuş resmen :D her şeye salça olma gözlerim seni arıyor beni düşün bi daha kavgaya karışırken :D dün ben de engellilerle ilgili durum yapmıştım bi baktım altında kavga çıkıyor kapattım profilimi geçtim bana mı kalmış kaç yaşına gelmiş insanlara haddini bildirmek laf anlatmak salla gitsin :D

Ya sen diyette değilmisin zaten :KK11:
Kızlar farkındamısınız Anka sürekli bizi ekiyor sizce napalım bunu yarın da yarın :KK62:
Birlik olup tutalım şunun saçını başını
Ben siz zayıflayın diye açıyorum bu başlıkları yoksa beni hiç diyette gören oldu mu ben görmedim şahsen:D

Yani bugün o tartıya ciksaydim, görmezdim 🤪 daha daha daha da gitsin istiyorum 😅😅
Tartıda nasıl eksi görmedin ya başladığımızdan beri en çok kiloyu veren sensin gözün doysun psikolojik deliii m tımarhaneye gönderirim bak seni :KK70:

Aynen yaa çok saçma olmuş resmen :KK70: her şeye salça olma gözlerim seni arıyor beni düşün bi daha kavgaya karışırken :KK70: dün ben de engellilerle ilgili durum yapmıştım bi baktım altında kavga çıkıyor kapattım profilimi geçtim bana mı kalmış kaç yaşına gelmiş insanlara haddini bildirmek laf anlatmak salla gitsin :KK70:
Sorma ya 🤦🏻‍♀️ bilseydim gideceğim iyice ağzının payını verirdim😏 karışmam tövbe

Yani tartılmak mecbur değil biliyorsun kendini iyi hissetmediğinde tartılma gidecek inşallah sende bu azim varken hedefi çabuk görürsün 🤗🤗
İnşaAllah,.
100 ip atladım. Suyumu da içtim bugün.. birazdan plank ve bacak çalışcam azcik. Nerden baslasam kârdır

Back
X