• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
(üstteki mesajın altına bu menü hiç olmadı ama inşallah mumu görmez inşallah inşallah inşallah :dua:)
4 Aralık Cuma

Kahvaltı 12.00
Sucuklu 2 yumurta
4-5 lokma ekmekle kaymak
2 dilim kek 🙈

aralarda biyerde yarım mandalina ve yarım elma (kızımın yarımları)

Akşam 18.00
Yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık pilav ve et sote
1 kase puding
:KK47:

12951 adım
Eki Görüntüle 2733437
Menun gayet iyi canım..
Yani ben yasakları sevmediğim için, puding ve kek gözüme batmadi, he kek bir dilim olabilirdi.😁

Yaaaaa sudem ben gelir anka bir diyet yapar bir kilo verir 2 şer 2 şer verir moraliniz bozulmasın diye vermiyor. Ankamla dalga geçmeyin lütfen falan dersin diye bi umut etiketliyorum senin yazdığın 3 kelime :mad:
Görünen köy kılavuz ister mi 🤭🤭🤭🤭

(üstteki mesajın altına bu menü hiç olmadı ama inşallah mumu görmez inşallah inşallah inşallah :dua:)
4 Aralık Cuma

Kahvaltı 12.00
Sucuklu 2 yumurta
4-5 lokma ekmekle kaymak
2 dilim kek 🙈

aralarda biyerde yarım mandalina ve yarım elma (kızımın yarımları)

Akşam 18.00
Yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık pilav ve et sote
1 kase puding
:KK47:

12951 adım
Eki Görüntüle 2733437
Bugün cuma , arada böyle olur ya adım sayında gayet güzel yarın bol suyla geçer gider inşallah :sus:

ya bu arada o adım sayını niye 13000 diye düz yapmadın 🤭kendiminkine çok takılırım ,senin ki de içimi bir hoş etti :KK70::KK70::KK70:

Anka Anka benim kiloma gel kapısalim 😁
madamhd madamhd ile kapisicaz seni de alalım 💕💕💕
67,7 mi 🤔
Sanırım 31 Aralık’ta olabilirim. Gözlerimi kapattım bakayım dedim kendimi göremiyorum yaaa offf gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen in tartısı geliyor gözüme sadece:D 92,2 gösteriyor :KK70: takıntı oldu:KK70: neyse konuyu dağıttım 31 Aralıkta gelirim inşallah bekle orda arayı açma :KK70:

67,7 mi 🤔
Sanırım 31 Aralık’ta olabilirim. Gözlerimi kapattım bakayım dedim kendimi göremiyorum yaaa offf gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen in tartısı geliyor gözüme sadece 92,2 gösteriyor :KK70: takıntı oldu:KK70: neyse konuyu dağıttım 31 Aralıkta gelirim inşallah bekle orda arayı açma :KK70:
Zaten madam la da anlaştık.
Yılbaşına kapisicaz

67,7 mi 🤔
Sanırım 31 Aralık’ta olabilirim. Gözlerimi kapattım bakayım dedim kendimi göremiyorum yaaa offf gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen in tartısı geliyor gözüme sadece:KK70: 92,2 gösteriyor :KK70: takıntı oldu:KK70: neyse konuyu dağıttım 31 Aralıkta gelirim inşallah bekle orda arayı açma :KK70:
Kız düz hesap 92 gör iyi bak lütfen :KK70:

Ya bu hatun sadece fit değil afeti devran yani anlatamıyorum görmen lazım :KK70:
Sen de güzelsindir mutlaka canım. Telefon numaramı atıyorum bi at bakim foto :KK70:
Ben 68.3 um canım 🥰
Bildirim de yapmis olaayim +300 um bu hafta😁😁
Geçen hafta 68 idi.

Allah sahibine bağışlasın ne diyeyim 💕💕💕
Bende görürüm minikkkkkkk minikkkkkkk u elbet 🥰
Benim de gözüm güzel görür.

Ya bu hatun sadece fit değil afeti devran yani anlatamıyorum görmen lazım :KK70:
Sen de güzelsindir mutlaka canım. Telefon numaramı atıyorum bi at bakim foto :KK70:
Ha ha ben öyle iddialı değilim 🤩🤩🤩
Boy var işte 🤣 🤣🤣 devede de var zaten 😁😁😁
Bide 23 vki işte 🤪🤪🤪

Back
X