- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
e hadı ınsallah kuzumbu dönem 9 dersim var canım, mezun olmak için 99 kredim kaldı 18 kredi yaz okulundan alıcam, 40-41 de dönemlere dağıtıp bitircem inşallahhh :))
la ıkı oyla aldm hahahyok ayol gecen yarısmada sen aldın kızım sanki sonlardasın heee
kaç squat söyle bakalımkız sadece squat yapıyom ben bu ara yaaaaa
var varoyşş murat 131 lerde vardır
harbiden he ne gıcık bişeydi o yarısma iki ileri bi geri gittim hepe hadı ınsallah kuzum
ben de atanırım inşallah hazıranda yaaa
la ıkı oyla aldm hahah:
var var
anteplileri göstermıstım sana dımı hahah
50 yapıyorum kuzucummkaç squat söyle bakalım
inşallah bebeğim yaaa bitse hemen formasyon alıp kpssye giriceme hadı ınsallah kuzum
ben de atanırım inşallah hazıranda yaaa
la ıkı oyla aldm hahah:
harbiden he ne gıcık bişeydi o yarısma bi ileri iki geri gittim hep
gönlüm ıkımızın de almasından yanaydıharbiden he ne gıcık bişeydi o yarısma bi ileri iki geri gittim hep
tabı kızzgörmem mi gördüm halay başı
aaa bende 50 yaptım bugün50 yapıyorum kuzucumm
kpssye calısıyor musun askıtomminşallah bebeğim yaaa bitse hemen formasyon alıp kpssye giricem
kız sen kaç kere daha birinci olcan
kaçırcam böle
ama çok hoştun ya maşallah sonkinde bayıldımm vallavalla birincilikde degil amacım ama oylar yakın olunca ayrı bir dert oluyo
yok bebeğim ya o kadar yoğun ki derslerim yani zor yetişiyorum üst sınıfların dersleri daha zor hele ancak yetişiyorumkpssye calısıyor musun askıtomm
hoşgeldin hayyal bence yorulma dinlen ben çok yoruldum valla pestil oldum bugün 2 saatten fazla spor yaptım salondaSelamlar! Pilates yaptım geldim bir de 30 squat 40 daha yapmam lazım ama Halim yok :) cok yoruldum cok!
offf vizeler yaaaayok bebeğim ya o kadar yoğun ki derslerim yani zor yetişiyorum üst sınıfların dersleri daha zor hele ancak yetişiyorum
tesekkur ederim hayatım o snin hoşlugunnama çok hoştun ya maşallah sonkinde bayıldımm valla
ay evet yaaa30nda başıyor bizim ki hafta artık spora veda ederim gibiofff vizeler yaaaa
ağlayasım gelıyo dusundukce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?