- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
bende öyle yapıcam mecburay evet yaaa30nda başıyor bizim ki hafta artık spora veda ederim gibi1 haftalığına
spor demişken ben bi gidiyimde yarım kalan sporumu yapıyım da geliyim :) bildirimimi yapıp uyurum artık sabah ders varbende öyle yapıcam mecbur
benmde staj var offfspor demişken ben bi gidiyimde yarım kalan sporumu yapıyım da geliyim :) bildirimimi yapıp uyurum artık sabah ders var
Hosbuldumhoşgeldin hayyal bence yorulma dinlen ben çok yoruldum valla pestil oldum bugün 2 saatten fazla spor yaptım salonda
Hosbuldum
Aslında yorulmasam iyi de su popo görüntüsü feci etkiliyor beni. 30 gun bitsin de o görüntuyu göreyim istiyorum yoksa bos bir hayal mı kuruyorum
Sana da bravo gercekten 2 saat az degil. Insanın cani çıkıyor...
Dur o zaman uyumadan da su 40 squati yapıp yatayım :) icime dert olur simdi sevke geldim sayende aksam aksam :)ben çıldırıyorum hayyalbir basladım mı bıraksalar ordan çıkmayacağım
ya gidene kadar zor sonrası onu da yapayım bunu da yapayım diye diye
kesinlikle göreceksin zaten fazlalığın yok boy pos yerinde eminim 2 haftada fark edeceksin pes etmek yok ! :)
Ne dediler peki? Var mı kesin bir çözüm? Bendeki stress kaynaklı yaa hemen bir şeye az canım sıkılsın çok kötü oluyorum.canm cok gecmıs olsun
daa bugun derste grduk reflüyü
Sağol canım crunchless olanı mı yaptın?Geçmiş olsun canım..
Benim bildirimim;
10 dk abs workout
55 squats
Geçer kuzucum onlar hiç dert etme kendine. 1 hafta sonra bakmışsın bir şey kalmamış.kaç gündür badanaydı temizlikti bir yandan okula git gel, bunaldım vallahibacaklarım çok kötü zaten her yerim mosmor kendime baktıkça morelim bozuluyor yapcak bişey de bulamıyorum sıkılıyorum iyice
Şu bildirimin üstüne eminim miiiisss kokuyorsundur.bildirimimi yapayım
20 dk yürüyüş hızlı tempo
15 dk eliptik
270 ip atlama
25x3 iç bacak
25x3 dış bacak
25x3 omuz aleti
25x3 gögüs aleti
200 twist bel çevirme
25x3 crunch mekik
25x3 pilates topunu kaldırma adı ne desem kialt karın egzersizi olsun
streching
Hani spor bildirimlerin?ayy sıgaradan boğazım tahriş oldu sanırım
maydonoz yedim bi ton kanımı temizlesin diye
hem yapıcıyım hem yıkıcı
ben çıldırıyorum hayyalbir basladım mı bıraksalar ordan çıkmayacağım
ya gidene kadar zor sonrası onu da yapayım bunu da yapayım diye diye
kesinlikle göreceksin zaten fazlalığın yok boy pos yerinde eminim 2 haftada fark edeceksin pes etmek yok ! :)
Norwe haklı. Sonucu görünce iyi ki bırakmamışım diyeceksin zaten.Dur o zaman uyumadan da su 40 squati yapıp yatayım :) icime dert olur simdi sevke geldim sayende aksam aksam :)
Niye böyle bir şey yapıyorsun ki? Hasta olduğunu falan mı düşünüyorsun?kızlar ben varya yakında kan tahlili incelemekten kafayı yiycem hemogram testlerimdeki butun degerleri incik cincik ediyorum kendiminki yetmiyor evdekilerinde testlerine bakıyorum arastırıyorum falanay sanırım ben normal degilim
Bilmiyorum ki kuzum. Takibi bırak deyince gelmemesi lazım.gunaydin kizlar su bildirimlerden.kurtulma yolu nedir biktim ya takipi birak diyorum hala foto yorumlari geliyor kuscam geecekten . telden yaziyirym ndan kusuea bakmayin
Gunaydin lune cum. Gecmis olsun Reflün azmış sanırım. Ilac kullanıyor musun? Bende de Reflü Başlangıcı var. Doğuştan mise kapağım acıkmış... Aynı sekilde dikkat ediyorum hep yediklerime.Norwe haklı. Sonucu görünce iyi ki bırakmamışım diyeceksin zaten.
Niye böyle bir şey yapıyorsun ki? Hasta olduğunu falan mı düşünüyorsun?
Bilmiyorum ki kuzum. Takibi bırak deyince gelmemesi lazım.
Günaydın tatlım. :) İlaç kullanmıyorum onun yerine 2 yemek kaşığı has zeytinyağı içiyorum. Çok işe yarıyor.Gunaydin lune cum. Gecmis olsun Reflün azmış sanırım. Ilac kullanıyor musun? Bende de Reflü Başlangıcı var. Doğuştan mise kapağım acıkmış... Aynı sekilde dikkat ediyorum hep yediklerime.
Dun 40 squat yapamadım çünkü pilates üstüne cok agir geldi 30 da kar degil mı :)
Bugun spor gunum degil ama yani pilates zumba yok onun yerine squat ile buradaki egzersizlerden yaparım belki :)
anladım canım o zaman dikkatli davran moratma bir daha biyerini
Şu bildirimin üstüne eminim miiiisss kokuyorsundur.Bdvdeki fake kadının kocası gibi.
Ayran ve sodayı eşit olarak karıştırıp içersen vukuat esnasında etkisi var...Günaydın tatlım. :) İlaç kullanmıyorum onun yerine 2 yemek kaşığı has zeytinyağı içiyorum. Çok işe yarıyor.
Yapabildiğin kadar yap canım zaten zumba vs bunlar da yorucu sporlar squat ile çok zorlaşabilir. Çünkü başlı başına squat çok zor bir spor.Yalnız her gün -dinlenmeler hariç- bir 20-30 yapmaya gayret göster, alıştıkça vücudun 50ye kadar hissetmiyorsun bile.
Evet canım ama sevmedim bunu, etkili olmuyor bence..Ne dediler peki? Var mı kesin bir çözüm? Bendeki stress kaynaklı yaa hemen bir şeye az canım sıkılsın çok kötü oluyorum.
Sağol canım crunchless olanı mı yaptın?
Geçer kuzucum onlar hiç dert etme kendine. 1 hafta sonra bakmışsın bir şey kalmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?