- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Yine şımartıyorsun bakyani sen gibi fıstığa kim dayansın neyseki fotoları görmüyorlar maşallah tikkama
Kız yüzüm de güzeldir ama memeler ve yüzü beraber paylaşmayı bir yerlerim yemiyorbende fizikini biliom yüsünü bilmiom ama
ergen noktalı harf özürlüleri gibi konuşmaya çalıştım
hafler buyuklu kucuklu olsaymıs bide tam olurmus yani
orda zaten kesi orjidir..linki acamadım kızama mesela tekın acardakı testerı satarken kapaksız oluyo ve ustunde cok az skılmış oluyo
Zaten eminim o boyun dan yukarısı çirkin olamazYine şımartıyorsun bak
Kız yüzüm de güzeldir ama memeler ve yüzü beraber paylaşmayı bir yerlerim yemiyor
hmmm içinde az mı vardı meselakız ben gecen gun tekın acardan guccinin orjınal testerını gordum 98 tly dı orjınal guccı
http://www.sanalpazar.com/Giorgio-Armani-Code-Femme-75-Ml-Edp-Bayan-Tester-Parfum__isp30371915orda zaten kesi orjidir..linki acamadım kız
yok guzelım ustunden belkı bı ıkı fıs sıkılmıs tamamen dolu gıbıydı 75 ml kapağı yok orjınal koku orjınal şişe tester amahmmm içinde az mı vardı mesela
açılmıyo yaaorda zaten kesi orjidir..linki acamadım kız
sitenin yonlendirmesinde sorunmu var ya linki yazıyorum forum sayfası cıkıyo
Paylaşma nazar değer valla sana en iyisini yapıyorsunZaten eminim o boyun dan yukarısı çirkin olamaz
bende pek paylaşmıyorum hopp siliyorum arada gösterip
yasaktır belkıde canım lınk omdandır bılemedım sımdısitenin yonlendirmesinde sorunmu var ya linki yazıyorum forum sayfası cıkıyo
evet gordum canım acılmıs olması bile fiyat dusmesine sebep tabi neticede insanlar gidip o fiyata orjinalini alır oyuzden mecbur fiyatı dusuruyolargiorgı armanı code femme yaz sanalpazarda çıkan linkine tıkla canım uzun bi şişesi var
orjınaldır dımıevet gordum canım acılmıs olması bile fiyat dusmesine sebep tabi neticede insanlar gidip o fiyata orjinalini alır oyuzden mecbur fiyatı dusuruyolar
faturalı olarak yollayanlardan al sen yinede gitti gidiyordan da bakabilirsinorjınaldır dımı
tekın acardakıde boyleydı
buda orjınaldırheralde
bakiym ben bıfaturalı olarak yollayanlardan al sen yinede gitti gidiyordan da bakabilirsin
tatlım bu kadınlar kulubünün linki açılmuyor :Shttp://www.kadinlarkulubu.com/Giorgio-Armani-Code-Femme-75-Ml-Edp-Bayan-Tester-Parfum__isp30371915
güvenilir midir bu kızlar yaaa
süper yaayok guzelım ustunden belkı bı ıkı fıs sıkılmıs tamamen dolu gıbıydı 75 ml kapağı yok orjınal koku orjınal şişe tester ama
ya oranın lınkını verdım de engellıyolr sanırm canmtatlım bu kadınlar kulubünün linki açılmuyor :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?