Lune squat yaparken..
Arkadaşlar bildirimlerinizin sonunda soğuma oluyor ya onu nasıl yapıyorsunuz acaba bu tutulmalara iyi gelir mi? Benim her yanım tutuk dayak yemiş gibiyim geçmiyor da bir türlü, tutuk olunca da açıkçası hareketlerden çaktırmadan kaçıyorum 5yapıcaksam 3yapıyorum filanÇok hammışım ben ya! Squat yaparken de dizlerimden küt küt seler geliyor zaten nine gibiyim valla Bu gün sinirlerim bozuldu artık geçmesi gerekmez mi tutulmalarımın?
Engelle gitsin ezik , hiç sevmem böyle yanar dönerlileri ..ex sevgili faceden engelinii kaldırsa ne dusunursunuz ya benmi engellesem acaba napsam
Engelle bence, kafan rahat olur.ex sevgili faceden engelinii kaldırsa ne dusunursunuz ya benmi engellesem acaba napsam
sevgiliside var bayadır hatta resimleride dolu bende tesaduf eseri tanıyor olabilceginiz kısımda gordum engeli kaldırdıgını gostermek icin heralde :))))Engelle gitsin ezik , hiç sevmem böyle yanar dönerlileri ..
Arkadaşlar bildirimlerinizin sonunda soğuma oluyor ya onu nasıl yapıyorsunuz acaba bu tutulmalara iyi gelir mi? Benim her yanım tutuk dayak yemiş gibiyim geçmiyor da bir türlü, tutuk olunca da açıkçası hareketlerden çaktırmadan kaçıyorum 5yapıcaksam 3yapıyorum filanÇok hammışım ben ya! Squat yaparken de dizlerimden küt küt seler geliyor zaten nine gibiyim valla Bu gün sinirlerim bozuldu artık geçmesi gerekmez mi tutulmalarımın?
Engelle bence ne olur ne olmaz. Nişanlanacağını haber almıştır, merak etmiştir bence.ex sevgili faceden engelinii kaldırsa ne dusunursunuz ya benmi engellesem acaba napsam
Canım çoook emek vermişsin yaa. Çok teşekkür ederim. İyi ki varsın.burpees
Buttt kicks
standing elbow to knee
toe taps
pulse crunch
bycyle crunch
kneeling heel press sürekli yukarı yukarı yukarı
lunges
squat jumps
hingh knees
jumping jack
Hayırdır ne oldu?Sinirlerim yine laçka, spor yapayım da biraz kendime geleyim. Spor sonrası bildirimlerle buradayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?