fitim fitsin fit (squat)

Slm arkadaşlar sağlık proplemimden dolayı spora ara ver.mek zorunda kaldım kısa zamanda spora baslamam dileğiyle inş.

Merhaba kizlaaarbugun cok mutluyum. Cunku spora basladim. Daha oncede yazmistim buraya su lohusalik bitsin hemen spora baslayip buraya yazicam diye. Sonunda kirkim cikti. Doktora gittim kontrole. Dikislerde sorun yok. Spora aslinda 2 ay dolunca basla dedi ama bn dayanamadim basladim bugun. Ilk bildirimimi yaziyorum.

10 dk esneme
20 kez diastasis recti hareketi
20 squat hareketi

Cok az yaptim cunku tehlikeli fazla yapamam. Bu kadari bile beni mutlu etti. Bundan sonra hergun gorusmek uzere

Çok sevindim canım. Az az başla zaten. Hem seni mutlu eder hem de kasların güçleneceği için bebeğini daha rahat taşırsın.

Bildirim zamanı
1 saat hamile yogası
Canım nasılsın bebiş napiyo ♡♡♡ben bişey arıyorum ama bulamadım belki dedin sen bilirsin callanetics egzersizi yapmak istiyorum ama videosunu bulamadım nolur bana bi çare bul çok etkiliymiş hamiş kalmadan yapiyim diyorum♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…