• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar gece uyumadığımdan mıdır nedir 77 çıktım resmen :bicak: dün öyle artı gelecek bişey de yemedim :bicak: neyse bakalım başlıyorum inşallah.Kahvaltı 9 da yapılacaktı geç kaldım.
Bence senin yeme içmeyle alakası yok kilonun, aşırı hareketlisin zaten, yediğini de yakarsın..
Senin tek sorunun uykusuzluk,🤦🏻‍♀️

7 aralık menüsü:
Sabah(08.00): domates, salatalık, 1 dilim peynir, yarım dilim kaşar, 1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı reçel, yarım dilim ekmek
Öğlen(12.00): 2 küçük dilim börek, 1 kase yoğurt
Akşam(18.00): 1 tabak tavuklu çorba, 1 dolma biber, yarım dilim ekmek, 1 kase yoğurt
Ara(19.00): Orta türk kahvesi, 1 mandalina

Yürüyüş: 12000 adım
Su: 2.3 lt

Bence senin yeme içmeyle alakası yok kilonun, aşırı hareketlisin zaten, yediğini de yakarsın..
Senin tek sorunun uykusuzluk,🤦🏻‍♀️
Aynen canım en büyük sorun o maalesef ama çözemedim bi türlü. Ama son zamanlarda yemeyi de abartmıştım işte toparlıyorum artık inşallah veririm 77 ömrümde ilk kez gördüm galiba hatırlamıyorum:(
7 aralık menüsü:
Sabah(08.00): domates, salatalık, 1 dilim peynir, yarım dilim kaşar, 1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı reçel, yarım dilim ekmek
Öğlen(12.00): 2 küçük dilim börek, 1 kase yoğurt
Akşam(18.00): 1 tabak tavuklu çorba, 1 dolma biber, yarım dilim ekmek, 1 kase yoğurt
Ara(19.00): Orta türk kahvesi, 1 mandalina

Yürüyüş: 12000 adım
Su: 2.3 lt
Afiyet olsun börek gelmiş yine :bicak:
Günaydın hanımlarr 💐
Günaydın canım :36:

Aynen canım en büyük sorun o maalesef ama çözemedim bi türlü. Ama son zamanlarda yemeyi de abartmıştım işte toparlıyorum artık inşallah veririm 77 ömrümde ilk kez gördüm galiba hatırlamıyorum:KK43:

Günaydın canım :KK36:
Toparlarsin İnşaAllah... Can sağlığı olsun da gerisi olur nasılsa.💜

Ben seviyeleri bırakıcam sanırım ilk hafta iyi verdim sonrası iyi değil 79dan uzaklaşamıyorum iki ana öğünlü 1 ara öğünlü diyet mi yapsam diyorum 🤔
Canım seviyeleri tam uygularsan işe yarıyor sen sanırım 1. Seviyeden başlamadın. O günlerin saatlerin hepsinin bi anlamı var diyor apa 🤷🏻‍♀️

Kolay gelsin soğuk değil mi ya ne camı 🥶
Safiyeyi geçtim ben can sıkıntısından ya spor ya temizlik ya yemek yapmak önceden mideye indirmekde vardı ama şimdi 😷 regl dönemi çok yakın ateş basıyo beni hiç üşümüyorum sonra soğuğu alıp hastalanıyorum ☺🤦🏼‍♀️ Bu kuşlar beni bezdirdi zaten yiyip içip sıçıp gidiyolar 😂😂😂

Safiyeyi geçtim ben can sıkıntısından ya spor ya temizlik ya yemek yapmak önceden mideye indirmekde vardı ama şimdi 😷 regl dönemi çok yakın ateş basıyo beni hiç üşümüyorum sonra soğuğu alıp hastalanıyorum ☺🤦🏼‍♀️ Bu kuşlar beni bezdirdi zaten yiyip içip sıçıp gidiyolar 😂😂😂
Safiye kim ya geçen biri de bana safiye gibisin galiba demişti. :bicak:
Hareket ettikçe açılırsın belki sen gayret et
Yok valla daha kötü olurum çocuklarım ortada kalır sonra :-)

Ben başladım çoktan camlar bitti onca kuş boku temizledim :)
Kiz yagmurlu degil mi hava ne cami.
Baya halsizlik var bakalım ne kadar hareket edebileceğim :uykucu:
Mis kokulu Bi türk kahvesi her seyi halleder:KK36: yapam mı herkese:KK55:
:D :D Allah seni napmasin :D kuş olmak vardi valla:KK51:

Aynen canım en büyük sorun o maalesef ama çözemedim bi türlü. Ama son zamanlarda yemeyi de abartmıştım işte toparlıyorum artık inşallah veririm 77 ömrümde ilk kez gördüm galiba hatırlamıyorum:KK43:

Günaydın canım :KK36:
Ama küçük dilim. Hatta dilimcik :)

Back
X