Gebeliğe Hazırlık Fitil kullanımı sonucu kanama yaşayan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Birumutsevda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
40
5
30
Merhaba arkadaslar. Bir hafta önce doktora gittim normal bir kontrol için alttan baktı enfeksiyon olduğunu söyledi. Üç gün kullanmam gereken bir fitil verdi bununla birlikte tek bir tane kullanmam gereken bir ilaç ve vitamin verdi. İlaçları kullandım ama bir haftadır aşırı derecede kanamam var. Bugün tekrar gittim bu sefer alttan degil ultrasonla baktı ve bir siyahlık göründüğünü söyledi sıvı gibi kanda olabilir içini temizliyo olabilir dedi. Ama yinede kanda gebelik testi istedi testi yaptrdım sonucunu yarın alıcam ama korkmaya basladım acaba bir gebelik vardıda birseymi oldu diye pazartesiye kadar gecmezse yine gel dedi. Aranızda fitil kullanıp böyle bir sorun yaşayan var mı acaba ?
 
Merhaba
Bende de idrat yolu enf varmış 2 gün önce dr a gittim.bir tane suda eritilen bişi verdi gece yatarlen içtim.bugün de fitili kullandım.bir tane fitil verdi.birde krem.henüz birşey yok bende kanama vs...olursa yazarım.
 
Bu sabah kan tahlilimin sonucunu aldım değerlerim yüksek cıktı hamile olabilirsin dedi yarın tekrar ultrason ve tahlil için gel dedi dış gebelik olma ihtimalide varmıs çok korkuyorum :KK43:
 
Doktora gitme sebebin neydi? Adet gecikmesi miydi? Aslında doktorların ilk yapması gereken şey gebelik testi bence. O zaman böyle durumlar hiç olmayacak
 
Sık idrara çıkma ve yanma için gittim.gitmişken de yunurtalıklarıma baktı. Çatlamış dedi.iltahap dedi fitil verdi.bakalım neolacak bebiş mi gelecek.
 
Doktora gitme sebebin neydi? Adet gecikmesi miydi? Aslında doktorların ilk yapması gereken şey gebelik testi bence. O zaman böyle durumlar hiç olmayacak
Hayır eşimle cocuk istiyoruz ve simdiye kadar mauyene olmamıstım hic normal bir kontrol için gitmiştim ama şimdi bu durumlar cıktı ortaya yarın bakılıcak inşallah dıs gebelik yoktur ve güzel haberler alırım :KK43:
 
Ayy aman dış gebelik olmasın inşallah.güzel haberler alma dileğiyle.hiç korkma ve olunsuz düşünmee
İnşallah dış gebelik degildir hala kanamam var çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırım ama bir haftadır ilaç kullandım korkuyorum o yüzden :KK43:
 
X