fitim fitsin fit (squat)

Herkesin arkadaş grubu vardır onlarla takılıyordur insanlar. Boş ver önemli olan ailenle olman.
Yarın giderken biraz dergi kitap vs alırsın. Zaten uzun sürmüyordur.
Önce ilkokul kısmına gittim, hocaların yaşı biraz büyüktü benden, o kadar sıcak davrandılar ki ama ortaokulda almam gerekiyor benim semineri, orda da 5 hoca vardı bugün, çok soğuklar yani.. Muhabbet falan etmiyorlar. Öğretmenler odasının diğer ucuna gittiler orda konuştular. Bundan sonra dediğin gibi kitap falan götüreceğim.

selam kızlar hastaliklar peşimi bırakmıyor ya hiç bişey yiyemiyorum doğru dürüst midem bulaniyor sabahtan beri gerçi doktor olabilir demişti bulantı icin ilaç içiyorum yinede var ya biraz:( basım basım iki gündür cok ağrıyor biseyim yokmus doktor alerjin olabilir belki biseylere dedi birde göz doktoruna da gorun dedi baş agrisi icin o da yapiyormus tüm bolumleri gezcem bu gidişle tabi birde yoğun olmadigim bir zaman bulmam lazım bende yine böyle durumlar hep bir sorun:-) oyle böyle iyilescem sonuçta sonsuza kadar hasta olacak değilim;)

Önce ilkokul kısmına gittim, hocaların yaşı biraz büyüktü benden, o kadar sıcak davrandılar ki ama ortaokulda almam gerekiyor benim semineri, orda da 5 hoca vardı bugün, çok soğuklar yani.. Muhabbet falan etmiyorlar. Öğretmenler odasının diğer ucuna gittiler orda konuştular. Bundan sonra dediğin gibi kitap falan götüreceğim.
evet tikka ya kitap al yanına madem muhatap olma sende böyle insanları da hiç anlamiyorum ben :(

alt kısmım geniş geliyor bana su popoy kücültmek istiyorum
mümkünü yok mu lune ya :( istemiyorum
geniş olmasın ama çare yok kemikleri geniş

topik ahalisi bana çözüm bulsun totoma
ramazan ayı geliyor spor nasıl yapcam :(
yapamayacağım sanırım

Kızlar kaç sayfadan çoklu alıntı yapmıştım nedense hepsi gitti :110:
Lunem ramazanda kilo veriyorum ben ya maalesef.. Annem zayıflamamissin dedi, ne kilo al ne de ver böyle kal dediler.

Tatlı kız kedin çok sevimli ya, evin içine almıyor musun?

Ben de ilk müsait zamanda kedicigime kavuşacağım :KK31:
Askm eve giriyo biz yokken ama bizi görünce kaciyoo

Back
X