İyiyim askm sen nasılsın? Nasıl gidiyor?Tatlii hamişimmm nasilsiiiiinnn
Hep iyi ol canimm benimİyiyim askm sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Evet düzeniniz oturdu mu canım? Eşinin durumları vs? Verirsin sen ne azimli annesin.Hep iyi ol canimm benimbende iyyim canim birasscıcıkk kilo aldim 3 kilo vericem amaaaa
Hayir canim oturmadi hala iş bulamadi eşimm bi kaç yerden haber bekliyoruz insallah en kisa sürede başlar işeEvet düzeniniz oturdu mu canım? Eşinin durumları vs? Verirsin sen ne azimli annesin.
O işte zora sokuyor seni. Umarım en kısa zamanda düzenli bir işi olur. Esin için de çok zordur.Hayir canim oturmadi hala iş bulamadi eşimm bi kaç yerden haber bekliyoruz insallah en kisa sürede başlar işe
Aynen canim ikimiz için de çok zor eşimde çok bunaldi saol balım dualarini eksik etmeeeO işte zora sokuyor seni. Umarım en kısa zamanda düzenli bir işi olur. Esin için de çok zordur.
Allah en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın. Kıyamam ben ne sana ne minik kızına.Aynen canim ikimiz için de çok zor eşimde çok bunaldi saol balım dualarini eksik etmeee
Çok geçmiş olsun canım bekliyoruz.Slm arkadaşlar sağlık proplemimden dolayı spora ara ver.mek zorunda kaldım kısa zamanda spora baslamam dileğiyle inş.
Çok teşekkür canm.Çok geçmiş olsun canım bekliyoruz.
Merhaba kizlaaarbugun cok mutluyum. Cunku spora basladim. Daha oncede yazmistim buraya su lohusalik bitsin hemen spora baslayip buraya yazicam diye. Sonunda kirkim cikti. Doktora gittim kontrole. Dikislerde sorun yok. Spora aslinda 2 ay dolunca basla dedi ama bn dayanamadim basladim bugun. Ilk bildirimimi yaziyorum.
10 dk esneme
20 kez diastasis recti hareketi
20 squat hareketi
Cok az yaptim cunku tehlikeli fazla yapamam. Bu kadari bile beni mutlu etti. Bundan sonra hergun gorusmek uzere
Canım nasılsın bebiş napiyo ♡♡♡ben bişey arıyorum ama bulamadım belki dedin sen bilirsin callanetics egzersizi yapmak istiyorum ama videosunu bulamadım nolur bana bi çare bul çok etkiliymiş hamiş kalmadan yapiyim diyorum♡♡♡Bildirim zamanı
1 saat hamile yogası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?