Fit ve sağlıklı olma çabalarım

Nooneknows

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
1.282
1.519
333
Bu iradesizliğimden bıktım artık :(( sorunum kilo fazlalığı değil 164 boyunda 56-57 kiloyum. Çok olsa 3 kilo daha vermem lazım ama iradesizliğim yüzünden veremiyorum. Saçma sapan yeme atakları geçiriyorum ve bunun ileride daha ciddi beslenme bozukluklarına yol açmasından korkuyorum. Bir kaçamak yapınca ipin ucu cook kaçıyor kendime dur demem günler sürüyor. Sağlıklı beslenmeyi ve spor yapmayı seven biriyim esasında.
Sağlıklı yiyeceklerde bile porsiyon kontrolü sağlayamadığim için yerimde sayıyorum sürekli.

Aslında bu günlüğü her gün yediklerimi yazmak için açmıyorum. Yaptığım beslenme yanlışlarından sonra duygularımı yazmak, eğer irademe sahip çıkıp iyi şeyler başarmışsam kendimi takdir etmek için açıyorum. Yani bir nevi içimi dokecegim bir günlüğüm olsun istedim. İlk hedefim yeme davranışlarımi kontrol altına almak ve saglikli bir hayat. Beni mutlu eden bu cunku. İkinci hedefim 54 kilo olmak. Hadi hayırlı olsun.

Bugün güzel bir gündü diyebilirim. Akşam yemeginde ekmeği bir tık fazla kaçırdım yalnızca. Ekmek ve simit benim en zayıf noktam zaten :KK43: neyse bugün sporum akşam 9-10 arasına kaldı :KK6: birazdan hareket zamanı

Merhaba canım boyumuz aynı kilomuz da hemen hemen aynı ben de 51 olmak istiyorum seni takip edeceğim neler yaptığını çünkü dediğin gibi ben de yeme atakları geçiriyorum bir yemeye başladım mı bari şundan bundan da yiyim diyorum

Merhaba canım boyumuz aynı kilomuz da hemen hemen aynı ben de 51 olmak istiyorum seni takip edeceğim neler yaptığını çünkü dediğin gibi ben de yeme atakları geçiriyorum bir yemeye başladım mı bari şundan bundan da yiyim diyorum
Merhaba. Yaa evet arada kaçamak yapmayı da seviyorum ama toparlanmam uzun sürer oldu. Yemeklerden hirsimi çıkarıyorum resmen. Karnım tok bile olsa tıkıyorum ağzıma :(
Bu arada sen 95 kilodan mı 56 ya düştün?:KK57: bence benim seni takip etmem gerekir :KK52: :))

Merhaba. Yaa evet arada kaçamak yapmayı da seviyorum ama toparlanmam uzun sürer oldu. Yemeklerden hirsimi çıkarıyorum resmen. Karnım tok bile olsa tıkıyorum ağzıma :KK43:
Bu arada sen 95 kilodan mı 56 ya düştün?:KK57: bence benim seni takip etmem gerekir :KK52: :))
Ben 6 ay hiç kaçamak yapmadım ve bence doğru olan bu. Tadını unutunca gerçekten insan aramıyor ah bir cips olsa da yesem demiyor mesela. Ama bir kere yedim mi kriz tutuyor resmen ben de sengibiyim kusana kadar yerim ama şu an koruma gibi oldu 1 gün acayip çok yiyip 2 gün çok katı diyet yapınca hemen gidiyor aldığım kilo sabitlemiş oluyorum.
Eğer bana takılmak istersen ben bugün doğum günüm diye son kez kaçamak yaptım mayıs başına kadar 51 olup bırakıcam sana yoldaşlIk edebilirim

Ben 6 ay hiç kaçamak yapmadım ve bence doğru olan bu. Tadını unutunca gerçekten insan aramıyor ah bir cips olsa da yesem demiyor mesela. Ama bir kere yedim mi kriz tutuyor resmen ben de sengibiyim kusana kadar yerim ama şu an koruma gibi oldu 1 gün acayip çok yiyip 2 gün çok katı diyet yapınca hemen gidiyor aldığım kilo sabitlemiş oluyorum.
Eğer bana takılmak istersen ben bugün doğum günüm diye son kez kaçamak yaptım mayıs başına kadar 51 olup bırakıcam sana yoldaşlIk edebilirim
Mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun.

6 ay hiç kaçamak yapmadın ha? Valla hayran kaldım iradene. Ben 2-3 hafta zor dayanıyorum. Eşlik edersen sevinirim tabii ki ama ben her gün menü yazmayı düşünmüyorum sorun olmaz umarım. Daha once de bir günlük tutmuştum ama çok sıkıcı geldi her yediğimi yazmak. Ama yaptığım kacamaklari itiraf ederim:KK53:

Mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun.

6 ay hiç kaçamak yapmadın ha? Valla hayran kaldım iradene. Ben 2-3 hafta zor dayanıyorum. Eşlik edersen sevinirim tabii ki ama ben her gün menü yazmayı düşünmüyorum sorun olmaz umarım. Daha once de bir günlük tutmuştum ama çok sıkıcı geldi her yediğimi yazmak. Ama yaptığım kacamaklari itiraf ederim:KK53:

Kaçamak kaçamağı doğuruyor malesef o yüzden hiç yapmadım inan aklıma bile gelmedi şu bu olsa da yesem diye. Her yapılan kaçamak sana 1 hafta kayıp olarak dönüyor..

Kaçamak kaçamağı doğuruyor malesef o yüzden hiç yapmadım inan aklıma bile gelmedi şu bu olsa da yesem diye. Her yapılan kaçamak sana 1 hafta kayıp olarak dönüyor..
Ben en çok sosyal ortamlarda zorlanıyorum. İnsanlara ev ziyaretine gitmeye korkuyorum valla, bu ikram işleri zaten çığrından çıkmış. Nefsime hakim olurum umarım:))

Ben en çok sosyal ortamlarda zorlanıyorum. İnsanlara ev ziyaretine gitmeye korkuyorum valla, bu ikram işleri zaten çığrından çıkmış. Nefsime hakim olurum umarım:))
Gitmeden önce diyetteyim ona göre demen tavsiye ederim samimi bir dil ile. Ben hep o şekilde yaptım ve gittiğim evlerde sağolsunlar salata haşlanmış sebze tarzı şeylerle karşılaştım hep bir de patlamış mısır :)

Güzel bir gün oldu çok şükür. Ekmek konusunda kendimi zor frenlesem de 1-1,5 dilimi aşmadim öğünlerde.
Sporum spor salonunda 20 dk bisiklet + 1 saat pilates. :spor:

Selam günlük,
Pazartesi sabah tartıda 56.9 gelmiştim. Bu sabah 55.7 geldi. İyi ödem atmışım bence:KK39:
Bugün akşam yemeğinde cok azıcık fazla kaçırmış olabilirim :kk77: genel anlamda güzel bir gündü ama.
Spor yok bugün, belki birkaç gün hiç yapamam çünkü salı gün başlayan diz ağrım gittikçe artıyor.:KK43:

Öff gece gece acligima dayanamadım yine. Tüm güzel gün berbat oldu :( bir bardak tarçınlı süt yetmedi üzerine peynir ekmek yedim. en azından hunharca yemedim acligimi bastıracak kadar yedim diye kendimi avutayim bari:110:

Bu günün pek diyete uygun geçtiğini söyleyemem. Aksam Oğünü saati şaştı maalesef geç yemek zorunda kaldım. Ama aşırı abartma durumum olmadı doyduğumda bıraktım ;)

Haftasonu için annemlerin yanındayım zorlu bir sınav beni bekliyor. Kendime hakim olmaya çalışacağım :KK45:

Evet günlükcüm yine geldim. Hafta sonu iki gün cozuttuktan sonra bugün nispeten duruldum. Cumartesi pazar çarşıda gezdim durdum spordan sayılmaz ama yerinde oturmaktan iyidir :)) spor bugün de yapmayı planlamiyorum hafif kırgınlık var uzerimde,dinlenmek istiyorum.

Yarın iyice spor-diyet moduna girerim, görüşmek üzere

Öğlen içtiğim yöresel hamurlu bır çorba haricinde yemek konusu iyiydi. Çorbayı da çok içmedim zaten .
Sporum 1 saat step + plates. Spor yapmayı cook seviyorum gerçekten :KK68:, gerginliğimi alıyor ayrıca iştahim daha kontrollü oluyor spor yaptığım günler.

Kilom sabah 56.0 geldi. En azından geçen haftaya göre -900 deyim. Bu da iyidir.

Minnak bir parça çikolata haricinde kacamagim yok çok şükür :)) şimdilik .

Sporum 25 dk koşu bandında yuruyus + 1 saat pilates.

Selam günlük

Sabah tartıda 55.3 kg geldim. Bu sıralar görüp gorebilecegim en düşük kilo sanırım.reglim yaklaşıyor, kilo da tırmanışa geçiyor maalesef.

Bir ara öğün hakkımı kestane şekerinden yana kullandım bugün. Her gün illa diyete uygun olmayan birşeyler yiyorum valla abartmadan. Diğer öğünler gayet iyiydi bunun dışında.

Spor 30 dk step +30 dk yoga. İlk kez yoga yaptım. Sandigimdan daha zormuş :işsiz:

Back
X