fitim fitsin fit (squat)

Ölçmedim ama gözle görülür bi kalinlasma var.artık bu da sekillenmenin bi parçası mı bilemedim.

Üst bacakta oluşan kasi kalinlasma sanıyorsunuz ama kesinlikle kalinlaşma olmuyor sadece bende değil diger arkadaslarimda da kalinlasma olmadi aksine incelme bile oldu :)

Bildirim zamanı fistiklar

♥ 50 twist haraketi
♥ 50 ayakta arkaya tekme
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme
♥ 50 istiridye hareketi
♥ 50 köpek işeme
♥ 50 makas
♥ 20 bacaklar aşşagi yukari
♥ 50 selülit savar haraketi
♥ 50 üçgen
♥ 50 bisiklet haraketi
♥ 20 tam mekik
♥ 25 bacaklar bükük topuklar birlesik şekilde mekik ( üst bedenle beraber bacaklarda inip kalkiyor )
♥ 10 yarım şinav
♥ 50 SQUAT :)
♥ 200 thing master aleti
Soğumaaa :KK49:

Çok iyi geldi sporuuu seviyoruumm:KK71:
oo şeker pancarım süper dönüş olmuş harika :KK68::KK68:

tatlibikiz tatlibikiz bacakların çok hoş görünüyor ten renginede bayılıyorum ya ben süt beyazı olduğumdan herhalde beyaz beyaz pek beğenmiyorum ya bronzlaşamıyorumda tabi sen biraz bronzlaşınca daha da harika olacaksın :nazar::nazar: tatilin tadını çıkarda o sigaradan biraz uzak dur ya sellülit yapıyor o güzelbacaklara o cilde yazık balımm:oops::KK68::KK68:

kızlar bişey sormak istiyorum vucut için nemlendirici yada bakım yağı falan o tarz şeyler kullanıyor musunuz yada ne kullanıyorusunuz yazın cildim bir garip oluyor da böyle parlak yumuşak olmuyor yani :KK64: birde selülit için krem kullanan var mı hala ne önerirsiniz gidip güzellik bölümünde konu mu açsam acaba çok dertliyim yaz gelince:KK70::KK70:

kızlar bişey sormak istiyorum vucut için nemlendirici yada bakım yağı falan o tarz şeyler kullanıyor musunuz yada ne kullanıyorusunuz yazın cildim bir garip oluyor da böyle parlak yumuşak olmuyor yani :KK64: birde selülit için krem kullanan var mı hala ne önerirsiniz gidip güzellik bölümünde konu mu açsam acaba çok dertliyim yaz gelince:KK70::KK70:
ben johnson's baby yağ kullanıyorum nemlendirmek için :KK3:

ben johnson's baby yağ kullanıyorum nemlendirmek için :KK3:
yüzüne kullanıyor musun peki yüzüm bir ilginç oluyor yazın genelde hep güneşe maruz kalıyor ya her şartta çok gergin oluyor bende onu kullanıyordum bu seferde cilt nefes almıyor sanki yada bana öyle geliyor bende bir sorayım dedim:oops:

yüzüne kullanıyor musun peki yüzüm bir ilginç oluyor yazın genelde hep güneşe maruz kalıyor ya her şartta çok gergin oluyor bende onu kullanıyordum bu seferde cilt nefes almıyor sanki yada bana öyle geliyor bende bir sorayım dedim:oops:
yüzüm için bebe yağı kullanmıyorum
makyajımı bebak makyaj temizleme sütü ile temizlerim, badem yağlı.
nemlendiricili temizleme sütü olduğu için, gece makyajımı temizler yatarım direkt.
her gece kullandığım için düzenli bir nemlilik sağlıyor :21:

yüzüm için bebe yağı kullanmıyorum
makyajımı bebak makyaj temizleme sütü ile temizlerim, badem yağlı.
nemlendiricili temizleme sütü olduğu için, gece makyajımı temizler yatarım direkt.
her gece kullandığım için düzenli bir nemlilik sağlıyor :21:
önerilerin için teşekkürler canım sanırım yüzüm için sıkıntı temizleme malzememden kaynaklanıyor ben makyaj temizleme mendili kullanıyordum oda baya yüzümü geriyor aslında salatalık özlü birmakyaj temizleme sütü vardı bende bitince markasınıda hatırlamayınca almamıştım tonik aldım oda çok geriyor seninkini deneyebilirim birde hem badem yağı varsa nemliliği iyidir teşekkürler:KK19:

önerilerin için teşekkürler canım sanırım yüzüm için sıkıntı temizleme malzememden kaynaklanıyor ben makyaj temizleme mendili kullanıyordum oda baya yüzümü geriyor aslında salatalık özlü birmakyaj temizleme sütü vardı bende bitince markasınıda hatırlamayınca almamıştım tonik aldım oda çok geriyor seninkini deneyebilirim birde hem badem yağı varsa nemliliği iyidir teşekkürler:KK19:
makyaj temizleme mendili cildinizi çok tahriş eder
kendinize bir de yumuşak pamuk alarak bebak temizleme sütünü deneyin derim, önce küçük boyunu alırsınız, yüzünüzde beğenmezseniz elinizde nemlendirici olarak kullanıp bitirirsiniz ziyan olmaz :KK3:

Back
X