Bekliyoruz merakla.bende kendimi eklicem bakın
Senden ne kaçar kuzum yeter ki bırakma.Allah im bu hayal gibi şimdi benim için. ..uumarım hızınıza yetisirimm
Kol sırt bacak dökülüyor um toptan...desteğiniZle aayaktayim arkadaşlar olacak o hareketler yapılacak o kadar
yüzüm pek yoktu bitane çektim şimdi hahaha pek komikBekliyoruz merakla.
Senden ne kaçar kuzum yeter ki bırakma.O ağrıların ömrü 3 gün.
Dur kuzum sakin ol. Bende o sallama işi hiç çalışmadı zaten. Direkt kendini kapattı.kızlar lınk attım ya hanı
eger ızledıysenız numaralarını gırdıgınız kişilere haber vermeden salla butonuna basmayın
az önce babamın yüreğine indi
aglıyorum yarım saattır yaaaa
haber vermeden sallamayaın telefonu
Vayy taş vaayyy. O uzun bacaklar zaten ben boyda.yüzüm pek yoktu bitane çektim şimdi hahaha pek komikekledimmm
Canım iyi misin?kızlar lınk attım ya hanı
eger ızledıysenız numaralarını gırdıgınız kişilere haber vermeden salla butonuna basmayın
iyiym bebeğim çok kötü oldum ya babamın o sesini duyuncaCanım iyi misin?
Mesaj gönderme hızını ayarla tatlım. Çok sert salladığında göndersin mesajı mesela.iyiym bebeğim çok kötü oldum ya babamın o sesini duyunca
bı arkadaşta da her telefonu salladıgında mesaj gonderıyormuş
silsem mi napsam ya
bı arkadasta ayarlara gırdıgınde yıne göndermıs mesajMesaj gönderme hızını ayarla tatlım. Çok sert salladığında göndersin mesajı mesela.
Sen bilirsin canım önce bir arkadaşının -yanında bulunan- nosunu gir öyle ayarla ya da kaldır için rahat edecekse.bı arkadasta ayarlara gırdıgınde yıne göndermıs mesaj
şimdi programı açmaya cesaret edemıyorum
korkuyorum gırmeyeSen bilirsin canım önce bir arkadaşının -yanında bulunan- nosunu gir öyle ayarla ya da kaldır için rahat edecekse.
adamın kalbine incekti kızkorkuyorum gırmeye
cok korktu ya çook ılk defa sesını oyle duydum yaaaadamın kalbine incekti kıznasıl korkmustur he
Ne istiyorsun biraz daha selülit mi?
Bunu sen istedin, bir hafta yeter sana.
Öyle gerçektenEn sağdaki aralarında çıtır kalmış
ya lune cok kotusun hain arkadas sana ozelden attıgm fotoları nıye burda yayınlıyosun
bende kendimi eklicem bakın
ay yetti yetti bu tamam bildirim yapcam şimdiNe istiyorsun biraz daha selülit mi?
Bunu sen istedin, bir hafta yeter sana.
ya ben göremedim kaldırdın mı zaten beni izlemiyormuşsun görememyüzüm pek yoktu bitane çektim şimdi hahaha pek komikekledimmm
ay canım ya kapat uygulamayı bence sallama butonu kapanmıyormu direk üstüne basınca mesaj falan atsa bari aslında güzel uygulama ama düşünsene telefon elimizde sürekli sallıyoruz insanların kalbine iner herseferindekızlar lınk attım ya hanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?