• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

İki derdinin devası Jillian Level 2 ve Squat.:KK49: İlk sayfada pembe taytlı kızın yanında kaç tane yapılacağı ve de nasıl yapılacağına dair bir video var. Youtube arama kısmına Jillian Michaels Level 2 yazarsan bel ve göbekte muhteşem sonuçlar veren bir video çıkacak.
Tamam canim cok Sağol hemen baslayacagim inşallah.

losing_stomach_fat.gif

Cetvel var mı evde?:KK76:

:KK19:Canımsın yaa. Üçgen yerine mekiği alıyorum programa. Bacaklarım iyi durumda ama göbeğim o kadar da yok gibi gelmişti halbuki.:confused:
evet ama bence şu bisiklet hareketi var düz mekik yerine onu ekle beli inceltirken aynı zamanda bel oyuntusunu çok iyi çıkarıyormuş yan karın kaslarıda çalışıyor:KK60: işte bu :KK50:
tumblr_inline_mx423bdN2g1rdu2za.jpg

225 squat imida yaptm :KK49: ama thigh master yapamadim bugün:eek:
225:KK57: ay yaşıyorsun hala ben jililandaki squatlardan sonra şuan bayılmak üzereyim:KK70:

evet ama bence şu bisiklet hareketi var düz mekik yerine onu ekle beli inceltirken aynı zamanda bel oyuntusunu çok iyi çıkarıyormuş yan karın kaslarıda çalışıyor:KK60: işte bu :KK50:

225:KK57: ay yaşıyorsun hala ben jililandaki squatlardan sonra şuan bayılmak üzereyim:KK70:
Yaparım ki ben bundan:eek:

Ikindi vakti yaptim canim sizi okuduktan sonra bi gaz geldi :KK70: ama belimden assagi bi ter akiyodu totoma dogru bitirdigimde:KK70:

Back
X