- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
Ya bu babalar bitiriyor bizi işte. Neyse ki benim kocam laftan anlıyor çoğu zamanGünaydın kızlar
Uyku problemi bizde de var ne yazık ki. Dün 12de kalktığı için gündüz uyutmadım akşam 10.30da zor bela uyuttum. 12de uyandı süt istedi ben mutfağa gittiğim anda kalktı babanın yanına koştu (baba tv izliyodu zaten de o var diye zor uyutmuştum) sütünü hazırlayıp aldım kızı yatağa gittim baba da geldi yattı tabi baba kız oynaşmaya başladıkları için kızın uykusu iyice açıldı. En son saate baktığımda 1buçuk falandı. Tabi ondan sonra çok daha uğraştım. Bizim yanımızda yatıyor bu arada. Sonra kaçta uyudu bilmiyorum ama böyle uykusu karışınca gece de kaliteli uyuyamıyor uyanıp ağlayıp duruyor. Gece bi ara uyanıp bebeğimi istiyorum diye ağlıyoduSabah da 7 de uyanıp kalkalım artık diyo bide ben daha yeni uyumuşum
daha gece sabah olmadı yat dedim yatırdım. Daha yeni kalktık ama kafam kazan gibi.
En büyük sıkıntım babası ona laf anlatamıyorum zaptedemiyorum ki çocuğa nasıl laf dinletiyim![]()

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah kızın iyileşsin sana kanka olsun aminnBen de işte bütün gece kızım sinir krizi geçirdi onu sakinleştirmeye çalıştım. O sırada uyuttuğum diğer çocuğu uyandırdı. Kucağımda gezdirdim baya. Yeniden uyuttum. Sonra kıza kek falan yedirdim saat 5,30 olmuştu. Halıda öyle yanında beklerken uyumuşum sabah 8:30 da büyük oğlumun canlı dersleri başlıyor ona kalktım kahvaltı falan hazırladım sürüne sürüne. Kendim kahvaltı yaptım öyle yani.![]()
Nasıl bardakmış ya merak ettimAy bi de bi koşu jumboya gittim geldim aradageçenlerde bardak bakmıştım Fiyatına yanlış bakmışım meğerse 100 TL ymiş almadan geri döndüm tabii
![]()
Aminnnn söylediğim belgesele bakabildin miBenim kızım beni asıl yoran canım ona da yapacak bişey yok rabbim yokluğunu göstermesin![]()
Oh rahatladımYok canım dolunay hicri ayın 13-14-15 inde olur. Daha hicri ayın sonundayız.

Hep öyle oluyor ya biz deliriyoruz nolursa olsun. Neyse geçecek bu günler inşallahKızım bensiz uyumuyor ki bazen bırakıp çıkıyorum başka odada yatacam diyorum ama ağlıyor peşimden gidene kadar da susmuyor. Geçenlerde bi gece yine aynı şeyler oldu bi de sabah kalkıp işe gidecektim saat 3 olmuş kız hala uyumadı. Ağlarsa ağlasın dedim kalkıp oda değiştirdim kitledim kapıyı yattım babası bi şekilde sakinleştirip uyuttu ama bu sefer ben sinirden uyuyamadım![]()