• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Menü de spor da güzel afiyet olsun 👍

Cips hiç olmadı canım. Evde bulundurma öyle şeyler.

Hoşgeldin canım. Menün güzel afiyet olsun saatlerini de yazarsan iyi olur 🤗

Afiyet olsun canım menü güzel de spor nerde spor 🧐

Tamam canım yarın saatleri de eklerim😌

Benim son kilolar cok zor gidiyor canım ınsallah bu sefer hızlı gider genelde diyetten sıkılmış oluyorum bu kılolarda
Benimde son 5 kilo gitmek bilmedi. Hala 2 var 🤣🤣🤣
Bana niye veriyon benim kıza vermek lazım:KK70:
Sana vereyim ya. Valla ben çok mutlu olurum. Şimdi kız uyusa diğer 3ünün uyuyup uyumayacağı belli değil. İşimi garantiye almalıyım 🤣🤣🤣
Bana sorsan ıstemıyorum canımda esim sagolsun bu konuda cok fazla istekli 🙈
Ay onlar mı bakıyor çocuklara. Hamile kalıp kilo alan sen. Emzirmek için uykuları bölünen sen. Çocuk 2-3 yaşına gelene kadar çocuğu pışpışlayacak olan yine sen. Valla yok ben yapmıyorum o zaman 🤣🤣🤣

Ay onlar mı bakıyor çocuklara. Hamile kalıp kilo alan sen. Emzirmek için uykuları bölünen sen. Çocuk 2-3 yaşına gelene kadar çocuğu pışpışlayacak olan yine sen. Valla yok ben yapmıyorum o zaman 🤣🤣🤣
Ahh ahh gelde sen anlat bunu esime canım Cocukları cok seviyor sureklı dogursam gıkı cıkmaz 😂😂

Ahh ahh gelde sen anlat bunu esime canım Cocukları cok seviyor sureklı dogursam gıkı cıkmaz 😂😂
Ay bende bakmasam sadece sevsem bende hep isterim evde bebek olsun. 🤣🤣🤣
Gider gider o 2 kılocuk ne ki
İnşallahhhh 🙏
Bana da bir gün son 2 kilom kaldı demek nasip olsun inşallah çok amin :dua:

:KK70: :KK70:
Tabiki söyliceksin merak etme. Senin zayıfladığını görmeden buradan gitmicem 🤣🤣

Ay bende bakmasam sadece sevsem bende hep isterim evde bebek olsun. 🤣🤣🤣

İnşallahhhh 🙏

Tabiki söyliceksin merak etme. Senin zayıfladığını görmeden buradan gitmicem 🤣🤣
B38A84CE-928B-46EA-9961-5B2DDCC3F80D.webp

Nasıl basardın benim ufaklıgın uyku sorunu var malesef buda yeni turedi 1 ay falan oldu sanırım
Napıyor bıcırık? Nasıl bir sorun var? Ben ilk oğluma 10 aylıkken, ikinciye 4.5 aylıkken verdim canım. Çok şükür. Şimdi küçüğüm 15 aylık 😍😍

Napıyor bıcırık? Nasıl bir sorun var? Ben ilk oğluma 10 aylıkken, ikinciye 4.5 aylıkken verdim canım. Çok şükür. Şimdi küçüğüm 15 aylık 😍😍
Normalde duzenımız iyiydi canim uyku zamani Geldigınde dogru yatagına kosardı simdi uyumucam diye yırtınıyor salondan ancak uyuyunca odasına goturebılıyorum

Back
X