Kızlar dün karın egzersizleri yaparken boynumu incitmişim yüklenirkene, başımı oynatamiyorum, Vicks sürdüm sardım, kas gevşetici içtim. Yarına geçer inşallah, bugün ara vermiştim, yarın devam.. Ne kadar çürük bir insanım ben ya..
çiçeksi çok guzel bı kokusu var cokkksüper yaa
sevil de de olabilir kazıkçılar hepsi zatiya oranın lınkını verdım de engellıyolr sanırm canm
ben tekınacara soruym gıdıp testerınız var mı la hepisini verin bana diyim
bende şekerli kokular sevmem böle daha masum çiçeksilere de baylırım bazende böle odunsu oluyorlar onlarda güzelçiçeksi çok guzel bı kokusu var cokkk
testerları bedavaya versinler ben eve gidip sıkıyım begenirsem alırım dicenya oranın lınkını verdım de engellıyolr sanırm canm
ben tekınacara soruym gıdıp testerınız var mı la hepisini verin bana diyim
ay evet yaasevil de de olabilir kazıkçılar hepsi zati
bende sandal agacı odunsu kokulara bayılırım ama kışın guzel oluyorbende şekerli kokular sevmem böle daha masum çiçeksilere de baylırım bazende böle odunsu oluyorlar onlarda güzel
Evet canım benim de mekikten oldu işte, daha dikkatli olcam artık..canım ısınmadan yapma boynunu çok ısıt o yana bu yana çevir baya ısıt :S benimde mekik çekerken oluyor öyle o an bırakıyorum olur öyle çürüklükle ilgisi yok
ay paramı sokakta bulmaıdmay evet yaa
bulgarıye baktım 400 tl
ne demek ya yazık gunah
tabı kız yazıkay paramı sokakta bulmaıdm
itirf etmek gerekirse ben hiç bilmiom parfüm olaylarını pek kullanmıyorum arada arada.bende sandal agacı odunsu kokulara bayılırım ama kışın guzel oluyor
yazın çiçek çiçek kokmak cok guzell :)
ben meraklıyım accıkitirf etmek gerekirse ben hiç bilmiom parfüm olaylarını pek kullanmıyorum arada arada.
katalogta okumuştum dio alt notalarda sandal ağacı üst notalarda yasemin haha ne demekse artık
notalar notalar
ama bildiğim bir sey var sekerli kokılardan nefret ediyorum onuda şeker gibi kokmasından tanıyorum
evet yaa gecen bi kız oturdu yanıma şeker şeker ay kuscam dedim otobüste hemdeben meraklıyım accık
şekerli kokuları bende sevmem ya ıyh sımdı bıle mıdem bulandı
spora gıdıoyurm ama gıdemıyorumhey naber benim gruba bakmaya geldimdi ordan buraya uçtum
ben seni göremedim ya birdaha resim koysanaevet yaa gecen bi kız oturdu yanıma şeker şeker ay kuscam dedim otobüste hemde
hadi sen spora git bakayımmm yazma daha
git git görüşürüz sonraspora gıdıoyurm ama gıdemıyorum
ama gıttım
silmedim ya duruyorrrr aaa seni izlemiyormışum ondan mı göremedin bir daha bakben seni göremedim ya birdaha resim koysanahemen silmişsin reva mı bu
silmedim ya duruyorrrr aaa seni izlemiyormışum ondan mı göremedin bir daha bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?