• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Safiye kim ya geçen biri de bana safiye gibisin galiba demişti. :bicak:

Yok valla daha kötü olurum çocuklarım ortada kalır sonra :-)
Masumlar apartmanı dizisi var ordaki temizlik takıntılı (çok aşırı ) karakter (ezgi mola) Allah korusun güçlü kadınlara bişi olmazzz 💪🏼🧿

Kiz yagmurlu degil mi hava ne cami.

Mis kokulu Bi türk kahvesi her seyi halleder:KK36: yapam mı herkese:KK55:

:KK70: :KK70: Allah seni napmasin :KK70: kuş olmak vardi valla:KK51:
Yağmur yok bugün hava günlerdir şaşırmış zaten tövbe Yarabbi ☺️ Bi güneş bi yağmur bi soğuk bi sıcak , ben seni altın kafeslerde bakardım bebeğim :)

Ikimiz icelim o zaman kimseden ses cikmadi:kahve:
Sonra yok bize yapmadin biz görmedik mesajini demeyin habire kahve mi yapcaz:KK30:
IMG_20201108_152615.webp buyrun efendim.. 🥰😌😅😅😅

Ölçüm yaptım 💃💃💃 en son 17kasim da yapmıştım.
Göbekten iki cm
Bacaklar bir cm
Mide 3cm incelme var.💃💃💃💃 Benim midede kilolu olduğu için orayı da ölcüyorum😁💃💃💃💃💃💃💃
Müthiş :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Yavrum bana niye kizdin ben degilim cikolata yiyen hatlar karıştı galiba :KK70:
Seroyla gulenyuz yediler ben temizim.
sende çok meyillisin testi kırılmadan uyarayım dedim :KK70:
Helal olsun ablanla kardeşine. Kaçar kilo verdiler? Şifa buldukları hastalıkları oldu mu??
Ben bi kere niyetlendim ilk 3 seviyeyi yaptım 36 saatlik oruçlarda tansiyonum çok düştü zatn sık sık düşer ama kendimi toparlayamayınca abıraktım çocuk vs olunca. Seviye 1 ve seviye 2 tarzı besleniyorm sadece dönüşümlü. Sen nedn bıraktın merak ettim 🤔
Kardeşim 54 kiloya ablam 58 kiloya düştüler kaçla başladılar bilmiyorum ama 10 kilodan fazla verdiler. Annem de 90civarıydı 70e kadar düştü. Annemin yüksek tansiyonu var ama açlık oruçlarını baya rahat yaptı. Ablamın ve kardeşimin öyle belirgin bir hastalığı yok canım. Ben bitirebileceğime inanmadım zaten canım o kadar iradeli değilim 1 ay bile çok dayandım 🙄

Ben devamkeeeee :) camlar bitti ev sil süpür toz , banyo , wc ,yemek ..! Kalk sende :KK66:
Ben de evi falan viledalicam temizligi dün yapmistim yine bi tozlar kalksin. Bide yemek az var yapip yapmaamkta kararsizim
Ooo harika ellerine sağlık kuzum😍☺️
15:00 gibi isterim ben yapmayacak mısın :KK35:
Tamam tamam yaparim kiyamadim yine bak:KK60:

Ben seviyeleri bırakıcam sanırım ilk hafta iyi verdim sonrası iyi değil 79dan uzaklaşamıyorum iki ana öğünlü 1 ara öğünlü diyet mi yapsam diyorum 🤔
Devamlı tek öğün beslenmek iyi değil bence. Ama birinci seviyeye uygun beslenilebilir bana çok iyi gelmişti ama tekrar aynı motiveyi yakalayamıyorum.

Ben aspirini eziyorum 2-3 damla su katıyorum macun gibi oluyor onu sürüyorum sabaha baya azalıyor ama benimkiler sivilce değil bildiğim göktaşı gibi çıkıyor :KK70:

çok üşüyorummm ateşim çıkıyorrrr sudemmmm :hasta::hasta:
Oğlanın ayağının altında da nasır çıktı sivilce gibi ona dediğini yapıyoruz aspirin ezip koyma.

Bide sivilce için deneyim.
Diş macunu yapardım bir ara o da etkili idi.

Benim galiba yediklerimden bu ara tahin pekmez sardım.
Mısır patlağı filan .
Patates kızartması.
Eşim bide pamuk yağı almış kızartma için yağ çekmiyor ama ev kokuyor kokusu güzel değil.

Back
X