- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Tak pıçagı gitsin vallaBence tartının suçu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tak pıçagı gitsin vallaBence tartının suçu![]()
Masallah daha yok muydu benim eksileri de sen çalmışsın ama sikayetciyimGeçen hafta 81,30
Bugün 80,20
Fark - 1,10
Haftaya şu 8 lerden kurtulurmuyum ki![]()
Ben bu hafta çok açtımmm canımmm rüyamda çikolata yerken kendimi görüyordum sabah kalktığımda acaba yedim mi diye kendimi suçladığım bir haftaydı valla canım çalmadım kuzum senin eksiniii bennnnMasallah daha yok muydu benim eksileri de sen çalmışsın ama sikayetciyim![]()
Haha arada bi ben de ruyamda kendime ziyafet cekiyorumBen bu hafta çok açtımmm canımmm rüyamda çikolata yerken kendimi görüyordum sabah kalktığımda acaba yedim mi diye kendimi suçladığım bir haftaydı valla canım çalmadım kuzum senin eksiniii bennnntüm eksiler sana feda olsun
![]()
Bu hafta ilk defa oldu biliyor musun kendimden şüphe ettim gerçekten yedim diye düşündümHaha arada bi ben de ruyamda kendime ziyafet cekiyorum![]()
![]()
Günaydın canımGünaydınnnn tüm eksilere bye byeeee tebrikler kızlarşuan reglim akşam kaçamakda yaptım tatlı krizi oluşunca bugün kaldığım yerden devamkeee
![]()
Daha eksi çıkacaktım çıkamadım.Eksin güzel canım tebrikler
Hoşgeldin canım aramıza. İnşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın
Bu menüyle eksi geldin ya bravo sana![]()
Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükürminikkkkkkk canim nasil oldun agrin gecti mi
Geçen hafta 81,30
Bugün 80,20
Fark - 1,10
Haftaya şu 8 lerden kurtulurmuyum ki![]()
Sen diyetisyene gitmeyecekmiydin canım. Yeme düzenini değiştirmek de işe yarar.Bendede bi direnç var sanki bunu kırmak için bir hafta detox tarzımı yapsam ? Bu direnç nasıl kırılırki![]()
Ne işin var oralarda güncele gel güncelegünaydin
500 sayfayı nasıl okuycam bilmiyorum. 30 sayfaya geldim. :)
motive için gelmişim deNe işin var oralarda güncele gel güncele
Hem sen selam verdin mi bakim daldın öyle aradan![]()