Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gerçektengerçekten böyle mi düşünüyorsun çok mutlu oldum
Maşallah harika![]()
evet kızlar 10 mil leslie yapıldı ip atlmdm onuda atlcm
Rabbim feraha çıkarsın inşallah sohbete katıl arada kafan dağılır birazMerhabalar,
Ben de buradayım. Bırakmadım hiçbir şeyi. Bu aralar sorunlu dönemlerden geçiyorum. Diyet için elimden geleni yapıyorum. Kendim için de :)
Nasıl olacak bilmiyorum ama umarım 2020 gider ayak bana bir gol daha atmaz.
Yok ya bitirdim ben kafamda 80 gün kaçamak yokYok yavrucum sen bozmadikca ben de bozmamama sen bozarsan söz veremem
![]()
Ekledim sonraki yoklamada burda dersimBen yok muyum![]()
Kız ben bile okumuyorum geçmişi konu sahibi olaraktan güncel sayfadan takıl gelBuradayim burdayimgeliyorum konuya hakim olmak icin okumaya calisiyorum bitiremeden gidiyorum.
aksam yine dedim gecmisi okuyim sonrada menu yazim bitiremeden uykuya dalmisim
Diyetimide birakmadim devam ediyorum ama evde oldugumuz icin pek etkili olmuyor sporu anca cocuklar yatinca yapabiliyorum gun boyu onlarlayim
Birde benim odun esimi ikna etsem 1 saat cocuklari ona birakabilsem yuruyusede cikicam
Zaten diyeti sütlaçla bozarsam yandın senBende burdayımmmmm beni de yzınnickten dolayı beni dışlamayın
![]()
20 mil 5 saat yapıyor 5 saat spor mu yapıyorsunsene başlarında günlük 5 mili dört set şeklinde yapıyordum bir günde 20 mil yapyrdm onun sayesinde daha hızlı zayfldm ama smd okdr yapmyrm çünkü yağı eritiyim derken kas yapyrm oyuzden 10mil alışınca etki bile etmyo![]()
Ben online diyetisyene gittiğim için yağ oranı hakkında fikrim yok maalesefdiyetisyene gidip profesyonel yardım alsam mi sizce çünkü çok kilo verdim artık veremyrm kortizona bağlı tek umudum sizler ve diyetsyen tam herşeyi birakydum snra buraya gldm düşünmeden öylece nsl oldu anlmdm![]()
25 dak 3.1 mil lesliehavaları düşünme ilk bahara fit girceni düşünerek spora devam tempo tempo![]()
İnşAllahhhh ağzıma kilit vurdum zatenhavaları düşünme ilk bahara fit girceni düşünerek spora devam tempo tempo![]()
ben devlet hastanesinde gittimiki kere orda yag oranı 24 tu ondan sordum meraktanBen online diyetisyene gittiğim için yağ oranı hakkında fikrim yok maalesef![]()
maşallah rabbim daim etsin bu kararlılığınıİnşAllahhhh ağzıma kilit vurdum zaten![]()
ben sesini kapatyrm televizyonda sevdim program yda dizi varsa onu izlyrk yapyrm25 dak 3.1 mil leslieAma kadın çok gıcık konuşuyo
wolk wolk wolk diyip durmasına gıcık oldum
![]()
Hepimizin umarımmaşallah rabbim daim etsin bu kararlılığını![]()
Ben çok seviyorum yaa enerji veriyor bana25 dak 3.1 mil leslieAma kadın çok gıcık konuşuyo
wolk wolk wolk diyip durmasına gıcık oldum
![]()
peki duraklamayi nasıl etkisiz hale getrblrm napim 30 mile mi çıkarsam dayanamam çok yorucuEvet gerçekten
Maşallah harika
Rabbim feraha çıkarsın inşallah sohbete katıl arada kafan dağılır biraz
Yok ya bitirdim ben kafamda 80 gün kaçamak yok
Ekledim sonraki yoklamada burda dersim
Kız ben bile okumuyorum geçmişi konu sahibi olaraktan güncel sayfadan takıl gel
Zaten diyeti sütlaçla bozarsam yandın senekledim canım notlarıma
20 mil 5 saat yapıyor 5 saat spor mu yapıyorsunvücudu böyle alıştırdıysan bırakınca duraklaması normal
![]()
ALLAH korusunBöyle buluşmayalımda![]()
Whatsapptan takip ediyor canım. Online listeyi gönderiyor. Sonra öğünlerde ona fotoğraf atıyorum. Eğer listeme uyamayacaksam şunlar şunlar var diyorum hemen ayarlıyor şunu şunu ye diye. 10 günde bir tartı günü. O günler liste de değişiyor. Öyle yani.bnde online diyetsyni mrk edyrm o nasl oluyr![]()
10 mil mi yani 2 saat mi yaptin![]()
evet kızlar 10 mil leslie yapıldı ip atlmdm onuda atlcm
yanlış anlamazsan bişe sorcaktım pahalı mi normal diyetisyendenWhatsapptan takip ediyor canım. Online listeyi gönderiyor. Sonra öğünlerde ona fotoğraf atıyorum. Eğer listeme uyamayacaksam şunlar şunlar var diyorum hemen ayarlıyor şunu şunu ye diye. 10 günde bir tartı günü. O günler liste de değişiyor. Öyle yani.
sene başında 5 mili dört set şeklinde yapıyordum vücut alıştı kardeş 10 mili 5 5 yaptım ama şenin gözün korkmasın sen ne kdr yaprsan bnde senin kdr yapayım bırakma beni lütfen10 mil mi yani 2 saat mi yaptin
Vazgectim ben senle yarisamam bacım![]()
Hahaha Allah korusunBöyle buluşmayalımda![]()