fitim fitsin fit (squat)

makyaj temizleme mendili cildinizi çok tahriş eder
kendinize bir de yumuşak pamuk alarak bebak temizleme sütünü deneyin derim, önce küçük boyunu alırsınız, yüzünüzde beğenmezseniz elinizde nemlendirici olarak kullanıp bitirirsiniz ziyan olmaz :KK3:
sırf aceleden almıştım mendilleri zaten hiç iyi değil bebak deneyeceğim baktım şimdi netten temizleme sütünü alayım hemen teşekkürler:KK50:

tatlibikiz tatlibikiz bacakların çok hoş görünüyor ten renginede bayılıyorum ya ben süt beyazı olduğumdan herhalde beyaz beyaz pek beğenmiyorum ya bronzlaşamıyorumda tabi sen biraz bronzlaşınca daha da harika olacaksın :nazar::nazar: tatilin tadını çıkarda o sigaradan biraz uzak dur ya sellülit yapıyor o güzelbacaklara o cilde yazık balımm:oops::KK68::KK68:
Canım benim daha ne fotolar bekliyo sizi bi bilsennn :D
Askm sigara yi azalttim eskiden günde 15 tane iciyosam şimdi 5 tane anca iciyorum
Amcam ameliyat oldu ya sigara yuzunden onun etkisi var sanırım. .
İctiklerim de keyif için ayrı bi keyif veriyo bana
Ve alışkanlık sanırım bağımlılık , içmedigim zaman beynim sinyal veriyor resmen

ben şimdiden biraz zorlanmaya başladım ya :)
ne zaman etkisini gösterecek çok merak ediyorum :KK3:

ben şimdiden biraz zorlanmaya başladım ya :)
ne zaman etkisini gösterecek çok merak ediyorum :KK3:
17. günümdeyim farklı egzersizlerde yapıyorum ama ben sıkılaşmayı ve kalçamdaki değişikliği farketmeye başladım. daha öncede 1 aya yakın yapmıştım etkisini o zamanda görmüştüm. 1 aya tamamlayınca kimbilir ne olacak :KK71:

17. günümdeyim farklı egzersizlerde yapıyorum ama ben sıkılaşmayı ve kalçamdaki değişikliği farketmeye başladım. daha öncede 1 aya yakın yapmıştım etkisini o zamanda görmüştüm. 1 aya tamamlayınca kimbilir ne olacak :KK71:
yaa ne kadar güzel darısı başıma :KK6:

Kızlar yarından itibaren bir hafta internetim olmuyacak o yüzden giremiycem kendinize iyi bakın :KK25:

Bugünkü bildirimim:
Toplam 16 km yürümüşüm gün içinde
Bugün squatta 12.günüm dinlenme günüm. Ama dün çok yoruldum 110 squattan sadece 30unu yapabildim bugün kalan 80 squatı yapıcam :KK66:

Kızlar yarından itibaren bir hafta internetim olmuyacak o yüzden giremiycem kendinize iyi bakın :KK25:

Bugünkü bildirimim:
Toplam 16 km yürümüşüm gün içinde
Bugün squatta 12.günüm dinlenme günüm. Ama dün çok yoruldum 110 squattan sadece 30unu yapabildim bugün kalan 80 squatı yapıcam :KK66:
İhmal etme canım girebilirsen internete bizi de ihmal etmee:))

Back
X