- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyiz kuzum sen ne yapıyorsun?Selam kızlar, napıyonuz bakayım?
İyileşmeye çalışıyorum canım ben de, çok kilo kaybettim. Kilo almam gerekiyor ama boğazımda olduğu için ameliyat yeme güçlüğü çekiyorumİyiyiz kuzum sen ne yapıyorsun?
Çok geçmiş olsun kuzum. İyileşsin boğazın sonra toplarsın yemeni. Çok zor boğaz aciyorken yemek yemek. Ne kadar oldu ameliyat olalı?İyileşmeye çalışıyorum canım ben de, çok kilo kaybettim. Kilo almam gerekiyor ama boğazımda olduğu için ameliyat yeme güçlüğü çekiyorum![]()
3 hafta oldu canım, hala duruyor dikişler.. Doktor kendi düşecek dedi ama daha düşmedi. Tam yutkundugum yerde..Çok geçmiş olsun kuzum. İyileşsin boğazın sonra toplarsın yemeni. Çok zor boğaz aciyorken yemek yemek. Ne kadar oldu ameliyat olalı?
Tekrar sordun mu canım üç haftada düşmesi lazımdı sanki.3 hafta oldu canım, hala duruyor dikişler.. Doktor kendi düşecek dedi ama daha düşmedi. Tam yutkundugum yerde..
Artık görev yerime döndüm canım, gidemem doktora.. İnternetten demin baktım da bayağı uzun sürüyormuş bu iplerin yok olması.. Hatta birkaç ay diyorTekrar sordun mu canım üç haftada düşmesi lazımdı sanki.
Kıyamam canım ya umarım en kısa sürede kaybolur. Yok kuzum göstermedi bir dahaki kontrole belli olacak umarım.Artık görev yerime döndüm canım, gidemem doktora.. İnternetten demin baktım da bayağı uzun sürüyormuş bu iplerin yok olması.. Hatta birkaç ay diyorKanama riski devam ettiği için destek niteliğinde yapmış zaten doktorum.. Ama canımı acıtıyor işte..
Sen ne yapıyorsun? Bebişin cinsiyeti belli oldu mu? :)
Göstermeyenler genelde kız oluyor, galiba kız olacak :) Ne olursa olsun hayırlı evlat olsun inşallahKıyamam canım ya umarım en kısa sürede kaybolur. Yok kuzum göstermedi bir dahaki kontrole belli olacak umarım.![]()
Tekrar geçmiş olsun tatli tikkamm inşallah hemen iyileşir de kilo almaya da başlarsinArtık görev yerime döndüm canım, gidemem doktora.. İnternetten demin baktım da bayağı uzun sürüyormuş bu iplerin yok olması.. Hatta birkaç ay diyorKanama riski devam ettiği için destek niteliğinde yapmış zaten doktorum.. Ama canımı acıtıyor işte..
Sen ne yapıyorsun? Bebişin cinsiyeti belli oldu mu? :)
Ben sporumu yaptiiimmsıra kahvaltıda
●25 er den 3 çeşit twist hareketi
●25 duvara karşı şinav haraketi
●25 kolları aç kapa göğüs için (2kilo.ağlkla)
●30 ayakta arkaya tekme
●20 köpek işeme hareketi
●50 selülit savar hareketi
●55 full sumo squat
●20 tam mekik
●12 dk stand up abs 2 kilo ağırlıkla
Ve soğunma![]()
Süper hissediyorum dünden sonra her yerim ağrimişooohh karincam geri dönmüş.
![]()
Ahh ahh spor ne büyük aşk.Süper hissediyorum dünden sonra her yerim ağrimişbu ağrıyı seviyorum
nasılsın Lunemm bebişimiz nasil
![]()
Maşallah hep iyi olun bitanemAhh ahh spor ne büyük aşk.
İyiyiz kuzumla. Resim atacaktım ama boyuttan kabul etmedi.
Çıktı canım 36 beden koca göbek.Maşallah hep iyi olun bitanemayy çok merak ediyorum ben senii karnin çikti mi belli şekilde
![]()