İyiyiz kuzum umarım böyle devam eder. 7 kilo aldım. Ama kocaman bir göbeğim var.İyyim tatlim annemlerdeyimm keyfim yerindesen nasilsin nasil gidiyor hamilelik kaç kilo aldin lunem
Masallah kuzummİyiyiz kuzum umarım böyle devam eder. 7 kilo aldım. Ama kocaman bir göbeğim var.
İyiyiz kuzum umarım böyle devam eder. 7 kilo aldım. Ama kocaman bir göbeğim var.
Masallah kuzummne güzel dengeli kilo almışsın hayirli kolay doğumlar olsun insallah 7 buçuk aylik dimi az kaldiii kiizz
Norweemmmmmmmnasilsin bebegimm
Evet canım keyifli bir doğum olur umarım.Masallah kuzummne güzel dengeli kilo almışsın hayirli kolay doğumlar olsun insallah 7 buçuk aylik dimi az kaldiii kiizz
Aaa norwe nasılsın tatlı yaa özledik seni?
Evet canım keyifli bir doğum olur umarım.
Aaa norwe nasılsın tatlı yaa özledik seni?
Oyy kuzum benimmcanım ramazan beni baya etkiliyor çok midem bulanıyor bu bulantılar mahvediyor normaldede midem hassastır ama :S
sen nasılsın
Kıyamam sana yaa. Evet az kaldı minik bir kızım olacak inş.fena değil canım ramazan çarpıyor o kadar ...
seninde bebepine kavusmana az kalmış :)
Oyy kuzum benimmbende iyyim canim rahat geçiyor ramazan şükürr
oy mini mini ...yesinler onu... canım izmir deydin sen demiKıyamam sana yaa. Evet az kaldı minik bir kızım olacak inş.
Bizim oraya hiç gelme kuzum manisa baya geç açıyor.sen nerde yaşıyordun il olarak :S ezan orda erkense ora gelim
Bizim burda 20:20 de okunuyo kiz erken de degil yanisen nerde yaşıyordun il olarak :S ezan orda erkense ora gelim
Bizim oraya hiç gelme kuzum manisa baya geç açıyor.
20:43Bizim burda 20:20 de okunuyo kiz erken de degil yanisizde kacta okunuyo
İsmi ne olacakdi miniğinin lunemKıyamam sana yaa. Evet az kaldı minik bir kızım olacak inş.
Yine de varmiş kiz sen gel Kırıkkaleye en iyisi
20.45 kuzum siz tatlı yerken biz daha su içiyoruz.Bizim burda 20:20 de okunuyo kiz erken de degil yanisizde kacta okunuyo
Neva olacak canım. Güzel sesli kadın demek.İsmi ne olacakdi miniğinin lunem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?