- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Ben bunu yaparsam daha ömrü billah spor yapamam kuzu ya.
Ben bugün 5 kiloluk dambilla yaptim kuzuuuuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hey maşallah canımBen bugün 5 kiloluk dambilla yaptim kuzuuuuu![]()
sen daha masumsun ama bebeksinHadi yaaBen çok masum buldum oysa ki. Bebek gibi geldi bana.
![]()
bencede sen o hareketi yap karına selin sende deneme kız çok ağırlıkla sen yaptıklarınla harika gidiyorsunHey maşallah canım
Seni tebrik ediyorum ama ben diğer hareketlerle bir de 6dan sonra yememeyle işi çözerim gibi.
Gibi ama tam bu deil tatlsa o neymiş bende bakayımbu mu birsürü şey çıktı da
![]()
Sağol güzel kuzumm. Yok yapamam zaten Allah korusun bir yerim çıkar.sen daha masumsun ama bebeksin
deadlift yapma canım adamı sakat eder bunu yapmak için bayağı profesyonel olmak lazım sakat yapar
canım bende denemiştim bunu aman yarabbim zaten hoca dedi ki bu çok ağır olur size baya alışmak lazım ama dumbble ile olabilirSağol güzel kuzumm. Yok yapamam zaten Allah korusun bir yerim çıkar.
bence reglken squat yapma canım kanamayı arttırdığını duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum tabiLunecim bugun leslie 1 mil yaptim ama sancim var hala dun regl oldum ya isinmadan squat yapsam etkisini gorur muyum ?
Mekik de çekemem bu haldebence reglken squat yapma canım kanamayı arttırdığını duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum tabi![]()
dinlenmiş olursun canım birkaç gün öyle düşün ilk günlere yapma bence 1 mil daha lesli yap istersen ben bir yazı okumuştum regken hafif sporlar yapabilirsiniz diyordu yürüyüş falan ama ağır ağırlıkla yapılan sporları önermiyorlarmış birde squatıda okumuştum ordaMekik de çekemem bu halde
Squat da mi yapmiyim
Cok eksik hissediyorum kendimi spor yapmayinca![]()
Yapmiym o zaman kuzum ikinci gunum kanamam yogundeadline .!.:dinlenmiş olursun canım birkaç gün öyle düşün ilk günlere yapma bence 1 mil daha lesli yap istersen ben bir yazı okumuştum regken hafif sporlar yapabilirsiniz diyordu yürüyüş falan ama ağır ağırlıkla yapılan sporları önermiyorlarmış birde squatıda okumuştum orda![]()
Neyin varrrSquatgillerr hastayımmiki gündür toparlanmaya çalışıyorum umarım yarın dönebilirim sahalara...
Hepinize fit ve sağlıklı günler!![]()
Grip.. Burun akıntısı, baş ağrısı, halsizlik. Bir de 3 gündür midemin sol tarafında böyle bi yumru gibi ağrı oluyo garip bir şey. Yanma, acıma falan değil de aynı yerde ısrarla ağrı olması hoşuma gitmiyor. Biraz daha geçmezse doktora giderim..Neyin varrr
Hmmmm....Grip.. Burun akıntısı, baş ağrısı, halsizlik. Bir de 3 gündür midemin sol tarafında böyle bi yumru gibi ağrı oluyo garip bir şey. Yanma, acıma falan değil de aynı yerde ısrarla ağrı olması hoşuma gitmiyor. Biraz daha geçmezse doktora giderim..