fitim fitsin fit (squat)

Tabi canım atılır mı, ben de baktım öyle yaramazlara ama kaçtılar hep çiftleşme zamanında, bu sefer kısırlaştırmayı düşünüyorum çok istemesem de..
Ay evet o var bide yaaa zeytini kisirlastirmadim bnde ama sokaga da cikmiyor bazen tuhaf tuhaf miyavliyo sonra susuyor yine kisirlastrmak istemiyorum ama disarida cikmiyor gecenlerde aradim doktoru kisrlastircam dedim sonra yine vazgctim:D

Gunaydin kizlarrr :KK200:

Tikkacim okulun kendi hocalari oyle olur genelde sen yenisin ya seni okul kurallarina gore cagirmislardir.

Ay evet o var bide yaaa zeytini kisirlastirmadim bnde ama sokaga da cikmiyor bazen tuhaf tuhaf miyavliyo sonra susuyor yine kisirlastrmak istemiyorum ama disarida cikmiyor gecenlerde aradim doktoru kisrlastircam dedim sonra yine vazgctim:KK70:
Disi miydi zeytin?

Gunaydin kizlarrr :KK200:

Tikkacim okulun kendi hocalari oyle olur genelde sen yenisin ya seni okul kurallarina gore cagirmislardir.
Ya patlayacağım kuzum gerçekten ya, ben bizim okula biri gelse böyle yapmam mesela..

Bildirim zamanı fistiklar :KK54:

♥ insanity max 30 cardio challenge:KK49:(30 dk+2dk soğuma)

kendime inanamadım geçen hafta haraketlerin %50 sini anca yaparken bugün %80 ini yaptim hemde com daha rahat bi şekilde:KK50:kahveyi hakettim yani:KK53:

Of kizlar ya hastaneden geliyorum yine kurtulamadim su hastanelerden yine ilac verdi doktor bide baska bir bolume daha gitmemi istedi biktim valla hastaneye gitmekten de ilac kullanmaktanda:(

Kızlar semineri yapacağım okula geldim, sıkıntıdan patlayacağım. Beni öğretmenler odasına yönlendirdiler ama kimse gelmiyor, hepsi sağda solda takılıyor. Çok tuhaf hissediyorum kendimi.. Kimse ilgilenmiyor. Bir de bana 9da dediler, tam 9da geldim ama onlar 10a geliyordu geldiler.

Herkesin arkadaş grubu vardır onlarla takılıyordur insanlar. Boş ver önemli olan ailenle olman.
Yarın giderken biraz dergi kitap vs alırsın. Zaten uzun sürmüyordur.

Bildirim zamanı fistiklar :KK54:

♥ insanity max 30 cardio challenge:KK49:(30 dk+2dk soğuma)

kendime inanamadım geçen hafta haraketlerin %50 sini anca yaparken bugün %80 ini yaptim hemde com daha rahat bi şekilde:KK50:kahveyi hakettim yani:KK53:
Öpücüğü de hak etmişsin bebeğim, harikasın!:KK60:
Of kizlar ya hastaneden geliyorum yine kurtulamadim su hastanelerden yine ilac verdi doktor bide baska bir bolume daha gitmemi istedi biktim valla hastaneye gitmekten de ilac kullanmaktanda:KK43:
NE oldu kuzum?:KK17:

Back
X