kaç gündür badanaydı temizlikti bir yandan okula git gel, bunaldım vallahinedenn
takıl sen oralardaaasurvivor topiğnde
nıye mosmor bacaklarn kuzumkaç gündür badanaydı temizlikti bir yandan okula git gel, bunaldım vallahibacaklarım çok kötü zaten her yerim mosmor kendime baktıkça morelim bozuluyor yapcak bişey de bulamıyorum sıkılıyorum iyice
badana yaptım ya her yerimi vurmuşum heralde canım yanıye mosmor bacaklarn kuzum
kıyamam kız sanaabadana yaptım ya her yerimi vurmuşum heralde canım ya
ben geldim mis gibi kokuyorum koklayın beni hahahahah
ımmmmmben geldim mis gibi kokuyorum koklayın beni hahahahah
ay kıyamam canım ya geçer iki güne dikkat edersen çarpma birdaha geçmiş olsunbadana yaptım ya her yerimi vurmuşum heralde canım ya
koklamayalım bence yanlış anlaşılmasın ama gel sarılayıım
saol bebeğim bacağımın en kötü huyu yaay kıyamam canım ya geçer iki güne dikkat edersen çarpma birdaha geçmiş olsun
geçmiş olsun kuzumbadana yaptım ya her yerimi vurmuşum heralde canım ya
ayy kız kopaerdın beni deadimmm
kücükken derdim ykanınca kokla bak mis gibiyim
bende seni öpeyim
ben en ufak bi yere çarpıyım hemen morarıyor canım ya her yerimgeçmiş olsun kuzum
sen benim gbi badana uzmanı değilmiydin benim hiç morarmadı sanırım sen hızlı yaptın
a hadi ya canım kansızlık falan olabilir kan değerlerine baktırdın mı geçmiyorsa bence gidip baktırmalısın bendede oluyordu bir ara bişeyler eksik çıkmıştı ne hatırlamıyorum ilaç kullandım geçtisaol bebeğim bacağımın en kötü huyu yageçmiyor malesef bide bazıları iz bırakıyor şaka gibi
ben en ufak bi yere çarpıyım hemen morarıyor canım ya her yerimniye böyle anlamıyorum birde kolay kolay geçmiyorlar ..
teşekkür ederim tatlımm
ooo bende kan eksikliğinden dolayı kalp yetmezliği bile vardıa hadi ya canım kansızlık falan olabilir kan değerlerine baktırdın mı geçmiyorsa bence gidip baktırmalısın bendede oluyordu bir ara bişeyler eksik çıkmıştı ne hatırlamıyorum ilaç kullandım geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?