Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendimden bahsedeyim 6 yıllık evliyim 45 kilo idim ozmnlar ilk hamilelikte 120 kiloya çıktım bir yil içinde 60 kiloya düştüm snra ikinci hamilelik 60 la başladım 98 kiloyla bitti iki yıl oldu su an 70 71 arası gidip geliyor (astım ilaçları yüzden bu kadar kilo alyrm )
Hoşgeldiniz aramıza :KK25:

Geçen hafta 93
Güncel 94.4

ben susuyum siz konuşun :olamaz:
seninle fastastika yi çok yakından okudum bu kilolar seni üzmesin bak ben 120 kilolari görmüş biri olrk kendne güven ve zmn ver gidecek o kilolar istdgn kiloya ineceksin inşallah canım

kendimden bahsedeyim 6 yıllık evliyim 45 kilo idim ozmnlar ilk hamilelikte 120 kiloya çıktım bir yil içinde 60 kiloya düştüm snra ikinci hamilelik 60 la başladım 98 kiloyla bitti iki yıl oldu su an 70 71 arası gidip geliyor (astım ilaçları yüzden bu kadar kilo alyrm )
Hosgeldin canım aramıza ben Merve 🌸
Kilo bildirimi

geçen hafta: 70.6
Bugün: 69.9
Fark: -700 gr.
Yüzde nasıl hesaplıyoruz bilmiyorum 🤦🏼‍♀️
Tebrik ederim 💞
kilo bildirimi ~71.90 hedef 50 yolum uzun ama pes etmek yok sizlerin sayesinde motive oluyrm 😊
Merak etme baslanılmış iş bitmiş iştir carcabuk ulasacaksin Allahın ıznıyle hedefine
Günaydın kızlar bugün bi boğazım ağrıyor. Şu an hala ayılamadım. 1 saate tartılmış olurum 💞
gunaydın canım valla bende tekrar yataga gırdım regl olmusum cocuklar uyanana kadar azıcık yatayım dedım

Kilo bildirimi yapayım bende o zaman geçen hafta 74.6 bugün 73.7 ilk ödemimi attım sanırım altılara dusseydim hayırlısıyla gerisi gelir inşallah 😌
tebrik ederim 🌸

Geçen hafta 70.9
Bu hafta 70.0
Fark 0.9
Yüzde 1.27 😍😍😍
Aslında geçen hafta ctesi 70.1dim. Bakalım ne zaman kırılacak bu direnç
Haftaya 6 lar ınsallah tebrikler 💪
Kizlar ben dün akşam tok karna tartildim sabit cikiyodm sabah tartildim arti ciktim nasil oluyo bu ya. Reglim dun yeni bitti ondan mi acaba.
Gece hicbisey yemedim de yani cok sacma böyle olması moralimi bozdu.
Moralini bozma canım besbelli odem olmus yarın tekrar tartıl yada gun ıcınde tekrar tartıl odem oldugunu goreceksın
Geçen hafta 81,30
Bugün 80,20
Fark - 1,10
Haftaya şu 8 lerden kurtulurmuyum ki 😂😂
Haftaya kurtulursun ınsallah tebrik ederim 💞
günaydin
500 sayfayı nasıl okuycam bilmiyorum. 30 sayfaya geldim. :)
Anı yakala bosver 500 sayfayı yakaladığın yerden tut hosgeldın 🌸
Bende 72,6 geldim kızlar. Geçen hafta 72,4tüm. Bu hafta anlamsız bir şişlik vardı. Bugünden itibaren diyetisyen listesi uygulamaya başlıyorum inşallah.
Baslangıcın hayırlı olsun tez vakitte hedefine ulasırsın ınsallah
Geçen hafta 93
Güncel 94.4

Bu hafta yediklerin pek dogru seyler degilmis sanırım eger guzel temiz beslenırsen bu hafta 93 un altına dusebilırsin bence

Hosgeldin canım aramıza ben Merve 🌸

Tebrik ederim 💞

Merak etme baslanılmış iş bitmiş iştir carcabuk ulasacaksin Allahın ıznıyle hedefine
gunaydın canım valla bende tekrar yataga gırdım regl olmusum cocuklar uyanana kadar azıcık yatayım dedım

tebrik ederim 🌸

Haftaya 6 lar ınsallah tebrikler 💪

Moralini bozma canım besbelli odem olmus yarın tekrar tartıl yada gun ıcınde tekrar tartıl odem oldugunu goreceksın

Haftaya kurtulursun ınsallah tebrik ederim 💞

Anı yakala bosver 500 sayfayı yakaladığın yerden tut hosgeldın 🌸

Baslangıcın hayırlı olsun tez vakitte hedefine ulasırsın ınsallah

Bu hafta yediklerin pek dogru seyler degilmis sanırım eger guzel temiz beslenırsen bu hafta 93 un altına dusebilırsin bence
40 sayfa.. :) çok keyfili yanima çubuklu tarçin yiyorum tatlı krizi gitsin bide su içiyorum ve okuyorum :D
hoşbuldum nasılsın:)

:KK9::KK9::KK9: eksin harika canım. Haftaya gelsin 7ler :KK71:
İnşallah canım 💕💕
Bende 72,6 geldim kızlar. Geçen hafta 72,4tüm. Bu hafta anlamsız bir şişlik vardı. Bugünden itibaren diyetisyen listesi uygulamaya başlıyorum inşallah.
Hadi bakalım canım haftaya güzel sonuçlara inşallah 🥰
Gunaydın kızlar bildirimi yapıp alıntılarıma sonra donucem bir an once esimin kahvaltısını vermem lazım😊

Gecen hafta (persembe) :77.8
Bu hafta :73.8
Fark :4 kılo
🎊🎊🎊🎉🎉🎉💃💃💃💃🧿🧿🧿maşallah harikaaa

Güncel 94.4

Haftaya inanıyorum güzel bir sonuçla geleceksin canım ☺️
Günaydin, hayirli nurlu cumalar 🌹
Hayırlı cumalar canım 💕

askrhpozitif askrhpozitif canim cok tebrikler , seviyeleri yapiyosun bildigim kadariyla ama senin menülerde salam pastirma gibi sarküteri ürünleri görüyorum sanki, bunlar yok aslinda seviyelerde ;)
Paketli urunler mumkun mertebe kullanmamak gerek pastırma paketli degil kasaptan alıyorum da hindi fume paketli onuda bir an once cıkarmam lazım kahvaltılarımdan haklısın

Back
X