fitim fitsin fit (squat)

kaç gündür badanaydı temizlikti bir yandan okula git gel, bunaldım vallahi bacaklarım çok kötü zaten her yerim mosmor kendime baktıkça morelim bozuluyor yapcak bişey de bulamıyorum sıkılıyorum iyice

kaç gündür badanaydı temizlikti bir yandan okula git gel, bunaldım vallahi bacaklarım çok kötü zaten her yerim mosmor kendime baktıkça morelim bozuluyor yapcak bişey de bulamıyorum sıkılıyorum iyice
nıye mosmor bacaklarn kuzum

bildirimimi yapayım
20 dk yürüyüş hızlı tempo
15 dk eliptik
270 ip atlama
25x3 iç bacak
25x3 dış bacak
25x3 omuz aleti
25x3 gögüs aleti
200 twist bel çevirme
25x3 crunch mekik
25x3 pilates topunu kaldırma adı ne desem ki alt karın egzersizi olsun
streching

geçmiş olsun kuzum
sen benim gbi badana uzmanı değilmiydin benim hiç morarmadı sanırım sen hızlı yaptın
ben en ufak bi yere çarpıyım hemen morarıyor canım ya her yerim niye böyle anlamıyorum birde kolay kolay geçmiyorlar ..
teşekkür ederim tatlımm

saol bebeğim bacağımın en kötü huyu ya geçmiyor malesef bide bazıları iz bırakıyor şaka gibi
a hadi ya canım kansızlık falan olabilir kan değerlerine baktırdın mı geçmiyorsa bence gidip baktırmalısın bendede oluyordu bir ara bişeyler eksik çıkmıştı ne hatırlamıyorum ilaç kullandım geçti

ooo bende kan eksikliğinden dolayı kalp yetmezliği bile vardı sürekli ilaç kullanımı diyorlar ama benim ilaçtan midem bulanıyor kullanamıyorum artık
morarmalarımın onla bir alakası yokmuş daha önce sormuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…