- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
düşündüm de oyle bısey gelse basıma acaba telefon elımde tus kılıdını acıp uygulamayı bulup salla butonuna basmaya vaktım olur mu dıyeay yetti yetti bu tamam bildirim yapcam şimdi
ya ben göremedim kaldırdın mı zaten beni izlemiyormuşsun görememyaşını merak ettim birde senin
ay canım ya kapat uygulamayı bence sallama butonu kapanmıyormu direk üstüne basınca mesaj falan atsa bari aslında güzel uygulama ama düşünsene telefon elimizde sürekli sallıyoruz insanların kalbine iner herseferinde
Tühh yakalandık, sen gitmemiş miydin?ya lune cok kotusun hain arkadas sana ozelden attıgm fotoları nıye burda yayınlıyosun
Sil sil senin için rahat etmeyecek.düşündüm de oyle bısey gelse basıma acaba telefon elımde tus kılıdını acıp uygulamayı bulup salla butonuna basmaya vaktım olur mu dıye
sılsem mı kı uygulamayı
ay allah yaşatmasın sılıyorum ben programıSil sil senin için rahat etmeyecek.
evet ya çok uzun işdüşündüm de oyle bısey gelse basıma acaba telefon elımde tus kılıdını acıp uygulamayı bulup salla butonuna basmaya vaktım olur mu dıye
sılsem mı kı uygulamayı
Hani ne zaman? Spora diyip nerelere gidiyorsun bakalım?ay yetti yetti bu tamam bildirim yapcam şimdi
ya ben göremedim kaldırdın mı zaten beni izlemiyormuşsun görememyaşını merak ettim birde senin
ay canım ya kapat uygulamayı bence sallama butonu kapanmıyormu direk üstüne basınca mesaj falan atsa bari aslında güzel uygulama ama düşünsene telefon elimizde sürekli sallıyoruz insanların kalbine iner herseferinde
Bekliyoruz hadi bakalım.aynı pozu vercem size durun bekleyin
bak simdiden duyan geldi 3 tane ziyaretci varBekliyoruz hadi bakalım.
yaptım kiHani ne zaman? Spora diyip nerelere gidiyorsun bakalım?
Duyan gelmiş desene. Az daha heyecan yap trend topic olalım.bak simdiden duyan geldi 3 tane ziyaretci var
Harikasın.yaptım kisabah zaten yarısını yapmıştım şimdi 2. postayı yaptım
sabahkileri yazıyorum önce 1 mil leslie 130 üçgen 20 mekik 20 sağ 20 sol plank
az önce yine 1 mil leslie 10 dk karın için videodan 10 dk bacak kalça hareketleri videosundan 1 dk düz plank hadi 20 de squat yaptımşimdi strech yapıyorum
tamamen sıldım canımevet ya çok uzun işuygulamayı kapat şimdilik dursun uygulama kapalı kalabiliyormu güvende hisstemediğin bir zaman olursa açarsın ne bileyim gece dışardan dönerken falan evdeyken okuldayken açık durması saçma sanki
aynı pozu vercem size durun bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?