fitim fitsin fit (squat)

Bugünkü sporum
1 buçuk saat yürüyüş
55 sumo squat(daha yapmadım kizimi uyuttuktan sonra yapicam:KK49:)

Yeni üyeyim ve ilk bu baslık dikkatimi cekti. Vucudumun orantısından rahatsız oldugum icin bir haftadır evde kendim spora basladım. Sizlerin tavsiyesiyle de takipte kalacagım :KK200:

Leslie 3 mile
50 squat
50 mekik
200 makas
yapıldı.
Kızlar, 5-6 gündür kendi çapımda spor yapıp( leslie ve bu hareketler )ve az yemeğe çalışıyorum. 300gr kilo almışım ayoolll.:KK57: Öğlen eşimde bana kilolu olduğumu söyleyerek gururumu incitti.:KK61:
Farklı konudan takılmıştım. Oda beni bu karın ağrımdan vurdu. Halbuki bir tek göbeğimi söylüyordu.:63:

Leslie 3 mile
50 squat
50 mekik
200 makas
yapıldı.
Kızlar, 5-6 gündür kendi çapımda spor yapıp( leslie ve bu hareketler )ve az yemeğe çalışıyorum. 300gr kilo almışım ayoolll.:KK57: Öğlen eşimde bana kilolu olduğumu söyleyerek gururumu incitti.:KK61:
Farklı konudan takılmıştım. Oda beni bu karın ağrımdan vurdu. Halbuki bir tek göbeğimi söylüyordu.:63:

ya canım takma sanki kendisi çokmu fit,sen bikaç ay topla kendini sonra bu söylediğini hatırlat ona onun üzerinden :KK76:

Leslie 3 mile
50 squat
50 mekik
200 makas
yapıldı.
Doğru diyorsun valla.

günaydın kızlar başlayalı bir hafta oldu 1 kg vermişim karın bel bölgesinde belli oluyor ödemleri atıyorum artık yavaş yavaş.

Bugün 2×15 squat 2kg ağırlıkla
2×15 sumo squat
2×15 lunge ve ardından 30 dakika les mill body attack :KK76:

ya canım takma sanki kendisi çokmu fit,sen bikaç ay topla kendini sonra bu söylediğini hatırlat ona onun üzerinden :KK76:
canim bence yağ kaybedip kas kazanmissindir. Tarti yanıltıcı olabiliyor. Önemli olan kas yoğunluğun yağ oranin. Bence tartılmak.yerine mezura ile ölçü al. Yag oranini.olc.

Back
X