• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

Spora başladım 3. günüm bu gün ilk iki günü yazamadım bu gün yaptıklarım
leslie 1 mil 3 gündür
60 squat
10 şınav :KK61:
100 ip atlama
25 mekik
10 sağa dönerek mekik
10 sola dönerek mekik
30 arkaya tekme
30 köpek işeme hareketi
8 dk legs callanetics bacak
8 dk buns callanetics kalça
50 pilates çember sıkma bacak
50 sağa sola eğilme
25 sumo squat
30 sn plank
ve bunun 20. dakikasında pes ettim :KK61:
duş ve yeşilçay sonrası En Büyük KK sizlerden esinlenerek bırakmak yok inşallah :KK37: teşekkürler bayanlar :KK36:

Selam tatlilarim Norwegian bende seni özledim :KK200::KK200:
norwegian norwegian
La Lune La Lune üzülme canım ya bende zor alıştim biliyorsun düşen dergisinde çok zor oluyor biliyorum yeni ortam yeni çevre bir depresyon hali hala d aklıma imiş değilim yine uyum sağlamaya çalışıyorum ne yapayım spor yapmam lazım ama o kadar halsizlik ki bende ama başlamak şart ya hiç beğeniyorum kendimi bu hafta başlamayı planlıyorum artık sen gelene kadar burda takılıyor biz merak etme :KK50::KK50:

La Lune La Lune norwegian norwegian Kuzular ne oluyor böyle karamsar karamsar? Hiç yakışmıyor şu topiğe böyle şeyler.. Hele ki sen Lunem, bu topiğin direği sensin.. Zor zamanlar da geçecek elbet, sabret.. Evet çok zor biliyorum ama gerçekten geçecek, buna odaklan..

Ben de buraya pek gelmiyorum çünkü spor yapmıyorum, daha çok biraz kilo almaya odaklandım, birkaç kilo alınca spora başlayacağım yeniden.. Ayrıca buralar buz gibi, daha kalorifer de yanmıyor maalesef, spor yapacak ortamım yok, donuyorum evde..

Hepinizi çok seviyorum kuzularım SekerPancarii SekerPancarii ve deadline deadline sizi deee.. :KK200:

La Lune La Lune norwegian norwegian Kuzular ne oluyor böyle karamsar karamsar? Hiç yakışmıyor şu topiğe böyle şeyler.. Hele ki sen Lunem, bu topiğin direği sensin.. Zor zamanlar da geçecek elbet, sabret.. Evet çok zor biliyorum ama gerçekten geçecek, buna odaklan..

Ben de buraya pek gelmiyorum çünkü spor yapmıyorum, daha çok biraz kilo almaya odaklandım, birkaç kilo alınca spora başlayacağım yeniden.. Ayrıca buralar buz gibi, daha kalorifer de yanmıyor maalesef, spor yapacak ortamım yok, donuyorum evde..

Hepinizi çok seviyorum kuzularım SekerPancarii SekerPancarii ve deadline deadline sizi deee.. :KK200:
Tikkam bende seni çok seviyorum:KK200::KK200: valla havalar mi yaptı bizi böyle sonbahar hüzün mevsimi diyip gecelim hüzün de geldiği gibi gider inşallah bizden ya bende spora başlayacağım da yavaştan bakalım bende çok Üşüyorum ya:KK14:

Tikkam bende seni çok seviyorum:KK200::KK200: valla havalar mi yaptı bizi böyle sonbahar hüzün mevsimi diyip gecelim hüzün de geldiği gibi gider inşallah bizden ya bende spora başlayacağım da yavaştan bakalım bende çok Üşüyorum ya:KK14:
3 ton kömür aldırdı ev sahibi, 2000 lira bayıldım, hala yakmıyor. Buz gibi ev resmen ya..
Ben de hafiften karamsarım bu ara.. Ailemden ayrılmanın verdiği bir ruh hali..

3 ton kömür aldırdı ev sahibi, 2000 lira bayıldım, hala yakmıyor. Buz gibi ev resmen ya..
Ben de hafiften karamsarım bu ara.. Ailemden ayrılmanın verdiği bir ruh hali..
Valla tıkla iç Anadoluda böyle yapıyorlar Kasım gelmeden yapmazlar o kaloriferi yada en erken kar buz olursa tahmininde ev sahibi onu bekliyor kısa saklıyor yani en azından sabahi değil evin birde sabahi olsa fena olurdu ya ama inşallah yakar yakın zamanda havalar iyice soğumaya başladı çünkü ama kalın giyin evde hasta olma by arada canısi:KK43: kilo almaya çalış ayrıca iyi yapıyorsun sonra sporla toparlanan şekilli olursun yine sen öncelikle kilo al bakalim:KK200::KK200: bende yalnızlıktan sıkılıyorum ya ruh halim benimde seninle yakın sebeplerden karamsar idare ediyorum öyle böyle ben sadece bayram tatili yaptığım için alışkanlık senin kadar değil ama o yüzden pek sarsmıyor yine sende alışirin yine canım sıkılırsan bana yaz ben buralardayım konusuruz:110::KK200::KK200::KK200:

La Lune La Lune Canım sorunların hallolur en kısa sürede dönersiiin umarım :KK19: Bazı dönemler zor geçiyo en kısa zamanda düzelir herşey :KK60: Ben de henüz okul ve sporu aynı anda yürütmeye alışamadım. Spora düzenli başlayınca buraya da yazıcaam :KK200:

pamuğumm seni de çok özledimmm
iyiyim şimdik kuzum günaydın hepinizeeeeeee

Spor bildirimi fistiklar:KK200:
♥ 30 twist haraketi ( 2 kilo ağırlıkla)
♥ 30 kedi pozisyonunda arkaya tekme(2kilo ağrlkla)
♥ 30 köpek işeme haraketi ( 2 kilo ağrlkla)
♥ 30 istiridye haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 selülit savar haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 köprü haraketi (2kilo agirlkla)
♥ 15 iki bacak aşağı yukarı (2kilo agrlkla)
♥ 30 makas (2kilo agrlikla)
♥ 50 yarim mekik
♥ 50 squat (2kilo ağrlkla)
♥ 100 thing master aletiyle iç bacak çalışma(yarisi minik paslar halinde)
♥ 35 thing master aletiyle göğüs çalışma
Ve soğuma :KK49:

leslie 1 mil
30 mekik
10 şınav
70 squat
30 kedi pozisyonunda arkaya bacak itme
30 köpek işeme hareketi
50 pilates çember iç bacak çalışma
40 sn plank
50 sağa sola eğilme
50 üçgen hareketi
15 düz bacak ile yan dönüş
30 istiridye hareketi ve squat videolarından hareketler :KK55:

:KK28::KK28: Günaydın :KK54::KK54:
Sabah 7 den kalkıp 6 km yürüdüm , kahvaltımı yapacağım öğleden sonra pilates yapacağıım

Sumo squat , donkey kicks , bir kaç karın bel kol hareketi tamamdır :KK55:
slm cnm 6 km yürüdüğünü nasıl biliyorsun??

adım sayar mı var sende yoksa yürüdüğün yolun kilometresi belli mi :KK64::KK64:

hanı ben nerdeyım ne cabuk unutulduuuum

la lune bıtanem ıstedıgın her zaman ara benı kendını yanlız hıssetme alışırsın ınsallah en kısa surede guzelım benımm

Spor bildirimi fıstıklaarr :KK49:
♥ 50 yarim mekik
Bu aralar evdeki islerden pek vaktim olmuyor 15 20 dklik yapabiliyorum o yüzden çoğalticam yakinda :KK200:

Canım unutulmak değil, o an konuya onların yazdıklarını gördüm ondan yani :)) Yoksam ben ayrım yapamam ki sizin aranızda, hepiciğinizi çok seviyorummmm :KK200:
Bende sizi canım benim
Spor bildirimi fıstıklaarr :KK49:
♥ 50 yarim mekik
Bu aralar evdeki islerden pek vaktim olmuyor 15 20 dklik yapabiliyorum o yüzden çoğalticam yakinda :KK200:
Çalışkan karincaa:)
leslie 1 mil
30 mekik
30 arkaya bacak itme
30 köpek işeme hareketi
60 üçgen
80 squat
60 sağa sola eğilme
30 zıplayarak squat ve iş yerinde ara ara kaçamak squatlar :KK17: 20 şerli:21:
Çok iyi tatlim:)

Back
X