fitim fitsin fit (squat)

İyileşmeye çalışıyorum canım ben de, çok kilo kaybettim. Kilo almam gerekiyor ama boğazımda olduğu için ameliyat yeme güçlüğü çekiyorum :KK43:
Çok geçmiş olsun kuzum. İyileşsin boğazın sonra toplarsın yemeni. Çok zor boğaz aciyorken yemek yemek. Ne kadar oldu ameliyat olalı?

Çok geçmiş olsun kuzum. İyileşsin boğazın sonra toplarsın yemeni. Çok zor boğaz aciyorken yemek yemek. Ne kadar oldu ameliyat olalı?
3 hafta oldu canım, hala duruyor dikişler.. Doktor kendi düşecek dedi ama daha düşmedi. Tam yutkundugum yerde..

Tekrar sordun mu canım üç haftada düşmesi lazımdı sanki.
Artık görev yerime döndüm canım, gidemem doktora.. İnternetten demin baktım da bayağı uzun sürüyormuş bu iplerin yok olması.. Hatta birkaç ay diyor :( Kanama riski devam ettiği için destek niteliğinde yapmış zaten doktorum.. Ama canımı acıtıyor işte..
Sen ne yapıyorsun? Bebişin cinsiyeti belli oldu mu? :)

Artık görev yerime döndüm canım, gidemem doktora.. İnternetten demin baktım da bayağı uzun sürüyormuş bu iplerin yok olması.. Hatta birkaç ay diyor :KK43: Kanama riski devam ettiği için destek niteliğinde yapmış zaten doktorum.. Ama canımı acıtıyor işte..
Kıyamam canım ya umarım en kısa sürede kaybolur. Yok kuzum göstermedi bir dahaki kontrole belli olacak umarım. :anneadayı:

Ben sporumu yaptiiimm:KK49: sıra kahvaltıda:kk77:
●25 er den 3 çeşit twist hareketi
●25 duvara karşı şinav haraketi
●25 kolları aç kapa göğüs için (2kilo.ağlkla)
●30 ayakta arkaya tekme
●20 köpek işeme hareketi
●50 selülit savar hareketi
●55 full sumo squat
●20 tam mekik
●12 dk stand up abs 2 kilo ağırlıkla
Ve soğunma:KK49:

Artık görev yerime döndüm canım, gidemem doktora.. İnternetten demin baktım da bayağı uzun sürüyormuş bu iplerin yok olması.. Hatta birkaç ay diyor :KK43: Kanama riski devam ettiği için destek niteliğinde yapmış zaten doktorum.. Ama canımı acıtıyor işte..
Tekrar geçmiş olsun tatli tikkamm inşallah hemen iyileşir de kilo almaya da başlarsin:KK60::KK200:

Ben sporumu yaptiiimm:KK49: sıra kahvaltıda:kk77:
●25 er den 3 çeşit twist hareketi
●25 duvara karşı şinav haraketi
●25 kolları aç kapa göğüs için (2kilo.ağlkla)
●30 ayakta arkaya tekme
●20 köpek işeme hareketi
●50 selülit savar hareketi
●55 full sumo squat
●20 tam mekik
●12 dk stand up abs 2 kilo ağırlıkla
Ve soğunma:KK49:
:KK19:ooohh karincam geri dönmüş. :KK19:

Selam arkadaslar,
Gruba ilk kez yazıyorum yeni katılıcam aranıza inş..
Bundan bıkac sene once kadınlar kulubu sayesınde 20 kılo fazlamı verdım ama hedefıme ulastık sonra 4-5 kılo hep oynadı aldım verdım aldım verdım sımdıyse yıne 4-5 kılo fazlam var benım sorunum gobek bolgem ve yanlar yaklasık 10 gundur shred 30 day yapıyorum ıkı gundur 40 dakkalık tempolu yuruyuslere cıkıyorum ve 2 haftadır yedıklerıme dıkkat edıyorum benım amacım gobek bolgemın sıkılasması yanlarımın gıtmesı genel anlamda sekıllı ve sıkı bır vucud bu anlamda tecrubelı arkadaslara soruyorum dogru yolda mıyım nasıl devam etmelıyım hangı sporları onerıyorsunuz sımdılık hoscakalın arkadaslar...

Back
X