- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Ağır metal temizliğinde de çok etkili tahinAyyy tahinden de vazgeçemem. Menülerimden belli oluuordır zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağır metal temizliğinde de çok etkili tahinAyyy tahinden de vazgeçemem. Menülerimden belli oluuordır zaten
Valla naparsa yapsın hiç vazgeçemem. Aşığım resmenAğır metal temizliğinde de çok etkili tahin
Suan ıcın iyi bakalım 11 gıbı acıkırsam da midemin uzerıne yatar uyurum artık10-11 gibi belli olur o artık![]()
Az bi yıyeyım dedim canım istemedi zorlamadım umarım pısman olmamPas geçme canım. En aZından yoğurt falan bişeyler ye
Masallah canım yarına emınım inmiş olur hatta belki sımdı bile ınmıstırAy inşallah hadi. Hiç bozmuyorum 17 gün oldu.
Cıps dısında her markette bende abur cuburu dolduruyorum kendim yıyemeyınce ev halkına yedırıyorum aslında kotuluk yapıyorum ama napımEşim markete gitti. Cips mips doldurmuş gelmiş.ama suukaa yer mi YEMEZZZ
![]()
Yiyemediysen zorlama tabi canım. Bakalım gece kötü olursan bence yoğurt ye.Az bi yıyeyım dedim canım istemedi zorlamadım umarım pısman olmam
Masallah canım yarına emınım inmiş olur hatta belki sımdı bile ınmıstır
Ben eve hiç bir şey sokmuyorum. Çocuklara bazen süt dilimi alırız o kadarCıps dısında her markette bende abur cuburu dolduruyorum kendim yıyemeyınce ev halkına yedırıyorum aslında kotuluk yapıyorum ama napım
Cipsi kendim yapıyorum evde
Seviyeler bozulur canım o zaman mecbur yarın sabahı beklıcemYiyemediysen zorlama tabi canım. Bakalım gece kötü olursan bence yoğurt ye.
akşam tartılmam hiç. Çünkü çok fazla çıkarım hep. Bakalım yarını beklicem
Ben eve hiç bir şey sokmuyorum. Çocuklara bazen süt dilimi alırız o kadar
28 yaşındayımKaç yaşındasın![]()
Henüz yapamadım da şimdi başlayacağım canım
Teşekkür ediyorum deneyeyim canımAgzım acık kaldı resmen
Bataklıktan cıkmak senin elinde canım sen cok guclusun ve bu kilo verme isini basaraksın bitki cayları falan mı tuketsen ıstahın ıcın
Yaaa gerçekten mi@Anka
Güneş tutulmasının etkisiymiş bunlar pofu yazmıştı. Hatta dün gece kimleri uyku tutmadı diye anket falan açmıştı. İnşallah toparlanırsın bir kaç güne.
İnşallah canım çok teşekkür ederimYapma canım. Bugün çok iyi beslenmişsin. Her günümüz mükemmel geçemez zaten. Yaparsın merak etme.
Ay ben apayı hiç bilmiyorumSeviyeler bozulur canım o zaman mecbur yarın sabahı beklıcem
Ahh keske bende alamasam abur cuburu isinden once benim vazgecmem lazım![]()
Ağır metal temizliğinde de çok etkili tahin
Tahin pekmez offffValla naparsa yapsın hiç vazgeçemem. Aşığım resmen![]()
Çok gençsin maşallah metabolizman süperdir biraz gayret etsen olur hemde çok hızlı olur28 yaşındayım
Henüz yapamadım da şimdi başlayacağım canım
Teşekkür ediyorum deneyeyim canım
Yaaa gerçekten midemekki o yüzden miş.
İnşallah canım sağol
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Vazgeç demedim zaten ye gitsinValla naparsa yapsın hiç vazgeçemem. Aşığım resmen![]()
Bi bilen bir bilmeyen cok sey kaybediyorAy ben apayı hiç bilmiyorum![]()
1 ocağı bekliyorum ben başlarsa toplu başlayacağım. Ücretli olacak diye söylenti var ama bakalım nolcak.Bi bilen bir bilmeyen cok sey kaybediyorkeske bende bilmeyeydım adamın sevıyelerı bagımlılık yaptı durmadan 1. Seviyeyı basa sarıp duruyorum
Sonunu gorsem seviyelerın gam yemicem de giremiyorum isteBi bilen bir bilmeyen cok sey kaybediyorkeske bende bilmeyeydım adamın sevıyelerı bagımlılık yaptı durmadan 1. Seviyeyı basa sarıp duruyorum
Bende oyle tahmin ediyorum adam ısı ticarete doktu isinden ayrıldı ıksır dedıgı seyden bir dunya para kazanıyor yeni site kuruyor simdi baya bir cevre edindi artık bunu fırsata cevırıyor1 ocağı bekliyorum ben başlarsa toplu başlayacağım. Ücretli olacak diye söylenti var ama bakalım nolcak.
Bende çok severim işte. Ama tahini de öyle yerimTahin pekmez offffbir ekmek yerim
Ayda 2 kilo tahin yiyormuşuz çocuklarlaVazgeç demedim zaten ye gitsin![]()
Ya ben hiç yapamam ya. Duyduklarım bana hiç uygun değil. Ben iyiyim böyleBi bilen bir bilmeyen cok sey kaybediyorkeske bende bilmeyeydım adamın sevıyelerı bagımlılık yaptı durmadan 1. Seviyeyı basa sarıp duruyorum
Son 2 kilo kalmıs zaten hıc bulasmaBende çok severim işte. Ama tahini de öyle yerim
Ayda 2 kilo tahin yiyormuşuz çocuklarla
Ya ben hiç yapamam ya. Duyduklarım bana hiç uygun değil. Ben iyiyim böyleson 2 kiloyu da verip oturayım oturduğum yerde
![]()