Ankaaa çok şekersin çokTamamdır canım ama önce adını mu değiştirsek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankaaa çok şekersin çokTamamdır canım ama önce adını mu değiştirsek![]()
Hareket et bol bol seratonin salgıla bu havalar ruhsal durumları çok etkiliyoBilmiyorum canım genel bir his kapattım kendimi cocukların odasına çektim karartma perdelerini girdim yataga yatıyorum
Hosgeldin baslangıcın hayırlı olsun
Benim gibi kalori hesabı yap sen de ,istediğimi yiyorum kalori hesaplıyorum .Hadi hayirlisi olsun insallah, bende artik yediklerimi azaltarak, abur cuburu keserek ve spor yaparak saglikli zayiflamaya caliscam insallah
Yoksa olmuyor karataymis baskasiymis zayiflatiyo evet ama birakinca fazlasi geri geliyo surekli yapabilecegim bi yeme aliskanligi edinmeye calisiyorum
Okuyamıyorum canım reglımİnşirah suresi oku canım iyi gelir inşallah. Kapat kendini iyice kötü olursun![]()
Valla ıcımden gelmiyor cocuklar acıktık diye geldi sımdı onlara sofra kurdum tekrar gırdım yataga hem havalar hemde regl sanırım etkıledıHareket et bol bol seratonin salgıla bu havalar ruhsal durumları çok etkiliyokendini kapatma ama
Bende reglim bu dönem biraz sıkıntılı benim gibi orta yaşlar için özellikle :) kaç yaşındasın senOkuyamıyorum canım reglım
Valla ıcımden gelmiyor cocuklar acıktık diye geldi sımdı onlara sofra kurdum tekrar gırdım yataga hem havalar hemde regl sanırım etkıledı
Hosgeldin, adin cok istah aciciHoşbulduk![]()
Evet oylede ekmeksiz patatessiz pilazsiz, tatlisiz hayatta olmuyor bir sure sonra sıkıliyor insani ve benim yaptigim gibi saniyo kendiniZaten karatay vb yaşam tarzı olması lazım canım zayıflamak için yapılmıyor onlar sağlıklı yaşamak için yapılıyor ama biz olayı yanlış anlıyoruz![]()
Evet iyi fikir kendime yasak koyunca olmuyorBenim gibi kalori hesabı yap sen de ,istediğimi yiyorum kalori hesaplıyorum .
Yemeseymişsin eksin daha fazla olacakmışKizlar ben dün gece çikolatayla süt falan ictim sabah hamur isi yedim falan. Bugün tekrar tartildim dune göre 200 gr eksiyim bu nasil oluyo bunu biri bana aciklasin cok sacma![]()
69da takildim kaldim resmen eskiden 63 e kadar hizli verirdim sonra takilirdm noldu simdi anlamadim![]()
30 yasındayım canımBende reglim bu dönem biraz sıkıntılı benim gibi orta yaşlar için özellikle :) kaç yaşındasın sen
Çıtırmışsın sen daha30 yasındayım canım
Sağol canım inşallahBilmiyorum canım genel bir his kapattım kendimi cocukların odasına çektim karartma perdelerini girdim yataga yatıyorum
Hosgeldin baslangıcın hayırlı olsun
HahahHosgeldin, adin cok istah acici![]()
Merhaba canım ne kadar sürede verdin 12 kg nasıl beslendin?Yemeseymişsin eksin daha fazla olacakmış![]()
Canım sende çok iyi kilo vermişsin şöyle bi grubu inceliyorum da ne kadar sürede verdin ve sen nasıl beslendin?30 yasındayım canım
İçim hiç çıtır degil vallaÇıtırmışsın sen daha![]()
Benim hikaye karısık canım sureklı kilo alıp verdıgım ıcın en son gecen sene 21 aralıkta 93.8 ile basladım 71 e kadar dustum tekrar kılo aldım 77.8 ile tekrar basladım diye biliriz arada gene alıp verdiklerim oldu tabiCanım sende çok iyi kilo vermişsin şöyle bi grubu inceliyorum da ne kadar sürede verdin ve sen nasıl beslendin?
Anladım canım bende 78 e kadar inmiştim ama tekrar aldım şimdi 86,87 arası gidip geliyorum vermem lazım artıkİçim hiç çıtır degil valla
Benim hikaye karısık canım sureklı kilo alıp verdıgım ıcın en son gecen sene 21 aralıkta 93.8 ile basladım 71 e kadar dustum tekrar kılo aldım 77.8 ile tekrar basladım diye biliriz arada gene alıp verdiklerim oldu tabi
Ay bende aynı şeyi düşündüm. Sütlaçı çok severimTamamdır canım ama önce adını mu değiştirsek![]()