• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

aslında bugün başlamayı düşünüyordum senin konunu görünce yazmak istedim. ben 1 ay önce squat a başlamıştım 2 hafta yaptım sonra bıraktım hatta ilk fotomu çekmişim motive olmanız için paylaşabilirim isterseniz :KK45:

Ivet iveeeeeeet isteriiiiikkkk:KK53:

Muhasebeci hanım alttan bakıp kaçmak yok. :63:Gördüm tatilde yenmiş köfte ekmeği:kk77:. Bundan sonra her hafta hem "tartı"nın fotosunu hem de "aynı ayna önünde çekilmiş" kendi fotonu atacaksın özelden. :mad:@bir garip muhasebeci

Son düzenleme:
canım ben squat programı varya 30 günmüydü hergün arttırarak yapılan onu tam hatırlamıyorum 2 hafta yaptım galiba belki devam etseydim sonucu daha çok beğenirdim . kendi uyguladığım programda zaten squatta vardı seninde dediğin gibi ek olarak yapılmalı bencede
ben görmedimmmEn Büyük KK

Kizlar her ayin 1 inde ölçülerimizi mi alip yazsak ne gibi değişiklikler var bakarız ne dersiniz :KK66:

Herkes için demeyelim de isteyenler yapsın biz de alkışlayalım. Herkes için aynı derecede motivasyon olmayabilir çünkü. Hızlı sonuç alamayanlar çalışmayı bırakabilirler.

Back
X