fitim fitsin fit (squat)

hoşgeldin hayyal bence yorulma dinlen ben çok yoruldum valla pestil oldum bugün 2 saatten fazla spor yaptım salonda
Hosbuldum
Aslında yorulmasam iyi de su popo görüntüsü feci etkiliyor beni. 30 gun bitsin de o görüntuyu göreyim istiyorum yoksa bos bir hayal mı kuruyorum
Sana da bravo gercekten 2 saat az degil. Insanın cani çıkıyor...

ben çıldırıyorum hayyal bir basladım mı bıraksalar ordan çıkmayacağım
ya gidene kadar zor sonrası onu da yapayım bunu da yapayım diye diye
kesinlikle göreceksin zaten fazlalığın yok boy pos yerinde eminim 2 haftada fark edeceksin pes etmek yok ! :)

belimi çok zorladım sanırım biraz ağırdı mekikten mi ne
keyfim yok bari dinleneyim
iyi geceler hepinize güzel fit harika tatlı şeyler...

Dur o zaman uyumadan da su 40 squati yapıp yatayım :) icime dert olur simdi sevke geldim sayende aksam aksam :)

bildirim:
  • 35 deadlift
  • 80 squat (ağırlıkla)
  • 100 twist
  • 35 kol çalışma (ağırlıkla)
  • 50 pilates çemberiyle kol çalışma
  • 50 popo hareketi
  • 50 üçgen
  • 100 merdiven inip çıkma
  • 100 pilates çemberiyle bacak çalışma
  • 100 arkaya tekme (ağırlıkla)
  • victoria's secret videosu 2 tekrar 20 dakika ..
bu kadar yapabildim karnıma ağrı girdi devam edemedim ya regl olucam sabaha heralde
yatıyorum kızlar hepinize iyi gecelerr

kızlar ben varya yakında kan tahlili incelemekten kafayı yiycem hemogram testlerimdeki butun degerleri incik cincik ediyorum kendiminki yetmiyor evdekilerinde testlerine bakıyorum arastırıyorum falan ay sanırım ben normal degilim

gunaydin kizlar su bildirimlerden.kurtulma yolu nedir biktim ya takipi birak diyorum hala foto yorumlari geliyor kuscam geecekten . telden yaziyirym ndan kusuea bakmayin

canm cok gecmıs olsun
daa bugun derste grduk reflüyü
Ne dediler peki? Var mı kesin bir çözüm? Bendeki stress kaynaklı yaa hemen bir şeye az canım sıkılsın çok kötü oluyorum.
Geçmiş olsun canım..

Benim bildirimim;

10 dk abs workout
55 squats
Sağol canım crunchless olanı mı yaptın?
kaç gündür badanaydı temizlikti bir yandan okula git gel, bunaldım vallahi bacaklarım çok kötü zaten her yerim mosmor kendime baktıkça morelim bozuluyor yapcak bişey de bulamıyorum sıkılıyorum iyice
Geçer kuzucum onlar hiç dert etme kendine. 1 hafta sonra bakmışsın bir şey kalmamış.

Şu bildirimin üstüne eminim miiiisss kokuyorsundur. Bdvdeki fake kadının kocası gibi.

Dur o zaman uyumadan da su 40 squati yapıp yatayım :) icime dert olur simdi sevke geldim sayende aksam aksam :)
Norwe haklı. Sonucu görünce iyi ki bırakmamışım diyeceksin zaten.
Niye böyle bir şey yapıyorsun ki? Hasta olduğunu falan mı düşünüyorsun?
gunaydin kizlar su bildirimlerden.kurtulma yolu nedir biktim ya takipi birak diyorum hala foto yorumlari geliyor kuscam geecekten . telden yaziyirym ndan kusuea bakmayin
Bilmiyorum ki kuzum. Takibi bırak deyince gelmemesi lazım.

Gunaydin lune cum. Gecmis olsun Reflün azmış sanırım. Ilac kullanıyor musun? Bende de Reflü Başlangıcı var. Doğuştan mise kapağım acıkmış... Aynı sekilde dikkat ediyorum hep yediklerime.
Dun 40 squat yapamadım çünkü pilates üstüne cok agir geldi 30 da kar degil mı :)
Bugun spor gunum degil ama yani pilates zumba yok onun yerine squat ile buradaki egzersizlerden yaparım belki :)

Günaydın tatlım. :) İlaç kullanmıyorum onun yerine 2 yemek kaşığı has zeytinyağı içiyorum. Çok işe yarıyor.
Yapabildiğin kadar yap canım zaten zumba vs bunlar da yorucu sporlar squat ile çok zorlaşabilir. Çünkü başlı başına squat çok zor bir spor. Yalnız her gün -dinlenmeler hariç- bir 20-30 yapmaya gayret göster, alıştıkça vücudun 50ye kadar hissetmiyorsun bile.

Ayran ve sodayı eşit olarak karıştırıp içersen vukuat esnasında etkisi var...
Ben genelde bunu kullanıyorum.
Evet squat cidden aşırı yorucu...
Bugün kısmetse yaparım artık...
Daha alışmadı sanırım 20 den sonra bacaklar ağrımaya başlıyor
30 dan sonra pert.

Evet canım ama sevmedim bunu, etkili olmuyor bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…