Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O neymıs oyle Anka hıc duymadımOf ya kızlar sürekli takip etkinliği beğeni etkinliği diye mesaj çekiyorlar. Kendi halimde takılmak için açtım diyorum ısrar ediyorlar. Engelle engelle bitmedilerinstagram hevesimi kaçırdılar valla
![]()
Teşekkür ederimElbette faydası oluyor sonucta yuruyus yapıyorsun ben sabah aksam 2 kere yururdum
İyi olur belki Baska bir onerısı olur
Cok sevindim iyi denk gelmıs
Bende pastırmalı yumurta yaptım yumurtanın ıcıne koyacak degısık seyler arıyorum sureklı haslanmıs yumurta en fazla 2 gun yiyebiliyorum
Gecmıs olsun
Böyle bilmiyorum kiO neymıs oyle Anka hıc duymadım
Anladım Napıyorlarda o kadar takıpcı gelecekmişBöyle bilmiyorum kifarklı farklı bir sürü kişiden böyle mesajlar geliyor her gün bir sürü
![]()
Mesela 1000 kişi katıldıysa o 1000 kişi birini takip edecek veya seçtikleri 1 mesajı beğenecek. Benim o kadar vaktim mi var resim ekleyip kaçıyorumAnladım Napıyorlarda o kadar takıpcı gelecekmiş![]()
girdiysen beni de takip etOf ya kızlar sürekli takip etkinliği beğeni etkinliği diye mesaj çekiyorlar. Kendi halimde takılmak için açtım diyorum ısrar ediyorlar. Engelle engelle bitmedilerinstagram hevesimi kaçırdılar valla
![]()
Günaydın ben tutacakla birlikte 4000 tl ye almıştım
Yok canım etkinliğe falan hayatta girmem de seni takip edeyim tabii fit_ve_mutlu_yasam adım
takip ettimYok canım etkinliğe falan hayatta girmem de seni takip edeyim tabii fit_ve_mutlu_yasam adım
Aaaa sen mi yapıyorsun onları çok güzelmiştakip ettim![]()
HoşgeldinSelamun aleykum canlar bu gun ihtibariyle bizde eve kapandikokullar kapandik zaten yilbasi tatili 2 hafta tatildi 5 haftaya cikardilar 5 hafta evdeyim yani bugun sabah tartildim 78,1 olmusum
nasil bu kadar hizli aldim aklim hala almiyor
Ama artik burdayim sizinleyim insallah
Bugun tam anlamiyla basladim yoksa daha kotu olcak butun gun evde
Insallah platesede basliycam bugun tabi 3 kucuk bucurden firsat bulursamsizler nasilsiniz neler yapiyonuz? Her turlu onerinize acigim
![]()
Mesela 1000 kişi katıldıysa o 1000 kişi birini takip edecek veya seçtikleri 1 mesajı beğenecek. Benim o kadar vaktim mi var resim ekleyip kaçıyorumarada bi seri beğeni yapıyorum ona da instagram engeli basıyor hemen
![]()
Aaaa sen mi yapıyorsun onları çok güzelmiş![]()
Bende sımdı girdim eve 2 koca bardak su ıctım yıgıldım bı kahve yapsam fena olmayacak sonrada aldıklarımı yerlestırıp aksam yemegıne gırısmem lazımKahve yapayım dedim makineden cezveyi çektim içinde buz gibi kahve varNe zaman yaptım acaba hiç hatırlamıyorum
Cezveyi yıkamaya da üşendim kahvesiz kaldım
![]()
Hosgeldin baslangıcın hayırlı olsunSelamun aleykum canlar bu gun ihtibariyle bizde eve kapandikokullar kapandik zaten yilbasi tatili 2 hafta tatildi 5 haftaya cikardilar 5 hafta evdeyim yani bugun sabah tartildim 78,1 olmusum
nasil bu kadar hizli aldim aklim hala almiyor
Ama artik burdayim sizinleyim insallah
Bugun tam anlamiyla basladim yoksa daha kotu olcak butun gun evde
Insallah platesede basliycam bugun tabi 3 kucuk bucurden firsat bulursamsizler nasilsiniz neler yapiyonuz? Her turlu onerinize acigim
![]()