Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorum şu yağ orani kaç olmalı sağlıklı bir insanda bnm yağ oranim 24

diyetisyene gidip profesyonel yardım alsam mi sizce çünkü çok kilo verdim artık veremyrm kortizona bağlı tek umudum sizler ve diyetsyen tam herşeyi birakydum snra buraya gldm düşünmeden öylece nsl oldu anlmdm :KK64:

gerçekten böyle mi düşünüyorsun çok mutlu oldum
Evet gerçekten 🤩🤩
:spor: :KK50::KK9:evet kızlar 10 mil leslie yapıldı ip atlmdm onuda atlcm
Maşallah harika :9:
Merhabalar,

Ben de buradayım. Bırakmadım hiçbir şeyi. Bu aralar sorunlu dönemlerden geçiyorum. Diyet için elimden geleni yapıyorum. Kendim için de :)
Nasıl olacak bilmiyorum ama umarım 2020 gider ayak bana bir gol daha atmaz.
Rabbim feraha çıkarsın inşallah sohbete katıl arada kafan dağılır biraz 🤗🤗
Yok yavrucum sen bozmadikca ben de bozmam :KK66: ama sen bozarsan söz veremem 🤣🤣🤣
Yok ya bitirdim ben kafamda 80 gün kaçamak yok :5:
Ekledim sonraki yoklamada burda dersim :-)
Buradayim burdayim😁 geliyorum konuya hakim olmak icin okumaya calisiyorum bitiremeden gidiyorum.😂 aksam yine dedim gecmisi okuyim sonrada menu yazim bitiremeden uykuya dalmisim🤣
Diyetimide birakmadim devam ediyorum ama evde oldugumuz icin pek etkili olmuyor sporu anca cocuklar yatinca yapabiliyorum gun boyu onlarlayim
Birde benim odun esimi ikna etsem 1 saat cocuklari ona birakabilsem yuruyusede cikicam
Kız ben bile okumuyorum geçmişi konu sahibi olaraktan güncel sayfadan takıl gel :-)
Bende burdayımmmmm beni de yzın😂 nickten dolayı beni dışlamayın 😂😂
Zaten diyeti sütlaçla bozarsam yandın sen :KK4: ekledim canım notlarıma 🤗🤗
sene başlarında günlük 5 mili dört set şeklinde yapıyordum bir günde 20 mil yapyrdm onun sayesinde daha hızlı zayfldm ama smd okdr yapmyrm çünkü yağı eritiyim derken kas yapyrm oyuzden 10mil alışınca etki bile etmyo:KK70:
20 mil 5 saat yapıyor 5 saat spor mu yapıyorsun 😳vücudu böyle alıştırdıysan bırakınca duraklaması normal 🤗

diyetisyene gidip profesyonel yardım alsam mi sizce çünkü çok kilo verdim artık veremyrm kortizona bağlı tek umudum sizler ve diyetsyen tam herşeyi birakydum snra buraya gldm düşünmeden öylece nsl oldu anlmdm :KK64:
Ben online diyetisyene gittiğim için yağ oranı hakkında fikrim yok maalesef 🤗

Böyle buluşmayalımda 😀😀😀

Eklentiler

• 3EDE94FC-24C0-4815-A943-2ED7A1E46FAA.webp
    3EDE94FC-24C0-4815-A943-2ED7A1E46FAA.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 23
Evet gerçekten 🤩🤩

Maşallah harika :KK9:

Rabbim feraha çıkarsın inşallah sohbete katıl arada kafan dağılır biraz 🤗🤗

Yok ya bitirdim ben kafamda 80 gün kaçamak yok :KK5:

Ekledim sonraki yoklamada burda dersim :-)

Kız ben bile okumuyorum geçmişi konu sahibi olaraktan güncel sayfadan takıl gel :-)

Zaten diyeti sütlaçla bozarsam yandın sen :KK4: ekledim canım notlarıma 🤗🤗

20 mil 5 saat yapıyor 5 saat spor mu yapıyorsun 😳vücudu böyle alıştırdıysan bırakınca duraklaması normal 🤗
peki duraklamayi nasıl etkisiz hale getrblrm napim 30 mile mi çıkarsam dayanamam çok yorucu

bnde online diyetsyni mrk edyrm o nasl oluyr 😂
Whatsapptan takip ediyor canım. Online listeyi gönderiyor. Sonra öğünlerde ona fotoğraf atıyorum. Eğer listeme uyamayacaksam şunlar şunlar var diyorum hemen ayarlıyor şunu şunu ye diye. 10 günde bir tartı günü. O günler liste de değişiyor. Öyle yani.

Whatsapptan takip ediyor canım. Online listeyi gönderiyor. Sonra öğünlerde ona fotoğraf atıyorum. Eğer listeme uyamayacaksam şunlar şunlar var diyorum hemen ayarlıyor şunu şunu ye diye. 10 günde bir tartı günü. O günler liste de değişiyor. Öyle yani.
yanlış anlamazsan bişe sorcaktım pahalı mi normal diyetisyenden

10 mil mi yani 2 saat mi yaptin:KK57:
Vazgectim ben senle yarisamam bacım :KK57:
sene başında 5 mili dört set şeklinde yapıyordum vücut alıştı kardeş 10 mili 5 5 yaptım ama şenin gözün korkmasın sen ne kdr yaprsan bnde senin kdr yapayım bırakma beni lütfen :anne::KK19:

Back
X