- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şimdi tartıldım..67.7 çıktım.
Acaba sabah kaçtımkafam da deli sorular
baktım zor bir diyete benziyorAhmet Apa ile Apayrı Yaşam Sistemi (Niyet ettim zayıflamaya💪)
Yitik şifa nedir özetlemeye calısayım Aıdın Salıhe gore fazla besin tuketmek bir cok hastalığı getiriyor vucutta toksınler biriktiriyor ve hastalıklardan kurtulmak istiyorsak beslenme seklini duzeltıp aclık oruçları tutmak gerekiyor. Ahmet apa da bu aclık oruçlarını birden yaptırmamak adına 9...www.kadinlarkulubu.com
Burda ilk sayfada 1. Seviye kuralları var canım bakabılrısın
SüpersinGünaydın
Geçen cuma 69
Bugün 67.8
Fark -1200
Yüzde % 1.739
Neresi fiyasko canım. 300 bile olsun bizim olsunGecen hafta 76.3
Bu hafta 76
Fark -300
Sonuc fiyasko![]()
HoşgeldinSelam kızlar, artık zayıflamamın zamanı geldi bebeğim 7.5 aylık oldu , inşallah sütüm azalmadan bu işin üstesinden gelirim ,bundan sonra ben de burda olmaya çalışacağım inşallah
Başlangıç kilom 92.7 boy 1.64 hedefim 60 kilo olmak inşallah
Anka
Diyetisyen korumaya geçirdi beni canım. Orda da 70.5 çıktım kıyafetlerle. 1.5 aydır görmüyordu. Çok incelmişsin dedi.Tebrik ederim canım![]()
Hoş geldin canım aramıza hadi bakalım hayırlı olsun sağlıkla beraber ulaşırız inşallah hedefimize![]()
Harika![]()
çok takip edemedim ama bu hafta daha çok ilgilenmeye çalışacağım inşallah canım
Diyetisyen ne dedi canım bakamadım ben. Kırılır inşallah olmadı 3 gün kabak detoksu yapabilirsin.
Ödem oluyor canım yaa ama tartıda da sıkıntı olabilir tabii. Dediğin gibi Pazartesi bi daha bakarsın modunu düşürme hiçkaçamak yapmadıysan gerisi bi şekilde hallolur
sabah akşam tartılma bi daha
Muhteşem maşallah azmine sağlık
Kaçamak yapmadıysan kas artar ödem olur sıkıntı yok haftaya daha çok gider
Be zaman tartılmaya hazır hissedersen o zaman tartıl canım. Ben de bu sefer 10 gün tartılmayacağım bakalım.
MuhteşemmmmmKızlarrr sabahtan beri çok yoğundum. Sabah 70.0 çıkınca koşarak 30 dk Leslie boosted yaptım. Tartıya bi çıktım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
69.7 gördüm![]()
Çok geçmiş olsun ne dedi doktorKızları goz doktoruna getirdim ıkısıde gozum agrıyor diyor birinin gozun altı kızarmış birinin kapagı şişmiş yanlız cok tedirginim
HoşbuldumHoşgeldin![]()
Hoşbuldum canımtebrikler canım
300 gr az değil canım eksidesin sonuçta tebrikler
Hoşgeldin canım
Geçmiş olsun canım önemli birşey yoktur inşallah
HoşbuldumSüpersin
Neresi fiyasko canım. 300 bile olsun bizim olsun
Hoşgeldin![]()
Bende senin olmak istediğin yerdeyim en son 67 yi gördümHoşbuldum![]()
Calısıyor sun ne guzel bende ev hanımlıgından istifa etmek istiyorum bosa okumuş gıbıyım suançok şükür iyiyim işteyim :)
seviyeler canim tabi onun oncesındekı feci beslenme ben bir oturuşta 5-6 cıkolata yiyip uzerıne lıtrelerce asitli ıcıcek ıcebılırjm oyle bı ıgrenclıgım varNasıl oldu 1 haftada ? Tebrikler
hepimiz burda cabalıyoruz canım hıc kimse 4 4luk degil bi hafta motivasyon tavan oluyor bı bhafta yerlerde kimi zaman iyi veriyoruz kimi zaman kilo alıyoruz amac pes etmeden devam etmek birimiz dustugunde, yoruldugunda ona bir omuz olabilmek gıtmemelısın kalmasın canımAnka
Biliyorsun reglim 22 gün oldu geçiyor .
olur diye bekledim olmadı.
Stresli bir ay geçirdim o da tuz biber oldu sanırım .
Doktora gidebili Adet olana kadar gruba gelmek istemiyorum canım .
Bir yapamayan ben gibi hissediyorum
sebebini bilsem bile bu beni çok üzüyo . İlk defa bu kadar artı yaşadım diyet yaparken .
Regl olunca görüşürüz inşallah.
hepinizi tebrik ediyorum kızlar
Görüşmek üz![]()
bu aralar bunu bende cok sorguluyorum bos seylerle gecırıyor um kısacık omrumuYooo ben de yapamıyorum. Hadi senin geçerli sebeplerin var bende o da yok bildiğin yemekten vaz geçemiyorum. 77 geldim yine. Geçen cuma 75,8 dim halbuki.
sen nasıl rahat olacaksan öyle devam et canım. Benim de moralim bozuk toparlayamıyorum kendimi 1 haftada üst üste o kadar çok ölüm haberi aldım ki zayıflamaya hevesim de kalmadımüslümanca yaşamayı öğrensem yetecek artık bana
![]()
höh maşallah. Napıyorsunuz arkadaşım? Valla bu apa beni korkutuyor![]()
Az olsun Oz olsun haftaya daha iyi olurGecen hafta 76.3
Bu hafta 76
Fark -300
Sonuc fiyasko![]()
Hosgeldin canım bende merve bebegini Allah bagıslasınSelam kızlar, artık zayıflamamın zamanı geldi bebeğim 7.5 aylık oldu , inşallah sütüm azalmadan bu işin üstesinden gelirim ,bundan sonra ben de burda olmaya çalışacağım inşallah
Başlangıç kilom 92.7 boy 1.64 hedefim 60 kilo olmak inşallah
Anka
Acayip sımardım suan cok tesekkur ederim ankacım
ben kendimde cocukluk tan beri gozluk kullanıyorum goz kayması ve tembellikte var cocuklardada olacak diye birde vırus varken hastaneye gitmek zorunda olmakta gerdi ikisinin gozun dede enfeksiyon cıktı nereden kaptılar bilmem ıkısınede damla krem verdi bende bagısıklıkları gucle nsın diye omega 3 aldımAaa çok geçmiş olsun bişey çıkmaz inşallah canım dur bakalım hemen panik yapma
tesekkur ederim canım enfeksiyon kapmıs gozlerıGeçmiş olsun canım önemli birşey yoktur inşallah
Sagol canım enfeksiyon kapmıs gozlerıGeçmiş olsun önemli bişi değildir inşAllah canım
65 falan mısın o zaman sabahBen şimdi tartıldım..67.7 çıktım.
Acaba sabah kaçtımkafam da deli sorular
Daha bu 1. Seviyesi seviyeler artıkca dahada zorlasıyorbaktım zor bir diyete benziyor![]()
ben çabuk pes ederim bunu ya.
cok sevindim ya super 6 lar geldi sonundaKızlarrr sabahtan beri çok yoğundum. Sabah 70.0 çıkınca koşarak 30 dk Leslie boosted yaptım. Tartıya bi çıktım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
69.7 gördüm![]()
Enfeksiyon kapmıs gozlerıÇok geçmiş olsun ne dedi doktor
Aman poni gel buraya dagılmaKaptanım dağıldım biraz ama bugün yeniden başladım![]()
Keşke o kadar olsamCalısıyor sun ne guzel bende ev hanımlıgından istifa etmek istiyorum bosa okumuş gıbıyım suan
seviyeler canim tabi onun oncesındekı feci beslenme ben bir oturuşta 5-6 cıkolata yiyip uzerıne lıtrelerce asitli ıcıcek ıcebılırjm oyle bı ıgrenclıgım var
hepimiz burda cabalıyoruz canım hıc kimse 4 4luk degil bi hafta motivasyon tavan oluyor bı bhafta yerlerde kimi zaman iyi veriyoruz kimi zaman kilo alıyoruz amac pes etmeden devam etmek birimiz dustugunde, yoruldugunda ona bir omuz olabilmek gıtmemelısın kalmasın canım
bu aralar bunu bende cok sorguluyorum bos seylerle gecırıyor um kısacık omrumu
Bu apa boyle bisey canım
Az olsun Oz olsun haftaya daha iyi olur
Hosgeldin canım bende merve bebegini Allah bagıslasın
[
B
ben kendimde cocukluk tan beri gozluk kullanıyorum goz kayması ve tembellikte var cocuklardada olacak diye birde vırus varken hastaneye gitmek zorunda olmakta gerdi ikisinin gozun dede enfeksiyon cıktı nereden kaptılar bilmem ıkısınede damla krem verdi bende bagısıklıkları gucle nsın diye omega 3 aldım
tesekkur ederim canım enfeksiyon kapmıs gozlerı
Sagol canım enfeksiyon kapmıs gozlerı
65 falan mısın o zaman sabah
Daha bu 1. Seviyesi seviyeler artıkca dahada zorlasıyor
cok sevindim ya super 6 lar geldi sonunda❤
Enfeksiyon kapmıs gozlerı
Aman poni gel buraya dagılma
Geçmiş olsun canım. Daha kötüsü olmasın. Ya bu apaya kendimi çok soğuk hissediyorum. Seni de çok yakından takip edicem.Calısıyor sun ne guzel bende ev hanımlıgından istifa etmek istiyorum bosa okumuş gıbıyım suan
seviyeler canim tabi onun oncesındekı feci beslenme ben bir oturuşta 5-6 cıkolata yiyip uzerıne lıtrelerce asitli ıcıcek ıcebılırjm oyle bı ıgrenclıgım var
hepimiz burda cabalıyoruz canım hıc kimse 4 4luk degil bi hafta motivasyon tavan oluyor bı bhafta yerlerde kimi zaman iyi veriyoruz kimi zaman kilo alıyoruz amac pes etmeden devam etmek birimiz dustugunde, yoruldugunda ona bir omuz olabilmek gıtmemelısın kalmasın canım
bu aralar bunu bende cok sorguluyorum bos seylerle gecırıyor um kısacık omrumu
Bu apa boyle bisey canım
Az olsun Oz olsun haftaya daha iyi olur
Hosgeldin canım bende merve bebegini Allah bagıslasın
[
B
ben kendimde cocukluk tan beri gozluk kullanıyorum goz kayması ve tembellikte var cocuklardada olacak diye birde vırus varken hastaneye gitmek zorunda olmakta gerdi ikisinin gozun dede enfeksiyon cıktı nereden kaptılar bilmem ıkısınede damla krem verdi bende bagısıklıkları gucle nsın diye omega 3 aldım
tesekkur ederim canım enfeksiyon kapmıs gozlerı
Sagol canım enfeksiyon kapmıs gozlerı
65 falan mısın o zaman sabah
Daha bu 1. Seviyesi seviyeler artıkca dahada zorlasıyor
cok sevindim ya super 6 lar geldi sonunda❤
Enfeksiyon kapmıs gozlerı
Aman poni gel buraya dagılma
Canim benim olur mu öyle sey sürekli eksi cikcak olsak zaten burda ne isimiz var. Ben de artiydim mesela.Anka
Biliyorsun reglim 22 gün oldu geçiyor .
olur diye bekledim olmadı.
Stresli bir ay geçirdim o da tuz biber oldu sanırım .
Doktora gidebili Adet olana kadar gruba gelmek istemiyorum canım .
Bir yapamayan ben gibi hissediyorum
sebebini bilsem bile bu beni çok üzüyo . İlk defa bu kadar artı yaşadım diyet yaparken .
Regl olunca görüşürüz inşallah.
hepinizi tebrik ediyorum kızlar
Görüşmek üz![]()
Burdayim canim biraz stresli bi gün oldu da giremedim. Gece de fazla uyuyamadim ruh gibiyim