Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elbette faydası oluyor sonucta yuruyus yapıyorsun ben sabah aksam 2 kere yururdum

İyi olur belki Baska bir onerısı olur

Cok sevindim iyi denk gelmıs

Bende pastırmalı yumurta yaptım yumurtanın ıcıne koyacak degısık seyler arıyorum sureklı haslanmıs yumurta en fazla 2 gun yiyebiliyorum

Gecmıs olsun
Teşekkür ederim 🌼

Eklentiler

• 0E3BE270-AE90-4B25-AE93-9DAA935AD639.webp
    0E3BE270-AE90-4B25-AE93-9DAA935AD639.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 27
Of ya kızlar sürekli takip etkinliği beğeni etkinliği diye mesaj çekiyorlar. Kendi halimde takılmak için açtım diyorum ısrar ediyorlar. Engelle engelle bitmediler:KK43: instagram hevesimi kaçırdılar valla :KK43:
girdiysen beni de takip et :D
bak ne güzel şeyler yapıyorum :D

aaaa Anka Anka biraz destek lütfen :D

Selamun aleykum canlar bu gun ihtibariyle bizde eve kapandik😁 okullar kapandik zaten yilbasi tatili 2 hafta tatildi 5 haftaya cikardilar 5 hafta evdeyim yani bugun sabah tartildim 78,1 olmusum 😔 nasil bu kadar hizli aldim aklim hala almiyor
Ama artik burdayim sizinleyim insallah
Bugun tam anlamiyla basladim yoksa daha kotu olcak butun gun evde😁
Insallah platesede basliycam bugun tabi 3 kucuk bucurden firsat bulursam😁 sizler nasilsiniz neler yapiyonuz? Her turlu onerinize acigim 🤗

Selamun aleykum canlar bu gun ihtibariyle bizde eve kapandik😁 okullar kapandik zaten yilbasi tatili 2 hafta tatildi 5 haftaya cikardilar 5 hafta evdeyim yani bugun sabah tartildim 78,1 olmusum 😔 nasil bu kadar hizli aldim aklim hala almiyor
Insallah platesede basliycam bugun tabi 3 kucuk bucurden firsat bulursam😁 sizler nasilsiniz neler yapiyonuz? Her turlu onerinize acigim 🤗
Hoşgeldin 🌺 yediklerine çok dikkat eder sporunu düzenli yaparsan geldiği gibi hızlıca gider inşAllah 🔥💪🏼

Kahve yapayım dedim makineden cezveyi çektim içinde buz gibi kahve var 🤦‍♀️ Ne zaman yaptım acaba hiç hatırlamıyorum 🤦‍♀️ Cezveyi yıkamaya da üşendim kahvesiz kaldım 😭😭
Bende sımdı girdim eve 2 koca bardak su ıctım yıgıldım bı kahve yapsam fena olmayacak sonrada aldıklarımı yerlestırıp aksam yemegıne gırısmem lazım

Hosgeldin baslangıcın hayırlı olsun 🌸

Back
X