• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Regl zamanlarındaki tartı moralini bozmasın. Bende regl olduğum zamanları fırsat bilirim. Çünkü regl dönemini dikkat ederek geçirirsem regl bitince aniden 1-2 kilo gidiyor. Çok mutlu oluyorum.

Diyetisyen ne diyorsa öyle olsun boşver. Sen canını sıkma. Çocuklar nasıl?
fantastikaaa fantastikaaa hastanede kötü olur ya. Bi majzk iç istersen.
Eve geldim cnm. Karnim falan cok agridi nöbete devam edemedim.

Yaaa bu çocuklar fena. Benimkiler de ıslak mendil ve tabletin canına okuyorlar 😱😱😱
Sıkıldı çocuklar da evde valla sakinlerler inşallah bi an önce
20dk Leslie
10dk can çin çon var ya o şeker kız karın çalıştım.
50de ip atladim..

Akşama
Mekik falan çekerim İnşaAllah..💃💃💃🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️
Maşallah :9:
Çan çin çonu merak ettim :D
Ben 21 dk leslie yapabildim bayilcak gibi oldum gözüm karardi biraktim
Regl oldun mu olacak mısın anlamadım ben canım. Bırak yat niye zorluyorsun kendini. Zaten regl zamanı iki kat enerji harcıyor vücut.
Bugün bende spor duş sonrası kahve içtim çarpıntı ve bayılıcam gibi oldum :KK43: bi süre kahvede içmicem :KK43:
Ayy çok geçmiş olsun noldu ya herkese :( içme tabii dokunuyorsa. Kafeinsiz kahveler varmış illa içecek bişeyler arıyorsan onları deneyebilirsin. Aramıyorsan boş ver su iç en güzeli zaten.
Eve geldim cnm. Karnim falan cok agridi nöbete devam edemedim.
Çok geçmiş olsun canım ya :( benim de bu ay çok ağrılı oldu ilk defa çok zor gerçekten :(

Maşallah :KK9:
Çan çin çonu merak ettim :KK70:

Regl oldun mu olacak mısın anlamadım ben canım. Bırak yat niye zorluyorsun kendini. Zaten regl zamanı iki kat enerji harcıyor vücut.

Ayy çok geçmiş olsun noldu ya herkese :KK43: içme tabii dokunuyorsa. Kafeinsiz kahveler varmış illa içecek bişeyler arıyorsan onları deneyebilirsin. Aramıyorsan boş ver su iç en güzeli zaten.

Çok geçmiş olsun canım ya :KK43: benim de bu ay çok ağrılı oldu ilk defa çok zor gerçekten :KK43:
Teşekkür ederim çok ❤️ Evet su içicem sadece bi süre 😔

Sabah bir bardak su
11:30 kahvaltı kaşar peynirli bir yumurta omlet ,domates,salatalık, tarım portakal

14:30 türk kahve 2 kuru kayısı ve incir

17:30 bir kase yayla çorba , ızgara kanat ,köz domates, kırmızı ve yeşil biber az ekmek

su , yürüyüş

regl dönemi yaklaşırken ve o dönem vücut dengen çok bozuluyo bu uzun süredir böyle alışamadım bi türlü ama direniyorum 💪🏼 Kemik ağrıları , gaz , şişkinlik, halsizlik , migren tipi baş ağrıları , bazen çarpıntı, kötü bi ruh hali ... olsan bitürlü ,olmasan bitürlü 😔

Son düzenleme:
Sabah 11:00
1 dilim kaşar
2 dilim çok tahıllı ekmek
5 zeytin
Salatalık

akşam 18:00
1 kabağı tuzladım az yağladım fırınladım
1 sb yoğurtla yedim

2 bardak su devamı gelecek inşallah
Sabah niye yumurta vs. yok. Yoksa peyniri çoğaltabilirdin. Araya bir meyve koyabilirsin diyeceğim ama ara öğün acıktırıyor seni sanırımz akşam yemeğine koy olmazsa. Akşam da çok az. Yanına ceviz, ekmek ekleyebilirsin yok hiç beğenmedim ya :(

Maşallah :KK9:
Çan çin çonu merak ettim :KK70:

Ayy çok geçmiş olsun noldu ya herkese :KK43: içme tabii dokunuyorsa. Kafeinsiz kahveler varmış illa içecek bişeyler arıyorsan onları deneyebilirsin. Aramıyorsan boş ver su iç en güzeli zaten.

Çok geçmiş olsun canım ya :KK43: benim de bu ay çok ağrılı oldu ilk defa çok zor gerçekten :KK43:
Birtane kız var ya cekikgillerden ,sporun adını unuttum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤪🤪🤣🤣

Sabah niye yumurta vs. yok. Yoksa peyniri çoğaltabilirdin. Araya bir meyve koyabilirsin diyeceğim ama ara öğün acıktırıyor seni sanırımz akşam yemeğine koy olmazsa. Akşam da çok az. Yanına ceviz, ekmek ekleyebilirsin yok hiç beğenmedim ya :KK43:
hepsinde haklısın.
Psikolojim yerlerde..
diyette olmasaydım güzel kalorili bir kahvaltı ,kek börek kısır yapar abur cubur atıştırır dururdum sıkıntım geçsin diye..
ama çözüm değil biliyorum ,
bi de perşembe diye boğazımı tuttum.
bugünlük böyle oldu canım.

Back
X